- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
- Konu Sahibi axillaryartery
O kadar ilginc bir insan ki anlatamam. Ne demek degerini yitirmesi.. Ben yüzüne bakıyorum ve o an sevdigimi soylemek geliyor soyluyorum. Evet degersiz hissediyorum bu sekilde. Ama tartısmıyorsak iyiysek de mukemmel iyiyiz yanyanayken bakıslarındavranısları oldukca ince ve naif bir insan bu yuzden tamamen bitirelim demek de haksızlık gibi geliyor
Sebebi tamamen oydu yoksa ben istiyordum.. Sevgili kavramını cok farklı goruyor cok degerli diyor ve ben birine sevgilim dersem eger o benim hayatımda herseyim olucak gibi seyler söylemisti. Ben en son cıldırdım artık ya oluruz ya da ben dayanamıyorum cok agır dedim onun da etkisiyle olduk. Tabi ara ara cıldırmalarım da olmustu kendi bildigini okuyordu. Flört ediyorduk ama dısardan baktıgınızda sevgili derdiniz. Davranısları olsun, hesap vermeleri, elele tutusup da geziyorduk farkı sadece sevdigini söylememesi, askım, sevgilim gibi hitaplar kullanmamasıydı
Totalde 16 aydır hayatımda baya simdiden bile derin sekilde bir izi var hayatımda
Bu sekilde misilleme hic sevmiyorum ve yapı itibariyle cok yumusak bir insanım yapamıyorum tum sorun bundan kaynaklanıyor. Ben de beni avucunda sanmasın benim de gidebilcegimi anlasın istiyorum.
Tamamen haklısınız kelimesi kelimesine.. Sormak degil fikir almak istedim sevgiliyiz ve ben suraya gidicem ne dusunuyorsun seklindeydi.. Suan gitme fırsatım kalmadı ve evet pismanım ama burnundan getirmeyi dusunuyorum
aynı adamla mı beraberiz acaba
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
neyse. sen söylemesen bu adamın sallayıp sevgili olacağı yoktu yani?
acaba sen bu raya soktun işleri diye böyle davranıyor olmasın
gerçi istemiyor olsa neden beraber olmayı kabul etsin, neden o kadar aydır seninle konuşsun
çözebilirseniz bana da anlatın, ben de faydalanayım
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)