- 26 Mayıs 2016
- 185
- 671
- 33
- 32
- Konu Sahibi axillaryartery
-
Kusura bakma. Benimde niyetim sana kirici konusmak degildi. Oyle olduysa kusura bakma. Sadece yasadiklarim bana soylenen sozler ve haksizliklar uzuyor beniCanim cok üzüldüm yaşadıklarina sana sözüm yok zaten ben sadece disaridan kişilerin laflarina dedim.
Beni benim sandıgım gibi sevmiyor olabilir. Bu zamana kadar sevgiye önem verdigini cok degerli oldugunu o kadar çok söyledi ki böyle bir insanın sevgisinin az oldugunu dusunemiyorum bile. Ama bir yandan da görünen belli seven insan böyle yapmaz.. Sorumluluk sahibi aslında bana karsı cok hesap verdigi zamanlar oldu, nerde ne yaptıgını da hep haberdar eder, kızlarla arasında mesafe vardır hep. Ama kesinlikle bu iliskide benden daha özgür bir taraf.. O isteseydi o kampa giderdi bunu da biliyor. Cok tesekkur ederim fikirleriniz icin, seven insan böyle davranmaz bu yuzden ben de mesafe koymayı dusunuyorumBen bu tabloda kritik bir kaç şey gördüm. En önemlisi erkek arkadaşının seni sandığın gibi sevmediğini düşünüyorum. Yalnız kalmayayım takılayım kafası yaşıyor daha çok. Sorumluluk istemiyor. Bir diğer problem senin ona verdiğin değeri de vermiyor zaten. Hayatına müdahale etmeye çalışması bu kavgalar kırgınlıklar hep sen gideme ama o istediğini yapabilsin diye.
Daha çok genç ve güzelsin. Lütfen hayatını mahvedecek bir adama zaman harcama. Çok daha iyilerini hakediyorsun. Seven insan sevdiğine kıyamaz.
16 aydır hayatımda bir korku var haliyle, seviyorum ve suan hayatımdan bir anda cıkı gitmesine kendimi hazr hissetmiyorum. 4 gundur soguk konusuyoruz 2 hafta ara vermek isticem bu sekilde yavas yavas daha iyi olacak gibi. Evet sevgi sozcukleri icten gelir ve her birinde farklı hissedersin.. Bazen bir bakısını seversin, bazen bir gulumsemesini her biri baska ama bu insan anlamıyorNeden ayrılmaktan korkuyorsun ki? Sen ılıman yaklaştıkça o kırıcı olmuş. Bir de güzel sözler kullanıldıkça ve gerçekten içtense neden değer kaybetsin ki, çok saçma söylemiş.
Haklısınız, o benden boyle buyuk bisey icin izin almadı. Yani izin almak kelimesi bile oldukca aslında kucuk dusurucu ama durumum bu malesef.. Bir yere gidecegi zaman gitmem gerekiyor söz verdim der ve giderKavga etme ama, hayatını şimdiden ona göre ayarlama, sonuçta ne nisanlisiniz ne evlisiniz. eğer o da aynı şekilde sizden izin alıyorsa ve siz izin vermeyince işini iptal ediyorsa sizde onu dinleyin. evlenmeden yada ciddi bişey olmadan size hakim olmasına izin vermeyin derim. Çünkü ben öyle yaptım ve cok zor durumda kaldığım oldu ailemle (suan eşim olan) nişanlı arasında çok kaldım. .
Haklısınız, bana yaptırım uyguluyor. Ben fikir almak icin sordum ama sonu nerelere geldi. Sevgiliyiz biz sadece esim degil ailem degil. Babam benim kılıma zarar gelmesini istemez o bile izin vermis bir otur dusun degil mi.. Yok ama dusunmediKendisi bayağı bayağı hayatınızı elinizin içine almış bukadar ileri gitmesini özellikle bu dönemlerde izin vermemelisiniz.
Yoksa evlilik için zor zamanlar sizi bekler gibime geliyor
Evet düşünce ve hassasiyetini anlarım ama bukadar herşeye yok çekmesini anlamam !
Aynen oyle bi durum, suan ben gitmedim tatile ve bunu biliyor aynı sehirdeyiz 11 gun oldu gorusmeyeli bugun tam 16. Ayımızdı ve görmeye dahi gelmedi neyin inadı bu?beyzade sen onun isteklerini yaptığın sürece seninle iyi, yapmazsan da böyle mesafeli mi duracakmış?
çok klişe olacak ama nasıl başlarsa öyle gider. en çok istediğiniz tatilden vazgeçmişsiniz onun yüzünden, artık her konuda taviz bekleyecektir. önlem alırsanız rahat edersiniz diye düşünüyorum.
Herseyi gectim benim annem babam bu dunyada bana zarar gelmesini isteyecek en son insanlar, onlar dahi tamam kızım sen git kac senedir senin tatilin yok dediler. Beyfendi bunları dusunmedi dahi gidecegim tatil yerini soylememle olmaz demesi bir oldu. Baktı gitmek istiyorum nasıl rezillik cıkarırım da gitmez dedi ve boyle sacma sapan davranıslara girdiO kadar çalışmıssın tatil seninde hakkın. Ama bana sorarsan tatil bahane yarın bir gün iyice kısıtlar hayatını. Böyle böyle başlar seni düşünüyormuş, seni koruyormuş, iyiliğini istiyormuş hikayeleri. Sen salaksınya akıl edemiyorsun kendine zarar vermek doğruyu yanlışı bilmemek gibi bir özelliğin var çünkü.dikkat et Patron benim havalarında güyaa sahipleniyor!! İlişkinizi aklınca yönetiyor.Git tatiline seviyorsa seni kısıtlamasın. Anan değil , baban değil kocan değil bir aylık flörtün sonuçta.
Anlattiklarinizin tipkisi benimle ayrildigim kisi arasindada olmustu. Okurken bizi hatirladim. Sizi uzmek degil niyetiim. Ama lutfen sizi bi iki guzel soze kandirmasina izin vermeyin. tartisinca yada aramiza sogukluk girdiginde o da hicbisey yok gibi davranirdi. tanismamizin ay dönümlerinde tartisma olunca boyle seyler soylerdi. Ama isteklerini yine yapmadigimda yine ayni sizin sevgiliniz gibi davranirdi. Bi yere gitmek bisey yapmak isteyince o illaki bi bahane bulur yapardi. Benden izin istemek degil konusu bile gecmezdi. Bende kizardim sinirlenirdim sen istedigini yapiyosun ben neden yapamiyorum diye. Bazen cok cok agir konusurdu bende oturur aglardim...Kızlar bugun tanısmamızın 16. Ayıydı. Her ay, ayın 13'ünde birbirimize güzel sözler söylerdik ve yanyana olurduk.. Bu ay ise teklif dahi etmedi. Hani benimle ptesi görüsecekmis ya onun gururunu yasıyor.
Bugun sadece ona "Kadıkoydeyim." Yazdım, o da yerini söylüyor ara ara. Hemen aradı nerdesin napıyorsun nasılsın bulustun mu arkadasınla.. Kapattım telefonu eve giderken yaz bana ve bence 12yi de cok gecirme dedi. Kilo vermis onu yazdı. Sanki hicbir sey yokmus gibi davranıyor.. Eve gelince evdeyim dedim tamam dedi, 10 dakika sonra napıyorsun? Yazdı. Dizi izleyecekmis birlikte izleyelim mi dedi. Ben bugun kulagımı deldirdim ve deldirdigim kısımdan dolayı kulaklık takmam zor biraz izlemicem dedim. Sana iyi seyirler söylemek istedigin bisey var mı diye de ekledim. Bana "Seni bana getirdigi icin bugun hep degerli kalacak. Ne olursa olsun" yazdı ben de 16 ay icin tesekkur ettim ve bu bana soyledigin son guzel sey miydi dedim. Hayır ne olursa olsun derken kırgınlık ve kızgınlıga ragmen o sekilde dedim dedi. Böyle dusunmene uzuldum bu kadar kolay mı hersey dedi.. Sonra da ustune fazla konusmadık ve yattı.. Ben anlamıyorum suan pisman oldu mu olduysa insan bulusalım demez mi..
Merhaba kızlar, öncelikle yazım uzun olabilir simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Ben 23, erkek arkadasım 22 yasında. İkimiz de üniversitede okuyoruz hala ögrenciyiz. 15 ay konustuktan sonra, 1 aydır da sevgili olduk. Sevgiye, sevgili kavramına önem verdigini soyleyerek bu sekilde bekledim. Sürec gercekten bir kız olarak oldukca zordu, seni seviyorum gibi kelimeler hic duymadan ilerlemek zordu. Her neyse bir sekilde atlattık o dönemi.
4 gün önce tartıstık. Konu su; ben, yakın arkadasım(kız) ve onun bir arkadası(erkek) kamp yapmaya gidecektik. Bulundugumuz sehre 8 saatlik uzaklıktaydı. Tatil seklinde olacaktı gidecegimiz sehirde festival vardı, kamp alanı olacaktı. Ben agır bir bölümde okuyorum ve iki senedir temmuz ayında sınava girdigim icin temmuz ayım yok. Sadece evde gecti o iki senem ya da kutuphane köselerinde ve bu sene böyle birseye heves ettim. Ailem kabul etti. Erkek arkadasıma sordum. Çok istiyorum dedim tamam istiyorsan git dedi. Nerede dedi söyledim yerini direkt olmaz diyerek kestirip attı. Tanımadıgım biri ile gideceksin ve acıkcası yakın arkadasına dahi guvenmiyorum birsey olsa nasıl geleceksin dedi otobus veya ucakla dedim ki ne sorun olabilir. Sonra da ben istemiyorum bence gitme dedi. Ardından ben tekrar gitmek istedigimi ama herseyi onun istedigi sekilde uyarlamak istedigimi söyledim.
Kamp olayı yanlıs olabilir, ben olsam ben de izin vermezdim. Sorun kesinlikle bu degil. Sorun su ki; ben en az 10 kez senin fikirlerine onem veriyorum lutfen bi sekilde orta yolu bulalım sen ne istiyorsan o sekilde olsun dedim ve ısrarla sorun yok dedi. Ertesi gün bana oldukca sert cumleler ile benim icin o konusma bence gitme dedikten sonra kapandı dedi.
Bayramda ailesinin yanına sehirdısına gitmisti bugun geldi, ben de tatile gitmis olsaydım bu hafta pazar gelecektim ptesi gorusecektik. Ama gitmedigim icin yarın bile gorusebilirdik 10 gundur gorusmuyoruz. Bana ptesi gunune kadar seni görmek istemiyorum mesaj olarak da bisey bekleme benden dedi. 4 gundur aksam evdeyim diyoruz yatarken de iyi geceler diyoruz ustune gitmedim konusalım ya da bulusalım diye. Birbirimize cok fazla seni seviyorum ve sevgilim diyormusuz degerini yitirmeye baslamıs. Biz zaten bir aydır diyoruz yani kendini bu cekme nedir? Bana karsı son bir ayda cok degismis ve sanırım eski haline geri donmeye calısıyor. Ben ömrüm boyunca sevildigimi duymayarak mı yasıcam? Hangi sevgili cok sevdigimizi soyluyoruz der ki yani abartılı da kullanmadık tam aksine o abartıyordu ben cok fazla söylemiyordum.
Cümleleri de oldukca kırıcı bana karsı, kendimi inanılmaz degersiz hissettim kendi kendime verdigim degeri dusurdugumu farkettim, kendimi geri cektim. O mesaj atmadıkca atmıyorum. Özledi sanırım iki gundur arıyım mı konusalım mı diyor. Dün gece o yaklastı o konusmaya calıstı ancak yatarken yine laf soktu ve oyle yattı. Açık konusucam bitirmeye korkuyorum ancak ara vermek istedigimi söylemeyi dusunuyorum. Fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim. Okudugunuz icin tesekkurler.
16 aydır hayatımda bir korku var haliyle, seviyorum ve suan hayatımdan bir anda cıkı gitmesine kendimi hazr hissetmiyorum. 4 gundur soguk konusuyoruz 2 hafta ara vermek isticem bu sekilde yavas yavas daha iyi olacak gibi. Evet sevgi sozcukleri icten gelir ve her birinde farklı hissedersin.. Bazen bir bakısını seversin, bazen bir gulumsemesini her biri baska ama bu insan anlamıyor
Hayır beni cok seviyor hissediyorum diye cevap vermicem kesinlikle de sonuna kadar haklısınız bunun farkındayım. Pasa git diyor ptesi goruscez diyor ve o gun gorusecegimizi dusunuyor(ptesi görüsmek isterse hayır dicem), git konusmayalım mesajdan da beklentin olmasın diyor ara sıra tersliyor ama kendisi yine bir ani kararla guzel birsey de söyleyebiliyor. Tamam 16. Ayımızdı guzel birsey söyledi ama arayabiliyor istedigi gibi, isterse konusuyor falan. Bu arada su detayı vermeyi unuttum taksi cagırmıstım o gelene kadar bekledigim yer iyi bir yer degildi aradım actı ben beklerken de normal olarak konustu benimle. Ben bu iliskide ona elinin altında olmadıgımı göstermek istiyorum kamp olayını kesinlikle kapatmıcam ona karsı bu sekilde gitmeyecek.Resmen robotsun sen.
´sev beni´ diyor seviyosun guzel sozler soyluyorsun, ´ gormek isttemiyorum´ diyor sende gozunden kayboluyosun ikinci bi komuta kadar.
Bu nedir ya??
Simdi sorsam ´ ama beni cok sviyor ben hissediyorum´ diyceksin.
Seni seviyorum kelimesi degerini yitiriyor ne daha 1 ay icinde ya?
Insan sevdgini soyleye soyleye doyamaz, bir omur boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?