Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet elali ya haklisin:))
rapunzell ruyani okudum diger baslikta, bence cok guzel bir ruya, hadi bakalim Insallah:))

hoşbulduk kızlar saol aranıza aldığınız için artık buradayız dertleşelim açılalım hayata dört elle sarılalım

haklısın tatlım ama inş karımaz sende açıklnamaynsın inş herşey güzel olur bizler için bizim dahada sabırlı olmamız lazım sorun olmadığı için tedavi yöntemide yok

bizde ilginc bir grubuz, sorunum yok diye uzulenler aglasak mi gulsek i bu duruma, testler yapildikca normal ciktikca nasil da uzulmustum, sonra korktum Allah bir dert vericek dermani olmayan diye de oole sustum. insanin siniri bozuluyor ama normal dedikce olmadikca bir de:))

kıssssssssssslar ben öğle yemeğine geldim ama kimsecşkler yomuşmu neymiş hanimiş?

semacım hoşşşşşşşşşşşşşşgeldin cınım

elalıııııııııııııı sende mi yoksu cicim?

kızlar slm nasılsınız ben persembe gunu igne tedavısıne başlıyorum allah kısmet ederse bu ay ikincı aşılamam yapılacak uzun zamandır gıremıyordum buraya bety canım nasılsın optum hepınızı

kısssslar az önce ne okudum bir arkadaş aylarca adet olmuyomuş pco luymuş zaten ancak doktor adet söktürücü veriyomuş onla oluyomuş..en son 15 gün önce doktor yine adet söktürücü vermiş kız hapı bitirmiş ve adet olmak için beklemiş adet gelmemiş bir test yapmış ki hamile:))))))))))))))))))
buna ne dersiniz ya?dua dua dua sadece dua olmayacak birşey değil yani.

serenelar inşallah aşılaman pozitif olur canım gelecek ay da ben düşünüyorum.bu arada betty de ahmilelik belirtileri var dua et onun için biz de ediyoz.

ii nolsun brn de öğle yemerğine geldim canım bişi istemedi pc açtım ben de

saatim geldi tatlım akşam görüşelim opt muck muck

ii nolsun brn de öğle yemerğine geldim canım bişi istemedi pc açtım ben de

hmm okulun evine yakın yanii ne güzelhihoyyyt
bişey yememezlik yapma cnm sağlıklı beslenmeliyiz, unutmaa
aç bakim azınııcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…