Bir Garip Sevgili

axillaryartery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
34
68
İstanbul
Merhaba kızlar, öncelikle yazım uzun olabilir simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.

Ben 23, erkek arkadasım 22 yasında. İkimiz de üniversitede okuyoruz hala ögrenciyiz. 15 ay konustuktan sonra, 1 aydır da sevgili olduk. Sevgiye, sevgili kavramına önem verdigini soyleyerek bu sekilde bekledim. Sürec gercekten bir kız olarak oldukca zordu, seni seviyorum gibi kelimeler hic duymadan ilerlemek zordu. Her neyse bir sekilde atlattık o dönemi.

4 gün önce tartıstık. Konu su; ben, yakın arkadasım(kız) ve onun bir arkadası(erkek) kamp yapmaya gidecektik. Bulundugumuz sehre 8 saatlik uzaklıktaydı. Tatil seklinde olacaktı gidecegimiz sehirde festival vardı, kamp alanı olacaktı. Ben agır bir bölümde okuyorum ve iki senedir temmuz ayında sınava girdigim icin temmuz ayım yok. Sadece evde gecti o iki senem ya da kutuphane köselerinde ve bu sene böyle birseye heves ettim. Ailem kabul etti. Erkek arkadasıma sordum. Çok istiyorum dedim tamam istiyorsan git dedi. Nerede dedi söyledim yerini direkt olmaz diyerek kestirip attı. Tanımadıgım biri ile gideceksin ve acıkcası yakın arkadasına dahi guvenmiyorum birsey olsa nasıl geleceksin dedi otobus veya ucakla dedim ki ne sorun olabilir. Sonra da ben istemiyorum bence gitme dedi. Ardından ben tekrar gitmek istedigimi ama herseyi onun istedigi sekilde uyarlamak istedigimi söyledim.

Kamp olayı yanlıs olabilir, ben olsam ben de izin vermezdim. Sorun kesinlikle bu degil. Sorun su ki; ben en az 10 kez senin fikirlerine onem veriyorum lutfen bi sekilde orta yolu bulalım sen ne istiyorsan o sekilde olsun dedim ve ısrarla sorun yok dedi. Ertesi gün bana oldukca sert cumleler ile benim icin o konusma bence gitme dedikten sonra kapandı dedi.

Bayramda ailesinin yanına sehirdısına gitmisti bugun geldi, ben de tatile gitmis olsaydım bu hafta pazar gelecektim ptesi gorusecektik. Ama gitmedigim icin yarın bile gorusebilirdik 10 gundur gorusmuyoruz. Bana ptesi gunune kadar seni görmek istemiyorum mesaj olarak da bisey bekleme benden dedi. 4 gundur aksam evdeyim diyoruz yatarken de iyi geceler diyoruz ustune gitmedim konusalım ya da bulusalım diye. Birbirimize cok fazla seni seviyorum ve sevgilim diyormusuz degerini yitirmeye baslamıs. Biz zaten bir aydır diyoruz yani kendini bu cekme nedir? Bana karsı son bir ayda cok degismis ve sanırım eski haline geri donmeye calısıyor. Ben ömrüm boyunca sevildigimi duymayarak mı yasıcam? Hangi sevgili cok sevdigimizi soyluyoruz der ki yani abartılı da kullanmadık tam aksine o abartıyordu ben cok fazla söylemiyordum.

Cümleleri de oldukca kırıcı bana karsı, kendimi inanılmaz degersiz hissettim kendi kendime verdigim degeri dusurdugumu farkettim, kendimi geri cektim. O mesaj atmadıkca atmıyorum. Özledi sanırım iki gundur arıyım mı konusalım mı diyor. Dün gece o yaklastı o konusmaya calıstı ancak yatarken yine laf soktu ve oyle yattı. Açık konusucam bitirmeye korkuyorum ancak ara vermek istedigimi söylemeyi dusunuyorum. Fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim. Okudugunuz icin tesekkurler.

sevgiliden neden izin alıyorsunuz? 23 yaşında üniversite okuyan biri olarak, ailenizin de uygun gördüğü durumu paşa hazretleri nasıl uygun görmedi şaşırdım. Sevgiliyken bu kadar bağımlı olmak bana nedense çok doğru gelmiyor.

ailen izin veriyorsa sevgilinin bu tavrı niye. hayatını ona göre yönlendirmee pişman olma ilerde. bu hayat senin.
Aslında ondan izin almak degil fikrini almaktı amacım ama öyle bir noktaya getirdi ki. Bu sartlar altında ne dersen de gidiyorum ben diyemedim haklısınız kesinlikle bunun da ayrı bir ezikligini yasıyorum

Bu şekilde bi ilişki olmaz ki ama
Nasıl bıkar ki insan öyle hitaplardan falan
Biz eşimle ismini söyler gibi istemsiz söylüyoruz öyle şeyleri birbirimize, hiçbişeyin anlamını yitirdiği yok.
Seninkine bişeyler ağır gelmiş seni üzücek biri, bu ilişkiyi çok istiyor gibi değil maalesef
Kendini değersiz hissediyorsan - ki ben olsam ederdim- kararını gözden geçir derim.
Çok olumsuz davranıyor ve işin kötüsü çok yenisiniz. Deli gibi aşık olmanız gereken zamanlar bunlar

Ben bir kısma daha çok odaklandım

Neden 15 aydır konuşuyordunuz ve beraber olmaya 1 ay önce karar verdiniz? sebebi nedir yani?
arkadaş mıydınız, yoksa flört ediyordunuz ancak başka sıkıntılar mı oldu?

anan baban izin veriyorken elin ogluna neden soruyorsunuz? cok mu onemli onun fikirleri? ilerde yaptigin icin degil yapmadigin icin pisman olabilirsin. onun agzina bakma. bugun var yarin yok.

Haklısınız bana da dogru gelmiyor. İlk sorma seklim ben cok istiyorum gitmek sen ne diyorsun? Seklindeydi. Fikrini almadan ben gidiyorum demek istemedim. Tartıstıktan sonra arkadaslarıma gidelim ya gitmek istiyorum dedim ancak onlar istemedi moralin bozuk olcak burnundan getircek bosver eglenemeyiz diye

Aslında ben doğru buluyorum danışarak hareket edilmesini ama karşı taraf bunu kaldırabilmeli. Ben mesela sırf kendisini değerli hissettirmek için sorar izin alır gibi yaparım. Ama gelicek cevaptan hep eminimdir. Asla müdahale etmez kararı bana bırakır. O da bana sorar ama ben çomak sokmam işlerine hiçbi zaman. Ben de ona bırakırım hayatı hakkındaki kararları. Tam bağımsızlık bana göre değil.
O açıdan konu sahibi sorarak ilişkisine değer verdiğini göstermiş bana göre. Ama arkadaşta had bilmeme problemi var ona oturmuyor bu sistem.

Sevgili olduğunuz için fikrini alma ihtiyacı duyabilirsiniz,
Belki oda başınıza birşey gelecek diye tedirgin oldu olabilir yani
Ama tavrı takındığı haller yanlış
Şimdi sorarlar adama hayırdır neyin var diye uzatırsada yol verirsiniz gider
İlişkide soğukluğu getiren oysa ve kendinizi değersiz hissetmeye başladıysanız tutunacak bir yanı varmı diye tekrar bir gözden geçirir iyi bir karar verirdim.

konunun hepsini simdi okudum. iyice sinirlendim. daha 1 aydir sevgili sifatinda ve seni rahatca uzebilme hakkina sahip olmus.
bu kadinlari hic anlamiyorum. neden kendinize hic deger vermiyorsunuz?

15 ay konustuktan sonra, 1 aydır da sevgili olduk. Sevgiye, sevgili kavramına önem verdigini soyleyerek bu sekilde bekledim.
15 ay ne olarak beklediniz? Yani arkadaştınız da sonradan mı sevgililiğe döndü yoksa sevgililik öncesi prova mıydı?

Üzgünüm ama 15 ay rölantide tutmak bence uzatmış olayı. Tadı kaçmış yani.

O kadar ilginc bir insan ki anlatamam. Ne demek degerini yitirmesi.. Ben yüzüne bakıyorum ve o an sevdigimi soylemek geliyor soyluyorum. Evet degersiz hissediyorum bu sekilde. Ama tartısmıyorsak iyiysek de mukemmel iyiyiz yanyanayken bakıslarındavranısları oldukca ince ve naif bir insan bu yuzden tamamen bitirelim demek de haksızlık gibi geliyor
Ben bir kısma daha çok odaklandım

Neden 15 aydır konuşuyordunuz ve beraber olmaya 1 ay önce karar verdiniz? sebebi nedir yani?
arkadaş mıydınız, yoksa flört ediyordunuz ancak başka sıkıntılar mı oldu?
Sebebi tamamen oydu yoksa ben istiyordum.. Sevgili kavramını cok farklı goruyor cok degerli diyor ve ben birine sevgilim dersem eger o benim hayatımda herseyim olucak gibi seyler söylemisti. Ben en son cıldırdım artık ya oluruz ya da ben dayanamıyorum cok agır dedim onun da etkisiyle olduk. Tabi ara ara cıldırmalarım da olmustu kendi bildigini okuyordu. Flört ediyorduk ama dısardan baktıgınızda sevgili derdiniz. Davranısları olsun, hesap vermeleri, elele tutusup da geziyorduk farkı sadece sevdigini söylememesi, askım, sevgilim gibi hitaplar kullanmamasıydı
Daha 1 ay olmuş, fazla derin yaralar almadan iyice düşün bence..
Totalde 16 aydır hayatımda baya simdiden bile derin sekilde bir izi var hayatımda

Bence ara verme.
Onun yaptiklarini sende ona yap anlasin ne durumda biraktigini ..

Bu sekilde misilleme hic sevmiyorum ve yapı itibariyle cok yumusak bir insanım yapamıyorum tum sorun bundan kaynaklanıyor. Ben de beni avucunda sanmasın benim de gidebilcegimi anlasın istiyorum.
anan baban izin veriyorken elin ogluna neden soruyorsunuz? cok mu onemli onun fikirleri? ilerde yaptigin icin degil yapmadigin icin pisman olabilirsin. onun agzina bakma. bugun var yarin yok.

Tamamen haklısınız kelimesi kelimesine.. Sormak degil fikir almak istedim sevgiliyiz ve ben suraya gidicem ne dusunuyorsun seklindeydi.. Suan gitme fırsatım kalmadı ve evet pismanım ama burnundan getirmeyi dusunuyorum

O seni, senin istediğin gibi sevmiyor. Senin bir sevgiliden beklediğin gibi davranmıyor. Bence bunları da çözmelisin. Yazık değil mi sana.Daha genceciksin. İnsan bir ilişkide değersiz hissetmeyi hayal etmez hiçbir zaman.

Evet fikrini almak istedim ve acıkcası boyle bir çıkıs beklemiyordum. Her zaman ben de bildigimi okuyordum bu zamana kadar ama alttan alttan ona da sorup tamam dusunucem bunu diyip kendi bildigimi yapıyordum. O ise bence gitme diyerek tamamen benim isteklerimi hice saydı, herhangi bir uzlasma yolunu kapattı

Yeni nesil çok saf olabiliyor bazen. Elini tut, ara sor gez dolaş ama sevgili değiliz de. Ne bekliyormuş paşam, kraliyet onayı falan mı?

Annenin babanın karışmadığı şeye sevgilinin karışması benim aklımın almayacağı bişey. Yarın öbür gün ayrıldığınızda (ki ayrılacaksınız) onun yüzünden yapamadığın şeyler, gidemediğin yerler için çok üzüleceksin.

Evet çok üzülüyorum buna.. Gercekten yani hem cumleleri cok kırıcı hem mesaj bekleme benden demesi.. Bana üzülen üzülsün yaptıgı hatayı dusunsun biz bulusmadıgımız süre icerisinde dedi. Sevgilisi miyim düsmanı mıyım belli degil neden üzülmemi istiyorsun ki

Yanlış yapmışsın ve yanlışa devam ediyorsun bence.
Ona kendisini o kadar ulaşılmaz hissettirmişsin ki..

Ne yaparsa yapsın nasılsa sen onu istiyosun bi yere gitmiyceksin neden adam kendini kassın ki, ilgi göstersin ki? Sen zaten vardın, varsın, olmaya da devam edeceksin. = > Arkadaşın kafasındaki düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…