- 16 Kasım 2013
- 355
- 189
- Konu Sahibi demlikbardakcay
Saol canım hep bi aksiyon hep bi heyecan mutluluktan öleceğim:98:
oyyyy masallah masallah guzel allahim kahramanin kalbinden senin sevgini hic eksik etmesin..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyyy masallah masallah guzel allahim kahramanin kalbinden senin sevgini hic eksik etmesin..
Cnm özelden bi hukukçuya yazı yazdm da şimdi 5 dkka beklemiyim buraya yazııyım bi küçük kardeşi yani uğur okumuyo çalışıyo . deniz en küçüğü o okuyo lise son da . :)
Merhaba kızlar bu arada
Cnm özelden bi hukukçuya yazı yazdm da şimdi 5 dkka beklemiyim buraya yazııyım bi küçük kardeşi yani uğur okumuyo çalışıyo . deniz en küçüğü o okuyo lise son da . :)
Merhaba kızlar bu arada
benimse okul bitmedi bu arada ahaha
merhaba canm hosgeldin
Amin canım Allah daha iyi günleri sana nasip etsin
Aaaa sen kaç yaşındaydın
benimse okul bitmedi bu arada ahaha
merhaba canm hosgeldin
ee bence yeterli o zaman canım gayet rahat olurlar
ayy bitti yaxicaktim 24 canim
Yok bee annesi hiç çalışmıyo anca geziyo . Kardeşin birinin çalşmasıyla nasl rahat olcaklarsa ev de kira .
Tek maaşla geçinen o kadar aile var ki canım annesinin yaptığı şımarıklık olur
Biraz öle . seninki süprayzzz yapmadımıı halaa bekliyoruzz meraklaa
Hoşbuldukkkk :)) ben de cezaevi bekleyeniyim ya sevgilim önceden ergenlikte ona saldıranlar olunca o da saldırmş ceza yeni geld cezaevinde . hiç haberleşemiyoruzz onu bekliyorum bu lanet günler bitsin diye Sen de platoniksin sanrm okudumda :)ayy bitti yaxicaktim 24 canim
Yaptıı yapmaz olur mu benim 3 günlük tatil plannı suya düştü yaa çikolatalı meyve sepetiyle bi buket çiçek göndermiş sonraa aradı yede sakinleş diyo
Hoşbuldukkkk :)) ben de cezaevi bekleyeniyim ya sevgilim önceden ergenlikte ona saldıranlar olunca o da saldırmş ceza yeni geld cezaevinde . hiç haberleşemiyoruzz onu bekliyorum bu lanet günler bitsin diye Sen de platoniksin sanrm okudumda :)
Bir de çok yaratıcı olduğun kanaatine vardım bir de zekii :))
Sen üniversitedemisin cnm ?
Ben daha 21 yaşındayım azıcık zorlasam küçülüp ceplerinize girerim
ahaha ben sizin ablsnizim ben ne dersem o olur