Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

şekerler ben geldim daha yeniii çok yoruldum accık dinleneyim dönecem yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz

ben de geldiiiiiimmmm..benim kociş yine nöbetçi bugün sabeha gadar dans gızzzzzlaaaaaaarrrrr

ya kızlar ben dün şeker hapını ikiye çıkardım ya gece mide bulantısından uyuyamadım gece 2 yi geçiyodu uyuduğumda .ayyyyyyyyyyy kabus gibiydi yaaaaaaaaa......bugün de bütün gün mide bulantısından hiçbirşey yemedim.yağlı etli hiçbişey düşünmek istemiyorum midemin alacağı tek şey peynir ekmek şu anda vallahi....doktora uğradım bugün azıcık dişini sık birkaç güne geçer dedi....

ya nelere katlanıyoz yarabbim sen artık duy sesimizi yürü kulum de........

ben yüzümü yıkayıp geleyim canlarım.adetim de damla damla artık ama geçen ay bugün tam bitmişti bu ay 2 gün uzayacak anlaşılan.

ceylaaaaaaaaannnnn elalı tatlı meleklerim nassınız?

Mrb kızlar burdakiler anne olamak isteyenler değil mi?Benim gibi..Ahh ama benim derdime çare yok..Gecenlerdede yazmıstım ama hala bi çözüm bulamadım ne olcak benim bu halim ya..
Artık bunalıma girmek üzereyim.

Mrb kızlar burdakiler anne olamak isteyenler değil mi?Benim gibi..Ahh ama benim derdime çare yok..Gecenlerdede yazmıstım ama hala bi çözüm bulamadım ne olcak benim bu halim ya..
Artık bunalıma girmek üzereyim.

senin derdin ne kardeş...

elalım canım iyileşemedin mi yaa?dikkat et kendine bol bol c vitamin ona göre.a.s.

senin derdin ne kardeş...

.a.s.

Canım benim eşim bebek istemiyor..Uzun bir süre malesef..Bende onu ikna etmeye çalışıyorum ama sonuc hep basarısız başka yollar arıyorum onlarda da basarısızım..
Kısacası her acıdan mutsuzum..
Sen canım ne kadardır istiyorsun bebek?

aaaaaaa hatırladım canım seni tamam.kıs çok istiyosan kocişleri kandırmanın binbir yolu var............bence sen de emin değilsin istediğinden.:1no2:

ben de 13 aydır istiyorum canım

aaaaaaa hatırladım canım seni tamam.kıs çok istiyosan kocişleri kandırmanın binbir yolu var............bence sen de emin değilsin istediğinden.:1no2:

ben de 13 aydır istiyorum canım

Canım ya cok istiyorum hemde cok..İşte o yolların hepsi bana tıkalı sanırım..
İş te birkac sey denemeye calıstım ama benimki cok uyanık malesef..
Ama en etkili hangisi biliyorsan bana burdan olmasada özelden yazarsan cok sevinirim..

Ayrıca tüm arkadaşlardan yardım istiyorum..
Bana bir çözüm yolu söylerseniz cok sevaba girersiniz..
Benim beynim durdu artık

enisecim özelin kapalı açar mısın?ayarlardan yapcan biliyosun.

sen hangi yolları denedin sorun olmazsa özelden atarsan iyi olur canım.ona göre fikir yürütelim.

ayyyyyyyyy kıslar nerdesiniz ya bu konu tam gündoğmadana göre siz de olsanız fikirlerimizi birleştirip yardım edelim arkadaşımıza.

Nasıl ya benım eşim delı oluyor bebeklere evlendıgımız ilkgunlerde bıle çok istıyordu umarım ıkna edersın canım

anam kıs kaçmış korktu mu ne benden.....valla bişi yapmıcaktım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…