Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hadi yaaaa....ben dar pantolonun sadece erkeklere etki ettiğni sanıyodum.....ama bizim okuldaki arkadaş maximum dar giyiyor ama hamiiişşşşşş

Allah cızırtını vermesin senin kaydirigubbakcemile3
erkekler için kötü tabikide, özellikle tüp bebektede istemiyolar dar pantolonu.
bana aşılama yapılırken sölemişlerdi, çok sıkı pantolan yumurtalıklara baskı yaptığı için büyümesini zorlaştırıyomuş, benn onların yalancısıyım walla-tatlicadiarzu-

elalı valla bu ay iş işten geçti sanırımda önümüzdeki aya tavsiyeni değerlendirecem güüüüün naber kızzzz

kizlar evde isim cok konsantre olamiyom size yuzde yuz:))))
geliom gidiom okuyom Masallah car car hiziniza yetismek de zor:))
bilirsiniz ne az konusurum oysaki bennnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5

şekerler ben çıkıyorum yarın görüşürüz artık....biraz işim var sonrada yatarım......bakalım yarın adet olcakmıyım.....

ya sorma gündoğmadancım sayfa niye bukadar ilerliyor acep?

senaaaaaaaaaaa..........kız ben canımla uğraşıyom şu anda kasıklarım ağrıyo o işi düşüncek durumda değilim cadıııııııııııııııı............

şekerler ben çıkıyorum yarın görüşürüz artık....biraz işim var sonrada yatarım......bakalım yarın adet olcakmıyım.....

tatlı rüyalar cnm...

Çamaşırlarım yıkandı asmak için beni bekliyolar ama ben yerimden kalkamıyom, üzerinize afiyet gripte olmuşum...

yaw ceylan seninde mi işin var herkesin işi var niyeysemirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
yarından sonra da benim işim olur arrrrrrrrrrtıkın:jeyyar:

sende mi elalııııııııııııııııı:)))))))))

senacım çıktı alıyorum datluuuuuuuuuummm yarın sınavlar varya kıııııııııııı gelcem birazdan

yaw benim printer bozuldu ben hazırladım çıktı alamıyom yaaaaaaaa

Benimde bir sürü işim var.Evdeki işlerden geçtim bide yazılı sorusu hazırlamam lazım ama bende ne o kafa vaar nede iş yapacak hal.

senaaaaaaaaaaa..........kız ben canımla uğraşıyom şu anda kasıklarım ağrıyo o işi düşüncek durumda değilim cadıııııııııııııııı............

ayyyyyyyyyyyyy ne güzel güzel kasıkları ağrıyormuş......hihoyyyt sana şiddetli şiddetli ağrılar diliyorum cınııııııııımmmmŞeniz

kızlar ben daha hazırlayacağım,banada gönderin hazır sorularıda hazırlmayayım:)

benim printer da kağıt sıkıştırdı eşşolusu onu çıkarmaya çalışıyom

neyzen canım hoşgeldinnn nasılsın rahat dur sakın şeytana uyma haaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…