Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ayyyyyyyyy kıslar nerdesiniz ya bu konu tam gündoğmadana göre siz de olsanız fikirlerimizi birleştirip yardım edelim arkadaşımıza.

yaw bundan kolayi ne var al tatlim toplu igneleri del prezervatifleri:)) tak sonra parmagina bakalim anlasiliyor mu? olmadi kendine asilama yap prezervatiflerin icindekilerinden, iyyyyyy igrencim sositososito şakkıdı

geldim kızlar ya beynim sulandı benim bugün resmen yazılı kağıdı okumaktan bir an önce bitirip eokula girmek istiyorum ama sanırım yarın akşammımıda alır okumak

enisecim ya ne denir ki bilmem günde güzel fikirler vardır senanın dediği gibi canım

bunun yardimi yok arkadasim mecbur adam isteyecek, guzelce anlatacaksin derdini bir de yas kac?

ayyyyyyyyyy gündoğmadan gerçekten iğrençsin....ama prezervatifi delme olayı benim de ilk aklıma gelen oldu valla.

ceylanım ben de bu hafta yapacam hepsini haftasonu girerim ben de

yani gününde dediği doğru enisecim şimdi adam istemiyosa da sen oyuna getirip hamile kalrsan bu seferde problem olmasın aranızdaaa

bence tatlı dille anlat bebekli ortamlara falan sok hatta deli gibi bebekli videolar izle ona da zorla izlet anlasın bebek diye delirdiğini belki razı olur:)))))))

yemin ederim bunu yapmis ve hamile kalmis birini taniyorum tanidigimin tanidigi:))) duydugumda soka girmistim ama kadinin bebegi kollarinda simdi:)) adam nasil huylanmiyor acaba benim mi die gercekten bilmiyorum:)))

aslinda arkadasin esini bu sayfaya sokmali gorsun bu kadar kadini da akli basina gelsin!!!!!!!!!! ciddiyim.

kıs biz habire çözüm yolu arıyoz kendi yok oldu ortadan.....arkadaşıııııııımmmmmmm nerdesin?

ay evet gündoğmadan tam olarak bu da benim aklıma geldi valla....biz kıza akıl veriyoz da bu sefer adam yanlış düşüncelere kapılır da allah korusun.ben vazgeçtim kardeş sen en iyisi razı et eşini....

sena ya cok alemsin cidden:))
ama gercekten kas yaparken goz cikartiriz!
bir de adam da baba olucak yani onun da hakki isteyip istememek ama bu mesajlari okumali bizim gbleri gorsun bak nasil istiyor iki aya hamile olur arkadasimiz.

ben bebek isterim bebek isterim hemen isterim kiz olsun isterim hemen isterim bebek isterim ben bebek isterim, yaaa olsun artik!!!!!!!!

ya anasayfaya baktımda kızlar bi başlık canımı sıktı

mutluyum hamileyim üzgünüm kilo aldım mı ne diyeee bişiyyyy

offf offf biz ne düşünüyozzz millet hamile kalmışta kilolardan yakınıyo

yani dimi?ayyyyyyy ya biz deli oluyoz millet istemiyo ha....

betty ne alemde acaba yeni bir gelişme varmı ki?

zavallı gündoğmadan arkadaşımız iyi kızdı hadelikafadulden ama böyle oldu maalesef herşey gelmek bilmeyen minik bişi yüzünden

ceylan ya valla mı ıyyyyyyyyyyyyyyy .......allahım yaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

ayyyyyy gündoğmadan çok şanslısın ya .niye bekliyon sen kısım sıkacam ha ümüğünü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…