bir geyik topigim olsun istedim

ben ege üniversitesi süt ürünleri kazanmştm ama bıraktm şimdi açıktan bankacılık ve sigortacılık okuyorum cnm hangi bölümü bitirdin :)

ahaha ben sizin ablsnizim ben ne dersem o olur

evet valla aramzda 6 yaş varr :)) sevgilimde senden 1 yaş küçük 23ünde bu platonik çocuk nerden ? biraz belli etseydn belki onunda gönlü vardır şahsen bizde ilk 1 senelik arkadaştk ben belli eder gibi oldumm o da istiyormşş Allah'a şükür yanii çok uğraştırmadı .D çkmaya başladık snra

bu kadar buyuk hissetmemistim kendimi:-D
valla platanik coxukla benim kaderim platanik olmak
cocuk model gibi birsey normal arkadasiz cevresunde bir suru kiz var bende dahil
sende ugrastirilacak kiz degilsin. mutlu sonu yakalamissiniz ne guzel. su sikintili gunlerinde gecerse tam olur

Çocuğu çok merak ettim:44:

anladm cnm ya çok kız varsa çekilmez zaten ya bence .
Doğru ben sabırsızım hiç uğraşmaya gelemem walla
Mesleğin güzelmiş buu arada .) Mutlu sona daha ççok var ya haziranda ya da temmuzda çıkacak daha çok var maleswf . Askerliği bitti ailemle sorunlar yaşadık ailem yetmedi cezaevi çıktı bekle Allah bekle valla işimiz iş ya şu engellerden bir türlü kurtulamadık
Engeller bitmedi ama bzi de bitiremedii

canim benim yaaa kiyamam ben sana.
oyle deme canim valla son mutluluk huzur olsun gec olsun
aman ne var ki yaza surda kis ciksin tamamdir hem senin guclu olman lazim sevdicegin destek bekler senden bu arada yasina gore gayet olgunsun boyle guclu kizlara bayiliyorum.
ahh su aileler inan bazen bende anlam ceremiyorum. ama niye.engel oldu ki umarim hakli degildir

nazan oncelin-beni bu koca sehirde yalniz birakma sarkusini size armagan ediyorum

bu arada cok tesekkurler canm darisi sana

Nereniz ağrırsa gelin bana
Çok iddalıyım

vayyy fizyotarapistimizz iyii :)) bedavaya terapii isterizzz

Teşekkür ederim canım :)) Ya bi de ailemin haberri yok durumdan bilimyolar bi de onlarada belli etmmeye çalışıyorum durumu .
Kapalı cezaevinde olduğundan telefonda yasak haftada sadece 10 dakika knşuyoruz toplam . 7 günde 10 dakkacık ya görüşe de gidemiyorum bizim şehirdeydi gidiyorduk yine görüşde dokunmak yasak karşılıklı telde knşuyosun arada cam ve demirler ile 30 dkka ayda bir kerede açık görüş vardı arada masa ile dokunabilyiosn 45 dkka . ama orası tutuk eviymiş benimkide o kategoriye girmediği için başka şehire götürdüler burdan 4.5 saat uzakta ve görüş saati 9:30da başlıyormuş yanına gitmem için evden gece 4 de çıkmam gerekiyo o da imkansız . Yani görüşten de oldum üstelik gttiğini nasıl öğrendim biliyomusun orası tamamen bi acı film sahnesi zaten .
Gittim annesiyle herkesin görüşeceği kişi geldi zaten içim sıkılıyo kasvetli ortam demirler falan .. Bekliyorum gelecek diye yok . O gün de böyle yağmur rüzgar nasıl felaket bastırıyo sabahın 8inde kalkıp gitmiştim çok beklemedik sabah sabah ilk giren grupla girdik diye sevinirken bi baktım bi türlü gelmiyo . Bana demişti haftaya açık görüş var sarılırız diye . Ama o gün öğrndik orda bandırmaya gittiğini .. Ve göremedim yıkıldımm nasıl ağlıyorum annesinin gözleri doldu temiz çamaşırları elimizde kaldı . Hem de görş günümnün sabahında götürmüşler Annesi öteki hafta gitti ama ben nasl gitcem göremedim 1 aya yakındır yüzünü de göremiyorum . Sadece arada bizim burda ptt var fax çekiyoruz birbirmize haftada 2 kağıt okuyorum ondan gelen o kadar .. Çok acı bir şey ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…