- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
-
- Konu Sahibi demlikbardakcay
evet canim konuna baktim sabrun sonu selamet diye bosuna dememisler cok gecmis olsun xanim. aslinda nefsi mudafa olmamis mi.
ayy cezaevinden yeni geldi anladim simdi yeniden okudum. cok uzuldum yaa
guzel iltifatlarin icin de tesekjur ederim ayrica canim
. yok guzelim uni bitti sen unimi okuyosun.
ahaha ben sizin ablsnizim ben ne dersem o olur
ben ege üniversitesi süt ürünleri kazanmştm ama bıraktm şimdi açıktan bankacılık ve sigortacılık okuyorum cnm hangi bölümü bitirdin :)
bende bi ara aciktan edebiyst okuyodum
sinif ogrt. bitirdim guzelim
evet valla aramzda 6 yaş varr :)) sevgilimde senden 1 yaş küçük 23ünde bu platonik çocuk nerden ? biraz belli etseydn belki onunda gönlü vardır şahsen bizde ilk 1 senelik arkadaştk ben belli eder gibi oldumm o da istiyormşş Allah'a şükür yanii çok uğraştırmadı .D çkmaya başladık snra
Öğretmenim canım benim canım benim
Seni ben pek çok pek çok severim
Sen bir ana sen bir baba
Her şey oldun artık bana
Okut öğret ve nihayet
Yurda yararlı insan et
bu kadar buyuk hissetmemistim kendimi:-D
valla platanik coxukla benim kaderim platanik olmak
cocuk model gibi birsey normal arkadasiz cevresunde bir suru kiz var bende dahil
sende ugrastirilacak kiz degilsin. mutlu sonu yakalamissiniz ne guzel. su sikintili gunlerinde gecerse tam olur
bu kadar buyuk hissetmemistim kendimi:-D
valla platanik coxukla benim kaderim platanik olmak
cocuk model gibi birsey normal arkadasiz cevresunde bir suru kiz var bende dahil
sende ugrastirilacak kiz degilsin. mutlu sonu yakalamissiniz ne guzel. su sikintili gunlerinde gecerse tam olur
kuzucuklarim bu arada benim ismim kubra sizlerin nefir
kuzucuklarim bu arada benim ismim kubra sizlerin nefir
Ben talia pelin21 yaşındayım 3. senem okul bitsin ünlü bir fizyoterapist olcam sonra kahramanı alıp bu diyadan kaçıcam
ohhhh sağlıkçımız varröğretmenimiz varr bir eğitimcimiz olarak bankacımız da varr borçtur harçtırr
tamam kapattık topiği
anladm cnm ya çok kız varsa çekilmez zaten ya bence .
Doğru ben sabırsızım hiç uğraşmaya gelemem walla
Mesleğin güzelmiş buu arada .) Mutlu sona daha ççok var ya haziranda ya da temmuzda çıkacak daha çok var maleswf . Askerliği bitti ailemle sorunlar yaşadık ailem yetmedi cezaevi çıktı bekle Allah bekle valla işimiz iş ya şu engellerden bir türlü kurtulamadık
Engeller bitmedi ama bzi de bitiremedii
ben cansuuuuu :) 18 yaşındayımmm İzmirde oturuyorumm( bütün şehirlere kar yağıyoo ama buraya yağmıyo yaaa
Ben talia pelin21 yaşındayım 3. senem okul bitsin ünlü bir fizyoterapist olcam sonra kahramanı alıp bu diyadan kaçıcam
ohhhh sağlıkçımız varröğretmenimiz varr bir eğitimcimiz olarak bankacımız da varr borçtur harçtırr
tamam kapattık topiği
vay anasini bu cok havaliydi hatuncok memnun oldum pelincim
Nereniz ağrırsa gelin bana
Çok iddalıyım
canim benim yaaa kiyamam ben sana.
oyle deme canim valla son mutluluk huzur olsun gec olsun
aman ne var ki yaza surda kis ciksin tamamdirhem senin guclu olman lazim sevdicegin destek bekler senden bu arada yasina gore gayet olgunsun boyle guclu kizlara bayiliyorum.
ahh su aileler inan bazen bende anlam ceremiyorum. ama niye.engel oldu ki umarim hakli degildir
nazan oncelin-beni bu koca sehirde yalniz birakma sarkusini size armagan ediyorum
bu arada cok tesekkurler canm darisi sana