- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Al nişanlını karşına konuş o zaman. Sana özel olan şeylerin başkası tarafından görülmesinden rahatsız olduğunu söyle. Hatta örnek ver, ona alacağınız boxer ve atletleri evin bireyleri görse ne kadar hoşuna gider? Ya da saat alacaksanız, o saati evdeki tüm erkeklerin denediğini ve büyük gelirse sizden biri arasa ve kızımız sana yaranamadı tak işe falan filan dese ne kadar hoşuna gider. Diğer arkadaşta yazmış, bunlar ufak şeyler ama sevgilinin ailesi size hep karışacağının sinyallerini veriyor. Kv yüzükte oynama yapmasını istemiyormuş diye sen yüzüğü neden öyle takacakmışsın? O yüzün senin mi kv nin mi? Bana pek masum gelmediler.
o sorun etmez, don işte ya herkeste var der, ama benimkiler de yapmaz zaten. o yüzden yadırgıyorum ya.
yorumların hepsini okumadım sadece tek birşeye deyinmek istedim. Ben yüzüğümü kuzenimin kardeşimin eline zorla takıyordum uzuktan bakınca nasıl duruyor görmek istiyorum diye
sizin arkanızdan ve sizden önce nişanlınızın kuzenleri falan denese? ne bileyim hoş değil ya.