Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Kızlar ben çıkıyorum...
Senacım benimdeee işim varrrr desemde inanmaa-tatlicadiarzu-
biraz işlerimi yapim sonrada yatım dinlenim hasta oluyom sanırım burnum felaket:çok üzgünüm:
öpüyorum hepinizi, kendinize çokk çokk iyi bakın görüşürüz yarın

ceylan elalı çıkıyosanız ben de çıkıyorum canlarım.......benim de bir işim var daaaaaaa

ama durumu biliyosunuz valla..............benimki de o iş değil.....muck hepinize.....

yarın betty den yeni belirtiler duymak dileğiylee............

senacım canım bitti benim iş ama işin varsa çık datluuuummm yarın görüşürüz sütlaçları da bizsiz ye emiiiiii

elalı canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

neyzen içimden bi ses test yapmak istiyosun dedi ondan uyma şeytana dedim:)))

eveeeeeeeeettttttttt rapunzelcim.çek cezanı çok geç geldin.bir kaynattık bir kaynattık.........

rapunzel gece kuşu hoşgeldin işin uzun sürer o zaman geçmişi okurken ancak yarım saate gelebilirsin buraya:))) tabi biz yine uçmazsak

şekerler bende yatıyorum yarın malum uzun bi gün beni bekliyo

günnn yazılı kağıtlarını sana kargoluyorum ona göre sen değerlendircennnn sordum o güzel sorulardan ama ingilizce yazdım anlamazlar bi halt:)))))))))))))))))

yaw yetişemedim size(((((((((( uyudum valla kıs sena çok cadısın işleri var ha arkadaşların hadi kızlar hayırlı işler

cezayı cekene kadar herkesler gıtmıss
ben gece kusuyumm maalesefkı..evde olunca boyle oluyor.1 ay once bende sızler gıbı ısıme gıderdımmm..ama şimdı ısım yokk..
bebıs yuzunden ısımden cıktım...tabı bırazda koca baskısıda vardııa.s
benım sıpa gelsede evde yalnız canım sıkılması...
7 yıldır calısıp şimdıde evde oturmak cok kotuuu:çok üzgünüm:

gunun ozetınıde geceyımmm
bettycım ınsallah arkadsların dedıklerı gıbı hamıssındırr...:Saruboceq:
guncum sanırım attalara gıtcen aramızda olamıyacan...:a015:
bu arada sorular ve cevaplarını cok begendımm...bır amuda kalkmadıgım kaldı onuda yapsam gelırmıkııı...:uhm:

canlarım günaydın sayfalar almış yürümüş yine ben de kurstaydım akşam geç geldim giremedim doğal olarak çok sıkıcı bu kurs ya nerden yazdıysam neyse napalım
betty canım bence o dediğin yerleşme kanaması ben zaten bu ay senden çok umutluyum havaya girdim valla canım inş müjdeyi verirsin hep beraber coşarız
günnnn gezmeye gitmiş olmalı bende merak ettim doğrusu
sevilim güzelleşmiş gelmiş moraller yerinde olmalı
senam uçmuş sütlaçlar falan afiyet olsun tatlııım
ceylanım bence senin yumoşlar iyi durumdadır stres yapıpta olumsuz etkileme rahat ol bidenem
rapunzel canım cezan uzun sürmüş kimse kalmamış yine kapanış senden gelmiş
hepinizi çooook öpüyorum

selam kızlar benide aranıza alın 4 yıllık evliyim açıklanamayn infertilite teşhisi konulduhenüz bebek yok 3 defa aşılama oldum negatif sonuçlandı ilk zamanlar çok kötüydüm stres yapıyodum artık geçti o kötü günler şimdi ye iç gez yapıyorum olacağı varsa zaten zamanı gelince olucak zaten kendimi üzünce sonuç nasıl olsa değişmeyecek elden de birşey gelmiyo duaediyorum allahtan hayırlısını istiyorum ve şunada inaıyorum ki sabır sınavından geçiyoruz bizlerimde birgün olcak inş hepinizi çok seviyorum bizi bizden başka kimseler anlayamaz hepinizi öpüyorum aranıza kabul ederseniz sevinirim

hosgeldin guzelim aramiza, kabul ne demek basimizin ustunde yerin var.
burda biz de genelde birbucuk yil bekleyenleriz ortalamayi yazdim. benim de aciklanamayan infertilite 16 ay oldu 17. ayin icindeyim. beklemek cok yorucu; tum testlerimi yaptirdim sorun olmayinca sanki mucadele etmeden bekliyorsun gb zor. ama dedigin dogru bir testten geciyoruz, sabirla duayla asariz umarim.

Selam kızlar nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2
ben bugün pek bi ceza çekmedim, akşam herkesler çok meşguldü sanırım:jeyyar:

semafatihcim hoşgeldin cnm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…