- 27 Ekim 2019
- 538
- 969
- 39
-
- Konu Sahibi Nevriye Budak
Lisan lisan lisanMerhaba, öncelikle sonuna kadar haklısınız fakat lütfen böyle düşünmeyin. İnsanız, ön göremeden, bir kereden bir şey olmaz diye düşünerek, büyüklük/iyi niyet bende kalsın diyerek hatalar yapabiliriz. Siz de toymuşsunuz, bugünkü aklınızla geçmişteki kendinizi yargılamayın. Nereden bilebilirdiniz? Üstelik karşınızda sizin önce duygularınızı, sonra ailenizle birlikte iyi niyetinizi ve son olarak da paranızı sömüren bir eşiniz varken. Önemli olan bugün ve şu an bunların farkındasınız. Önce biraz daha sindirmeye, sonra harekete geçmeye(bana göre tek çare boşanmak bu durumda) ihtiyacınız var. Bu ailenin ve kocanızın ne kadar çirkinleşebileceğini de göz önünde bulundurun.
Yahu biyorum az çok bir gün önce de konu açtı ve bahsetti eş ailesine askeri ücret kadar yardım yaptıklarını anlattı diyorum, anlamıyor musunuz ?Rahatsız olduğum nokta, konu sahibi uzun uzun yazıp derdini anlatmış ve okumadan “ee söğüşletme o zaman :d” yazılıyor. Konuyu okumadan yorum yapmak çok şey gibi geliyo, hızlı hızlı ilk düşündüğümü yazayım da ilk sayfalarda yorumum görünsün.
Bir de yorum hakkını konu sahibi verdi denilmiş de konu sahibi derdim hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanlar gelip yorum yapsın diye uzun uzun döşememiş yaşadıklarını herhalde.
Neyse
Yok onu yapan sizsiniz dünden beri eee ben de iade-i ziyaret yapayım dedim .
Ee sizin de lisanınız hiç güzel değıl kiYok onu yapan sizsiniz dünden beri eee ben de iade-i ziyaret yapayım dedim .
Ben o yüzden beğenmedim siz neden beğenmedinizYok onu yapan sizsiniz dünden beri eee ben de iade-i ziyaret yapayım dedim .
Herkesi kakıyorsunuz ne demek ? Anlamadım ?Ee sizin de lisanınız hiç güzel değıl kiherkesi kakıyorsunuz. Yani herkesi hemde
Size neyi neden beğenmediğimi açıklama zorunluluğum yok .Ben o yüzden beğenmedim siz neden beğenmediniz
Konu sahibi kendisi bir gelinin söğüşlenmesi demiş , eee kendi böyle tabir ediyor ben de söğüşletme o zaman dedim nesi abes ?Ee sizin de lisanınız hiç güzel değıl kiherkesi kakıyorsunuz. Yani herkesi hemde
Kakmak yani empati yapmadan yargılamak. Sivri dilli olmak, herkese canının her istediğini söylemek. Kırılır incinir düşünmeden herşeyi söylemek. Sanki millet onun için yazıyor. Dertleşmek için yazıyorlar sadece. Çocuk doğurması bile karıştı insanlar yani . Benim görüşüm buHerkesi kakıyorsunuz ne demek ? Anlamadım ?
Size neyi neden beğenmediğimi açıklama zorunluluğum yok .
Evet zorunluluk değil insanibir konuşma sadece. Ama maalesef. Konuşulacak pek bir şey yok yaniHerkesi kakıyorsunuz ne demek ? Anlamadım ?
Size neyi neden beğenmediğimi açıklama zorunluluğum yok .
Çocuk ne alaka şimdi ?Kakmak yani empati yapmadan yargılamak. Sivri dilli olmak, herkese canının her istediğini söylemek. Kırılır incinir düşünmeden herşeyi söylemek. Sanki millet onun için yazıyor. Dertleşmek için yazıyorlar sadece. Çocuk doğurması bile karıştı insanlar yani . Benim görüşüm bu
Bu forumda bir cok üye tanır, üslüba en çok dikkat eden üyelerden biri benim . Siz kalkıp da beni üslubumdan , dilimden vuramazsınız.Evet zorunluluk değil insanibir konuşma sadece. Ama maalesef. Konuşulacak pek bir şey yok yaniteşekkürler
Kimse pohpohlayın demedi ki. Dilin kemiği yok işte . Batmadığı için de herkes konuşuyor. Bende küfür etmedim hakaret etmedim. Konuşmak için onlara gerek yok da zatenKonu sahibi kendisi bir gelinin söğüşlenmesi demiş , eee kendi böyle tabir ediyor ben de söğüşletme o zaman dedim nesi abes ?
Küfür mü etmişim de lisanım kötü ?
Burası pohpohlanma yeri değil malesef .
İkinci üyelik yasak değil mi yav?Kimse pohpohlayın demedi ki. Dilin kemiği yok işte . Batmadığı için de herkes konuşuyor. Bende küfür etmedim hakaret etmedim. Konuşmak için onlara gerek yok da zaten
İkinci üyelik mi diyorsun ?İkinci üyelik yasak değil mi yav?
Ben sizi tanımam siz de beni. Herkesin tanıması demek sizin lisanınızın düzgün olduğu anlamına gelmiyor. Eleştiriye açık olmak gerekÇocuk ne alaka şimdi ?
Bir önceki yorumumda da yazdım kimsenin kimseyi pohpohlama zorunluluğu yok.
Bu forumda bir cok üye tanır, üslüba en çok dikkat eden üyelerden biri benim . Siz kalkıp da beni üslubumdan , dilimden vuramazsınız.
Bence de daha fazla alıntılamayın , uzamasın.
İyi forumlar .
Ben sizi tanımam siz de beni. Herkesin tanıması demek sizin lisanınızın düzgün olduğu anlamına gelmiyor. Eleştiriye açık olmak gerekÇocuk ne alaka şimdi ?
Bir önceki yorumumda da yazdım kimsenin kimseyi pohpohlama zorunluluğu yok.
Bu forumda bir cok üye tanır, üslüba en çok dikkat eden üyelerden biri benim . Siz kalkıp da beni üslubumdan , dilimden vuramazsınız.
Bence de daha fazla alıntılamayın , uzamasın.
İyi forumlar .
Valla eski bir üyeyi inanılmaz andırıyor bana, üslûbu, zihniyeti, imlasi, seviyesi....İkinci üyelik mi diyorsun ?
Seni de tanıyor gibiyiz zaten tatlım. Yeni üyelik alınca herşey birdenbire düzelmiyor malûmBen sizi tanımam siz de beni. Herkesin tanıması demek sizin lisanınızın düzgün olduğu anlamına gelmiyor. Eleştiriye açık olmak gerek
Iyi forumlar
Ben sizi tanımam siz de beni. Herkesin tanıması demek sizin lisanınızın düzgün olduğu anlamına gelmiyor. Eleştiriye açık olmak gerek
Iyi forumlar
Seni de tanıyor gibiyiz zaten tatlım. Yeni üyelik alınca herşey birdenbire düzelmiyor malûm