- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
- Konu Sahibi axillaryartery
-
O kadar ilginc bir insan ki anlatamam. Ne demek degerini yitirmesi.. Ben yüzüne bakıyorum ve o an sevdigimi soylemek geliyor soyluyorum. Evet degersiz hissediyorum bu sekilde. Ama tartısmıyorsak iyiysek de mukemmel iyiyiz yanyanayken bakıslarındavranısları oldukca ince ve naif bir insan bu yuzden tamamen bitirelim demek de haksızlık gibi geliyor
Sebebi tamamen oydu yoksa ben istiyordum.. Sevgili kavramını cok farklı goruyor cok degerli diyor ve ben birine sevgilim dersem eger o benim hayatımda herseyim olucak gibi seyler söylemisti. Ben en son cıldırdım artık ya oluruz ya da ben dayanamıyorum cok agır dedim onun da etkisiyle olduk. Tabi ara ara cıldırmalarım da olmustu kendi bildigini okuyordu. Flört ediyorduk ama dısardan baktıgınızda sevgili derdiniz. Davranısları olsun, hesap vermeleri, elele tutusup da geziyorduk farkı sadece sevdigini söylememesi, askım, sevgilim gibi hitaplar kullanmamasıydı
Totalde 16 aydır hayatımda baya simdiden bile derin sekilde bir izi var hayatımda
Bu sekilde misilleme hic sevmiyorum ve yapı itibariyle cok yumusak bir insanım yapamıyorum tum sorun bundan kaynaklanıyor. Ben de beni avucunda sanmasın benim de gidebilcegimi anlasın istiyorum.
Tamamen haklısınız kelimesi kelimesine.. Sormak degil fikir almak istedim sevgiliyiz ve ben suraya gidicem ne dusunuyorsun seklindeydi.. Suan gitme fırsatım kalmadı ve evet pismanım ama burnundan getirmeyi dusunuyorum
Biz 4-5 ay konustuk ben hic farkında bile degildim bu kadar bekleyecegimi, böyle dusundugunu. Acıkcası ben de 3 ayda sevgili olmayı falan cok onaylamıyorum sevmeden olmaz diyorum ama bu sürecte elini de tutmuyorum tabii ki. 5. Ayda söyledi bana ama ben sevmeye baslamıstım ve ne kadar daha bekleyebilirim ki diye diye 15 ay olduYeni nesil çok saf olabiliyor bazen. Elini tut, ara sor gez dolaş ama sevgili değiliz de. Ne bekliyormuş paşam, kraliyet onayı falan mı?
Annenin babanın karışmadığı şeye sevgilinin karışması benim aklımın almayacağı bişey. Yarın öbür gün ayrıldığınızda (ki ayrılacaksınız) onun yüzünden yapamadığın şeyler, gidemediğin yerler için çok üzüleceksin.
Sevgili gibiydik tek farkı seni seviyorum demedi, askım, sevgilim demedi.. Güzellik diyordu, melegim diyordu, ismimin sonuna iyelik eki getiriyordu "Aysem", "zeynep'im" gibi15 ay ne olarak beklediniz? Yani arkadaştınız da sonradan mı sevgililiğe döndü yoksa sevgililik öncesi prova mıydı?
Üzgünüm ama 15 ay rölantide tutmak bence uzatmış olayı. Tadı kaçmış yani.
Evet ben olsam istemem ne gerek var derim ya da cok istiyorsa ben de giderim onunla böyle bir secenegi de vardı. Ama bu sekilde burnumdan getirmek istedi gitmemem icin böyle degisik tavırlara girdi. Dogum gunum, yılbası, en yakın arkadasımın dogum gunu, bir baska arkadasımın dogum gunu her birinde böyle tepkilerde bulundu gitmemi istemiyorsa bi yere rezil ediyor o günü bana, diger gunlerde ise oldukca iyi iste 16 ayın tamamı da bu sekilde degil o yuzden tamamen yol da veremiyorum 2 hafta sen dusun ben de dusunucem desem dank eder miSevgili olduğunuz için fikrini alma ihtiyacı duyabilirsiniz,
Belki oda başınıza birşey gelecek diye tedirgin oldu olabilir yani
Ama tavrı takındığı haller yanlış
Şimdi sorarlar adama hayırdır neyin var diye uzatırsada yol verirsiniz gider
İlişkide soğukluğu getiren oysa ve kendinizi değersiz hissetmeye başladıysanız tutunacak bir yanı varmı diye tekrar bir gözden geçirir iyi bir karar verirdim.
Biz 4-5 ay konustuk ben hic farkında bile degildim bu kadar bekleyecegimi, böyle dusundugunu. Acıkcası ben de 3 ayda sevgili olmayı falan cok onaylamıyorum sevmeden olmaz diyorum ama bu sürecte elini de tutmuyorum tabii ki. 5. Ayda söyledi bana ama ben sevmeye baslamıstım ve ne kadar daha bekleyebilirim ki diye diye 15 ay oldu
Sevgili gibiydik tek farkı seni seviyorum demedi, askım, sevgilim demedi.. Güzellik diyordu, melegim diyordu, ismimin sonuna iyelik eki getiriyordu "Aysem", "zeynep'im" gibi
Evet ben olsam istemem ne gerek var derim ya da cok istiyorsa ben de giderim onunla böyle bir secenegi de vardı. Ama bu sekilde burnumdan getirmek istedi gitmemem icin böyle degisik tavırlara girdi. Dogum gunum, yılbası, en yakın arkadasımın dogum gunu, bir baska arkadasımın dogum gunu her birinde böyle tepkilerde bulundu gitmemi istemiyorsa bi yere rezil ediyor o günü bana, diger gunlerde ise oldukca iyi iste 16 ayın tamamı da bu sekilde degil o yuzden tamamen yol da veremiyorum 2 hafta sen dusun ben de dusunucem desem dank eder mi
sevgiliden neden izin alıyorsunuz? 23 yaşında üniversite okuyan biri olarak, ailenizin de uygun gördüğü durumu paşa hazretleri nasıl uygun görmedi şaşırdım. Sevgiliyken bu kadar bağımlı olmak bana nedense çok doğru gelmiyor.
ikinci paragrafta yazdiginiza : benim sevgilim nisanlandigim ve ayrildigim kisi bana aynisini yapti. kendi isteklerinizi ertelemeyin, sevgilim dediginiz kisininde sizi ezmesine izin vermeyin, benim nisanlanmaya kadar susup sabrettigim ses etmedigim hatta kendi isteklerimden vazgectigimde oturup agladigim; cunku onun isteklerine, onun istemedigi seyleri yapmadigimda ben kendi isteklerimden vazgectigimde oturup agladigim icin, sizde kendi isteklerinize kararlariniza saygi duyulmasini ogretin ona. yoksa basinizi ilerde daha cok agritiyor buna inaninMerhaba kızlar, öncelikle yazım uzun olabilir simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Ben 23, erkek arkadasım 22 yasında. İkimiz de üniversitede okuyoruz hala ögrenciyiz. 15 ay konustuktan sonra, 1 aydır da sevgili olduk. Sevgiye, sevgili kavramına önem verdigini soyleyerek bu sekilde bekledim. Sürec gercekten bir kız olarak oldukca zordu, seni seviyorum gibi kelimeler hic duymadan ilerlemek zordu. Her neyse bir sekilde atlattık o dönemi.
4 gün önce tartıstık. Konu su; ben, yakın arkadasım(kız) ve onun bir arkadası(erkek) kamp yapmaya gidecektik. Bulundugumuz sehre 8 saatlik uzaklıktaydı. Tatil seklinde olacaktı gidecegimiz sehirde festival vardı, kamp alanı olacaktı. Ben agır bir bölümde okuyorum ve iki senedir temmuz ayında sınava girdigim icin temmuz ayım yok. Sadece evde gecti o iki senem ya da kutuphane köselerinde ve bu sene böyle birseye heves ettim. Ailem kabul etti. Erkek arkadasıma sordum. Çok istiyorum dedim tamam istiyorsan git dedi. Nerede dedi söyledim yerini direkt olmaz diyerek kestirip attı. Tanımadıgım biri ile gideceksin ve acıkcası yakın arkadasına dahi guvenmiyorum birsey olsa nasıl geleceksin dedi otobus veya ucakla dedim ki ne sorun olabilir. Sonra da ben istemiyorum bence gitme dedi. Ardından ben tekrar gitmek istedigimi ama herseyi onun istedigi sekilde uyarlamak istedigimi söyledim.
Kamp olayı yanlıs olabilir, ben olsam ben de izin vermezdim. Sorun kesinlikle bu degil. Sorun su ki; ben en az 10 kez senin fikirlerine onem veriyorum lutfen bi sekilde orta yolu bulalım sen ne istiyorsan o sekilde olsun dedim ve ısrarla sorun yok dedi. Ertesi gün bana oldukca sert cumleler ile benim icin o konusma bence gitme dedikten sonra kapandı dedi.
Bayramda ailesinin yanına sehirdısına gitmisti bugun geldi, ben de tatile gitmis olsaydım bu hafta pazar gelecektim ptesi gorusecektik. Ama gitmedigim icin yarın bile gorusebilirdik 10 gundur gorusmuyoruz. Bana ptesi gunune kadar seni görmek istemiyorum mesaj olarak da bisey bekleme benden dedi. 4 gundur aksam evdeyim diyoruz yatarken de iyi geceler diyoruz ustune gitmedim konusalım ya da bulusalım diye. Birbirimize cok fazla seni seviyorum ve sevgilim diyormusuz degerini yitirmeye baslamıs. Biz zaten bir aydır diyoruz yani kendini bu cekme nedir? Bana karsı son bir ayda cok degismis ve sanırım eski haline geri donmeye calısıyor. Ben ömrüm boyunca sevildigimi duymayarak mı yasıcam? Hangi sevgili cok sevdigimizi soyluyoruz der ki yani abartılı da kullanmadık tam aksine o abartıyordu ben cok fazla söylemiyordum.
Cümleleri de oldukca kırıcı bana karsı, kendimi inanılmaz degersiz hissettim kendi kendime verdigim degeri dusurdugumu farkettim, kendimi geri cektim. O mesaj atmadıkca atmıyorum. Özledi sanırım iki gundur arıyım mı konusalım mı diyor. Dün gece o yaklastı o konusmaya calıstı ancak yatarken yine laf soktu ve oyle yattı. Açık konusucam bitirmeye korkuyorum ancak ara vermek istedigimi söylemeyi dusunuyorum. Fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim. Okudugunuz icin tesekkurler.
Ay aynı sekilde seni de mi bekleten biri varaynı adamla mı beraberiz acaba
neyse. sen söylemesen bu adamın sallayıp sevgili olacağı yoktu yani?
acaba sen bu raya soktun işleri diye böyle davranıyor olmasın
gerçi istemiyor olsa neden beraber olmayı kabul etsin, neden o kadar aydır seninle konuşsun
çözebilirseniz bana da anlatın, ben de faydalanayım
Suan ezilen tarafım ki ben arkadaslarıma dahi tavsiye verirken oldukca sert bir tavır takınmama ragmen gercekten bu insan zaafım olmus durumda ve bunu oldukca guzel kullanıyor. Ama bir yandan da bakıyorum iyiyken biz o kadar iyi ki.. Fikrimi dinleyemeyeceksen sorma diyor e öyle de saygısızlık degil mi ben suraya gidiyorum diyip gitmek.. İyi ki siz buyuk bir karar vererek vazgecmissiniz umarım cesaretiniz bana da ilham olur tesekkur ederimikinci paragrafta yazdiginiza : benim sevgilim nisanlandigim ve ayrildigim kisi bana aynisini yapti. kendi isteklerinizi ertelemeyin, sevgilim dediginiz kisininde sizi ezmesine izin vermeyin, benim nisanlanmaya kadar susup sabrettigim ses etmedigim hatta kendi isteklerimden vazgectigimde oturup agladigim; cunku onun isteklerine, onun istemedigi seyleri yapmadigimda ben kendi isteklerimden vazgectigimde oturup agladigim icin, sizde kendi isteklerinize kararlariniza saygi duyulmasini ogretin ona. yoksa basinizi ilerde daha cok agritiyor buna inanin
benden buyukmusunuz bilmiyorum. benim yasim 23.ama lutfen kendi isteklerinizden vazgecmeyin derim. ben onunla birlikteyken çooooookkkkk isteklerimden vazgectim. onun sevmedigi insanlarla benim ailem konusuyosa mesela yada onun sevmedigi insanlara misafirlige gidiyosa ailem, bana ailemle bi yere gitmeme bile izin vermezdi yani dusunun. bi yere gitmekten öte seylerde vardi, ve bu öte seyler taviz verdikçe ustume gelmeyle devam etti. yani dikkat edin, ya tavrinizi erkenden koyun, ve "ben boyle istiyorum bu olacak" diyin, diyemiyosaniz ve uzuluyosaniz vazgecin o kisidenSuan ezilen tarafım ki ben arkadaslarıma dahi tavsiye verirken oldukca sert bir tavır takınmama ragmen gercekten bu insan zaafım olmus durumda ve bunu oldukca guzel kullanıyor. Ama bir yandan da bakıyorum iyiyken biz o kadar iyi ki.. Fikrimi dinleyemeyeceksen sorma diyor e öyle de saygısızlık degil mi ben suraya gidiyorum diyip gitmek.. İyi ki siz buyuk bir karar vererek vazgecmissiniz umarım cesaretiniz bana da ilham olur tesekkur ederim
Elin oglu seni elin kizi gibi gorurse bi dk durmazmissinya. Ha işte o elin oglu diyen bayanlarin cogu elin kizi diye dislandigi icin o kelimeyi kullaniyorlarKonuyla alakali değil belki ama burda rast geliyorum ara ara bir söz var "elin oglu icin " "o kim oluyor ki" vs gibi sözler.
Evlenme aşamasında olan yada ciddi sekilde ilerleyen kişiler icin karsindaki adam neden yabancı gibi görülüyor.
Şahsen benim sevgilim benim icin "elin kizi kim ki ne oluyor o" diye düşünse 1 dk durmam.
Hayatımiza bir kisiyi alıyorsak ve o bizim için evlenmeyi dusuncek kadar önemli ise "elin insani" diye söylemek cok cirkin bence.
Ayrıca bir imza ile resmi eşin olan kişi "el insani" olmuyor mu ? Onun ne ayrıcalığı var?
Sevgilimiz yada nişanlımiz bize "elin kizi " dese eminim hic bir bayan istemez.
Ayrica sanmıyorum ki burda bu sekilde rahat davranan kişinin gercek hayatinda sevgilisi yada esine "elin oglu" sıfatıyla yaklaştığını.
Konu sahibi arkadasim burasi sanal ortam herkes rahatça yazar çizer. Sen fikir al ama dolduruşa gelip etkilenme hic bir zaman.
Ben sevdigimi sevgiliyken degil elin oglu gormek canim cigerim canimdan bi parca kalbimin sahibi olarak goruyordum. Ailem sevgilimi ogrendiginde onunla ilgili bi kotu soz soylediklerinde ezdirmiyordum aileme karsi sevdigimi. O ne dediyse dinledim ne dediyse yaptim degil nisanlanmak sevgililigimizin dorduncu ayina dogru sozlerini dinlemeye onun dediklerini yapmaya baslamistim bile ama o beni ailesine aileme butun herkese ezdirdi. Ailem ne derse o olacak dedî. Aileside bana "sen elin kizisin" dedi. Peki simdi napmali sence elin kizi diyen birine ne demeli ?Konuyla alakali değil belki ama burda rast geliyorum ara ara bir söz var "elin oglu icin " "o kim oluyor ki" vs gibi sözler.
Evlenme aşamasında olan yada ciddi sekilde ilerleyen kişiler icin karsindaki adam neden yabancı gibi görülüyor.
Şahsen benim sevgilim benim icin "elin kizi kim ki ne oluyor o" diye düşünse 1 dk durmam.
Hayatımiza bir kisiyi alıyorsak ve o bizim için evlenmeyi dusuncek kadar önemli ise "elin insani" diye söylemek cok cirkin bence.
Ayrıca bir imza ile resmi eşin olan kişi "el insani" olmuyor mu ? Onun ne ayrıcalığı var?
Sevgilimiz yada nişanlımiz bize "elin kizi " dese eminim hic bir bayan istemez.
Ayrica sanmıyorum ki burda bu sekilde rahat davranan kişinin gercek hayatinda sevgilisi yada esine "elin oglu" sıfatıyla yaklaştığını.
Konu sahibi arkadasim burasi sanal ortam herkes rahatça yazar çizer. Sen fikir al ama dolduruşa gelip etkilenme hic bir zaman.
Ben sevdigimi sevgiliyken degil elin oglu gormek canim cigerim canimdan bi parca kalbimin sahibi olarak goruyordum. Ailem sevgilimi ogrendiginde onunla ilgili bi kotu soz soylediklerinde ezdirmiyordum aileme karsi sevdigimi. O ne dediyse dinledim ne dediyse yaptim degil nisanlanmak sevgililigimizin dorduncu ayina dogru sozlerini dinlemeye onun dediklerini yapmaya baslamistim bile ama o beni ailesine aileme butun herkese ezdirdi. Ailem ne derse o olacak dedî. Aileside bana "sen elin kizisin" dedi. Peki simdi napmali sence elin kizi diyen birine ne demeli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?