Bir Garip Sevgili

aynı adamla mı beraberiz acaba

neyse. sen söylemesen bu adamın sallayıp sevgili olacağı yoktu yani?
acaba sen bu raya soktun işleri diye böyle davranıyor olmasın
gerçi istemiyor olsa neden beraber olmayı kabul etsin, neden o kadar aydır seninle konuşsun

çözebilirseniz bana da anlatın, ben de faydalanayım

Ben bu tabloda kritik bir kaç şey gördüm. En önemlisi erkek arkadaşının seni sandığın gibi sevmediğini düşünüyorum. Yalnız kalmayayım takılayım kafası yaşıyor daha çok. Sorumluluk istemiyor. Bir diğer problem senin ona verdiğin değeri de vermiyor zaten. Hayatına müdahale etmeye çalışması bu kavgalar kırgınlıklar hep sen gideme ama o istediğini yapabilsin diye.

Daha çok genç ve güzelsin. Lütfen hayatını mahvedecek bir adama zaman harcama. Çok daha iyilerini hakediyorsun. Seven insan sevdiğine kıyamaz.

Bence sen çok olgun bir kızsın ama erkek arkadaşın bu olgunluğun yakınından bile geçmiyor, tek sorun bu. Erkek arkadaşın ergenlikten çıkana kadar ara versen iyi olur...

Biz 4-5 ay konustuk ben hic farkında bile degildim bu kadar bekleyecegimi, böyle dusundugunu. Acıkcası ben de 3 ayda sevgili olmayı falan cok onaylamıyorum sevmeden olmaz diyorum ama bu sürecte elini de tutmuyorum tabii ki. 5. Ayda söyledi bana ama ben sevmeye baslamıstım ve ne kadar daha bekleyebilirim ki diye diye 15 ay oldu

Sevgili gibiydik tek farkı seni seviyorum demedi, askım, sevgilim demedi.. Güzellik diyordu, melegim diyordu, ismimin sonuna iyelik eki getiriyordu "Aysem", "zeynep'im" gibi

Evet ben olsam istemem ne gerek var derim ya da cok istiyorsa ben de giderim onunla böyle bir secenegi de vardı. Ama bu sekilde burnumdan getirmek istedi gitmemem icin böyle degisik tavırlara girdi. Dogum gunum, yılbası, en yakın arkadasımın dogum gunu, bir baska arkadasımın dogum gunu her birinde böyle tepkilerde bulundu gitmemi istemiyorsa bi yere rezil ediyor o günü bana, diger gunlerde ise oldukca iyi iste 16 ayın tamamı da bu sekilde degil o yuzden tamamen yol da veremiyorum 2 hafta sen dusun ben de dusunucem desem dank eder mi

Ailen izin vermiş gerisi onu bağlamaz,fazla tepki veren bir yapısı var ve durum hoş değil,ara verme ya kendine çeki düzen versin ya da bitirsin ilişkiyi.

Kendisi bayağı bayağı hayatınızı elinizin içine almış bukadar ileri gitmesini özellikle bu dönemlerde izin vermemelisiniz.
Yoksa evlilik için zor zamanlar sizi bekler gibime geliyor
Evet düşünce ve hassasiyetini anlarım ama bukadar herşeye yok çekmesini anlamam !

O kadar çalışmıssın tatil seninde hakkın. Ama bana sorarsan tatil bahane yarın bir gün iyice kısıtlar hayatını. Böyle böyle başlar seni düşünüyormuş, seni koruyormuş, iyiliğini istiyormuş hikayeleri. Sen salaksınya akıl edemiyorsun kendine zarar vermek doğruyu yanlışı bilmemek gibi bir özelliğin var çünkü.dikkat et Patron benim havalarında güyaa sahipleniyor!! İlişkinizi aklınca yönetiyor.Git tatiline seviyorsa seni kısıtlamasın. Anan değil , baban değil kocan değil bir aylık flörtün sonuçta.

beyzade sen onun isteklerini yaptığın sürece seninle iyi, yapmazsan da böyle mesafeli mi duracakmış?
çok klişe olacak ama nasıl başlarsa öyle gider. en çok istediğiniz tatilden vazgeçmişsiniz onun yüzünden, artık her konuda taviz bekleyecektir. önlem alırsanız rahat edersiniz diye düşünüyorum.

Kavga etme ama, hayatını şimdiden ona göre ayarlama, sonuçta ne nisanlisiniz ne evlisiniz. eğer o da aynı şekilde sizden izin alıyorsa ve siz izin vermeyince işini iptal ediyorsa sizde onu dinleyin. evlenmeden yada ciddi bişey olmadan size hakim olmasına izin vermeyin derim. Çünkü ben öyle yaptım ve cok zor durumda kaldığım oldu ailemle (suan eşim olan) nişanlı arasında çok kaldım. .

ikinci paragrafta yazdiginiza : benim sevgilim nisanlandigim ve ayrildigim kisi bana aynisini yapti. kendi isteklerinizi ertelemeyin, sevgilim dediginiz kisininde sizi ezmesine izin vermeyin, benim nisanlanmaya kadar susup sabrettigim ses etmedigim hatta kendi isteklerimden vazgectigimde oturup agladigim; cunku onun isteklerine, onun istemedigi seyleri yapmadigimda ben kendi isteklerimden vazgectigimde oturup agladigim icin, sizde kendi isteklerinize kararlariniza saygi duyulmasini ogretin ona. yoksa basinizi ilerde daha cok agritiyor buna inanin

Ay aynı sekilde seni de mi bekleten biri var

Yok hayır vardı ama bana hep kendi davranıslarına bakman gerekiyor diyordu sorun sanki hep bendeymis gibi. Sende gördügüm zaman hazır oldugumuz zaman olacak diyordu. Ki beni 9. Ayda sevmeye baslamıs sok..
İstiyor ama nasıl desem bazı istekleri bu istemesinden de onde geliyor. Kesinlikle ve kesinlikle kendilerini korudukları icin bence. Üzülmekten cok korkuyorlar bu yuzden de bizi uzmek pahasına da olsa bizden emin olmadıkca boyle birseye baslamıyorlar benim boyle bi teorim var

Suan ezilen tarafım ki ben arkadaslarıma dahi tavsiye verirken oldukca sert bir tavır takınmama ragmen gercekten bu insan zaafım olmus durumda ve bunu oldukca guzel kullanıyor. Ama bir yandan da bakıyorum iyiyken biz o kadar iyi ki.. Fikrimi dinleyemeyeceksen sorma diyor e öyle de saygısızlık degil mi ben suraya gidiyorum diyip gitmek.. İyi ki siz buyuk bir karar vererek vazgecmissiniz umarım cesaretiniz bana da ilham olur tesekkur ederim

benden buyukmusunuz bilmiyorum. benim yasim 23.ama lutfen kendi isteklerinizden vazgecmeyin derim. ben onunla birlikteyken çooooookkkkk isteklerimden vazgectim. onun sevmedigi insanlarla benim ailem konusuyosa mesela yada onun sevmedigi insanlara misafirlige gidiyosa ailem, bana ailemle bi yere gitmeme bile izin vermezdi yani dusunun. bi yere gitmekten öte seylerde vardi, ve bu öte seyler taviz verdikçe ustume gelmeyle devam etti. yani dikkat edin, ya tavrinizi erkenden koyun, ve "ben boyle istiyorum bu olacak" diyin, diyemiyosaniz ve uzuluyosaniz vazgecin o kisiden

Konuyla alakali değil belki ama burda rast geliyorum ara ara bir söz var "elin oglu icin " "o kim oluyor ki" vs gibi sözler.
Evlenme aşamasında olan yada ciddi sekilde ilerleyen kişiler icin karsindaki adam neden yabancı gibi görülüyor.

Şahsen benim sevgilim benim icin "elin kizi kim ki ne oluyor o" diye düşünse 1 dk durmam.

Hayatımiza bir kisiyi alıyorsak ve o bizim için evlenmeyi dusuncek kadar önemli ise "elin insani" diye söylemek cok cirkin bence.

Ayrıca bir imza ile resmi eşin olan kişi "el insani" olmuyor mu ? Onun ne ayrıcalığı var?

Sevgilimiz yada nişanlımiz bize "elin kizi " dese eminim hic bir bayan istemez.

Ayrica sanmıyorum ki burda bu sekilde rahat davranan kişinin gercek hayatinda sevgilisi yada esine "elin oglu" sıfatıyla yaklaştığını.

Konu sahibi arkadasim burasi sanal ortam herkes rahatça yazar çizer. Sen fikir al ama dolduruşa gelip etkilenme hic bir zaman.

Bu ne kibir ya adamda ! Başak burcu mu bu bay kapris ? Eski sevgilime çok benzettim tavırlarını ve abla tavsiyesi bu adamla daha fazla zaman öldürme. Böyle bencillik olmaz.

Elin oglu seni elin kizi gibi gorurse bi dk durmazmissinya. Ha işte o elin oglu diyen bayanlarin cogu elin kizi diye dislandigi icin o kelimeyi kullaniyorlar

Ben sevdigimi sevgiliyken degil elin oglu gormek canim cigerim canimdan bi parca kalbimin sahibi olarak goruyordum. Ailem sevgilimi ogrendiginde onunla ilgili bi kotu soz soylediklerinde ezdirmiyordum aileme karsi sevdigimi. O ne dediyse dinledim ne dediyse yaptim degil nisanlanmak sevgililigimizin dorduncu ayina dogru sozlerini dinlemeye onun dediklerini yapmaya baslamistim bile ama o beni ailesine aileme butun herkese ezdirdi. Ailem ne derse o olacak dedî. Aileside bana "sen elin kizisin" dedi. Peki simdi napmali sence elin kizi diyen birine ne demeli ?

Aferin 23 yasinda universite ogrencisisin ve bir kampa bile gidemiyorsun arkadaslarinla? İnan o sacma sapan insanin laflariyla hareket edecegine, onun isteklerini yapmaya calisacagina bu yasinin tadini cikartip gezsen ne guzel olur, ne guzel anilarin kalir. Yurumeyecek iliski icin kendini paralayip hayati kacuriyorsun sadece. Bu herifler altindan filan mi? Madem gitmeni istemiyor arkadasinla kendi alacakti seni birlikte kampa gidecektiniz. O da yok. Sürünmeye devam

Canim cok üzüldüm yaşadıklarina sana sözüm yok zaten ben sadece disaridan kişilerin laflarina dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…