Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

Yaşadığım Ekonomik şiddet seninkiyle kapışır sana tavsiyem
1. Hemen bir cıngar çıkarıyorsun kaldığınız evin bugüne kadarki kiralarını ödüyoruz diyeceksin o tüm maaşıyla krediyi ödüyorsa sen maaşını vereceksin öyle bir kala kalacaksınız muhtemelen karşı çıkacak ama yapacak bişey yok.
2. Yada babamın evinden çıkmamız lazım deyip (uygun bir kılıf bul) kiraya çıkıyorsunuz yine karşı çıkacak ozaman sizinkilerin evine çıkalım diyeceksin yok diyorsa kiraya çıkarsın
Eş ailen tam bir tatlı su kurnazı sen ve senin ailen çok iyi niyetli bunu görüp sömürelim demişler.eşin olacak saftiriğe vicdan yaptırıp kredi çektirmisler (aynısı bende var biliyorum) sende eşinin aklının başına gelmesini istiyorsan bir mağduriyet oluşturmalısın.

Lisan lisan lisan

Yahu biyorum az çok bir gün önce de konu açtı ve bahsetti eş ailesine askeri ücret kadar yardım yaptıklarını anlattı diyorum, anlamıyor musunuz ?

Sizi rahatsız edecek birsey yok , hakaret etmedim , asagılamadım , kötü söz de söylemedim . Size ne yorumumdan ?

Ee sizin de lisanınız hiç güzel değıl kiherkesi kakıyorsunuz. Yani herkesi hemde
Konu sahibi kendisi bir gelinin söğüşlenmesi demiş , eee kendi böyle tabir ediyor ben de söğüşletme o zaman dedim nesi abes ?
Küfür mü etmişim de lisanım kötü ?

Burası pohpohlanma yeri değil malesef .

Herkesi kakıyorsunuz ne demek ? Anlamadım ?

Size neyi neden beğenmediğimi açıklama zorunluluğum yok .
Kakmak yani empati yapmadan yargılamak. Sivri dilli olmak, herkese canının her istediğini söylemek. Kırılır incinir düşünmeden herşeyi söylemek. Sanki millet onun için yazıyor. Dertleşmek için yazıyorlar sadece. Çocuk doğurması bile karıştı insanlar yani . Benim görüşüm bu

Çocuk ne alaka şimdi ?

Bir önceki yorumumda da yazdım kimsenin kimseyi pohpohlama zorunluluğu yok.

Evet zorunluluk değil insanibir konuşma sadece. Ama maalesef. Konuşulacak pek bir şey yok yani teşekkürler
Bu forumda bir cok üye tanır, üslüba en çok dikkat eden üyelerden biri benim . Siz kalkıp da beni üslubumdan , dilimden vuramazsınız.

Bence de daha fazla alıntılamayın , uzamasın.
İyi forumlar .

Kimse pohpohlayın demedi ki. Dilin kemiği yok işte . Batmadığı için de herkes konuşuyor. Bende küfür etmedim hakaret etmedim. Konuşmak için onlara gerek yok da zaten

Ben sizi tanımam siz de beni. Herkesin tanıması demek sizin lisanınızın düzgün olduğu anlamına gelmiyor. Eleştiriye açık olmak gerek

Iyi forumlar
Ben sizi tanımam siz de beni. Herkesin tanıması demek sizin lisanınızın düzgün olduğu anlamına gelmiyor. Eleştiriye açık olmak gerek

Iyi forumlar

Seni de tanıyor gibiyiz zaten tatlım. Yeni üyelik alınca herşey birdenbire düzelmiyor malûm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…