bir geyik topigim olsun istedim

vayyy fizyotarapistimizz iyii :)) bedavaya terapii isterizzz :KK1:

Teşekkür ederim canım :)) Ya bi de ailemin haberri yok durumdan bilimyolar bi de onlarada belli etmmeye çalışıyorum durumu .
Kapalı cezaevinde olduğundan telefonda yasak haftada sadece 10 dakika knşuyoruz toplam . 7 günde 10 dakkacık ya görüşe de gidemiyorum bizim şehirdeydi gidiyorduk yine görüşde dokunmak yasak karşılıklı telde knşuyosun arada cam ve demirler ile 30 dkka ayda bir kerede açık görüş vardı arada masa ile dokunabilyiosn 45 dkka . ama orası tutuk eviymiş benimkide o kategoriye girmediği için başka şehire götürdüler burdan 4.5 saat uzakta ve görüş saati 9:30da başlıyormuş yanına gitmem için evden gece 4 de çıkmam gerekiyo o da imkansız . Yani görüşten de oldum üstelik gttiğini nasıl öğrendim biliyomusun orası tamamen bi acı film sahnesi zaten .
Gittim annesiyle herkesin görüşeceği kişi geldi zaten içim sıkılıyo kasvetli ortam demirler falan .. Bekliyorum gelecek diye yok . O gün de böyle yağmur rüzgar nasıl felaket bastırıyo sabahın 8inde kalkıp gitmiştim çok beklemedik sabah sabah ilk giren grupla girdik diye sevinirken bi baktım bi türlü gelmiyo . Bana demişti haftaya açık görüş var sarılırız diye . Ama o gün öğrndik orda bandırmaya gittiğini .. Ve göremedim yıkıldımm nasıl ağlıyorum annesinin gözleri doldu temiz çamaşırları elimizde kaldı . Annesi öteki hafta gitti ama ben nasl gitcem göremedim 1 aya yakındır yüzünü de göremiyorum . Sadece arada bizim burda ptt var fax çekiyoruz birbirmize haftada 2 kağıt okuyorum ondan gelen o kadar .. Çok acı bir şey ..

oyy canim benum ya nasil uzuldum bilemezsun
kiyamam ben size xok zor bi imtihandasin ama kazanicaksin eminim
cok dua et melegim rabbim sabredenledir.
o guzel rabbimden dilegim mutluluk pesinizi hic birakmasin. ne desem bilenedim :-(

oh maşallah o zaman ya baya vakit gçeirmişsinz ne güzel sevindim senin adına cnm :) bi de yorgunum diyo :KK1: ne güzel öyle yorgunluğa can feda .

sabah kahvaltı hazırladı bana film izledik temizlik yaptık alışveriş filan derken baya yorukduk:KK1:
O da yetmedi eve bırakırken hadi sinemaya dedi:KK76:
Zor buldum evin yolunu:KK55:

sabah kahvaltı hazırladı bana film izledik temizlik yaptık alışveriş filan derken baya yorukduk:KK1:
O da yetmedi eve bırakırken hadi sinemaya dedi:KK76:
Zor buldum evin yolunu:KK55:

Anladım canım bu soğukta dışarda vakit geçirmek olmazdı zaten iyi olmuş sinemaya gitmeniz .. Ben de öğlen 3 de uyandım :KK1:
sonra pttye gittim fax yazdm 3 tane işte sonra geldim eve annemlerle yemek yedik tv net biraz ders çalştm şimdi yine netteyim işte :)
Valla ben fotoğraflarını öpmekle yetiniyorum sevdiceğimin napalım elde avuçta olmayınca :KK43:

Anladım canım bu soğukta dışarda vakit geçirmek olmazdı zaten iyi olmuş sinemaya gitmeniz .. Ben de öğlen 3 de uyandım :KK1:
sonra pttye gittim fax yazdm 3 tane işte sonra geldim eve annemlerle yemek yedik tv net biraz ders çalştm şimdi yine netteyim işte :)
Valla ben fotoğraflarını öpmekle yetiniyorum sevdiceğimin napalım elde avuçta olmayınca :KK43:

Az kaldı canım sabret artık:KK6:
Yılın ilk karınıda beraber gördük bizz:KK1:

Az kaldı canım sabret artık:KK6:
Yılın ilk karınıda beraber gördük bizz:KK1:

:KK1: 42 gün bitti 220 gün kaldı çok az kaldı cidden :KK1: klasik söz zaten ama sende haklsn başka ne denir ki . Geçen benimkinin facesine girdim kuzenine bişeyler yazdm adamı hiç sevmem biliyorm o da beni sevmiyo ama mecbur sormm lazımdı . Neyse işte ben daha konuuyu açar açmaz bana diyoki az kaldı merak etme . Aman sen üzerine alınma senin söylemen normal arkadaşız o kdr konuştuk samimiyiz de söylemen de normal ama onunla böyle sizli bizliyiz hayatmzda iki kere knşmşz biri yüz yüze biride o gün konuşmamız bana gelmiş az kaldı merak etme diyo . Gerizekalı ya:KK1: ben salaktım zaten bilmiyordum neyin ne kdr kaldığını ben ondan bilmem kaç kat takip edip düşünüyorum aklına bi kere gelyormş gibi az kaldı diyo bana kimse artık o ne sanıyosa kendni her neyse .. Klasik söz işte ama teselli etmiyo ki ya artık özlemi her şeyi aştı acı çekiyorum bildiğin gibi değl yani .
Buralara hiç kar yağmıyo ya siz nerde oturuyordunuz ? izmire kar mar görünmüyo :KK43:

:KK1: 42 gün bitti 220 gün kaldı çok az kaldı cidden :KK1: klasik söz zaten ama sende haklsn başka ne denir ki . Geçen benimkinin facesine girdim kuzenine bişeyler yazdm adamı hiç sevmem biliyorm o da beni sevmiyo ama mecbur sormm lazımdı . Neyse işte ben daha konuuyu açar açmaz bana diyoki az kaldı merak etme . Aman sen üzerine alınma senin söylemen normal arkadaşız o kdr konuştuk samimiyiz de söylemen de normal ama onunla böyle sizli bizliyiz hayatmzda iki kere knşmşz biri yüz yüze biride o gün konuşmamız bana gelmiş az kaldı merak etme diyo . Gerizekalı ya:KK1: ben salaktım zaten bilmiyordum neyin ne kdr kaldığını ben ondan bilmem kaç kat takip edip düşünüyorum aklına bi kere gelyormş gibi az kaldı diyo bana kimse artık o ne sanıyosa kendni her neyse .. Klasik söz işte ama teselli etmiyo ki ya artık özlemi her şeyi aştı acı çekiyorum bildiğin gibi değl yani .
Buralara hiç kar yağmıyo ya siz nerde oturuyordunuz ? izmire kar mar görünmüyo :KK43:

Aman hep aynı tepki canım napcaksın işte :KK1:
İstanbul ve bugünnn çok ciddi soğuktu ayyy düşününce bile üşüyorum vala:18:

Aman hep aynı tepki canım napcaksın işte :KK1:
İstanbul ve bugünnn çok ciddi soğuktu ayyy düşününce bile üşüyorum vala:18:

demin galatasaray juventus maçı vardı kar yağınca yeşill saha beyaza döndü
İlk dedim top görünmüyo topu turuncu topla değiştirdiler
sonra dedim çizgiler gitti nolcak şimdi :KK70: Sonra hakem çizgilerin artık görünmediğini söyledi dediler
Veee maç erteelendi ya :KK43:

demin galatasaray juventus maçı vardı kar yağınca yeşill saha beyaza döndü
İlk dedim top görünmüyo topu turuncu topla değiştirdiler
sonra dedim çizgiler gitti nolcak şimdi :KK70: Sonra hakem çizgilerin artık görünmediğini söyledi dediler
Veee maç erteelendi ya :KK43:

Eve geldiğimde babamda kızıyodu:KK1:
Portekizli hakemden ne beklenir ki diyodu:KK1:

X