haklısın tatlım ama inş karımaz sende açıklnamaynsın inş herşey güzel olur bizler için bizim dahada sabırlı olmamız lazım sorun olmadığı için tedavi yöntemide yok
bizde ilginc bir grubuz, sorunum yok diye uzulenler aglasak mi gulsek i bu duruma, testler yapildikca normal ciktikca nasil da uzulmustum, sonra korktum Allah bir dert vericek dermani olmayan diye de oole sustum. insanin siniri bozuluyor ama normal dedikce olmadikca bir de:))
kızlar slm nasılsınız ben persembe gunu igne tedavısıne başlıyorum allah kısmet ederse bu ay ikincı aşılamam yapılacak uzun zamandır gıremıyordum buraya bety canım nasılsın optum hepınızı
kısssslar az önce ne okudum bir arkadaş aylarca adet olmuyomuş pco luymuş zaten ancak doktor adet söktürücü veriyomuş onla oluyomuş..en son 15 gün önce doktor yine adet söktürücü vermiş kız hapı bitirmiş ve adet olmak için beklemiş adet gelmemiş bir test yapmış ki hamile:))))))))))))))))))
buna ne dersiniz ya?dua dua dua sadece dua olmayacak birşey değil yani.
serenelar inşallah aşılaman pozitif olur canım gelecek ay da ben düşünüyorum.bu arada betty de ahmilelik belirtileri var dua et onun için biz de ediyoz.