Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Bence direkt söyleyin ben ödünç vermiştim o kıyafetleri sen satşa çıkarmışsın diye. Onları hatıra olarak saklayacaltım diyebilisin

Dolapta takiplesiyorsaniz dolapta gördüğünüzu anlar. Keşke direkt dolapta gördüm sana ödünç vermiştim geri istiyorum deseydin
Siz de geri istememissiniz dolapta görene kadar cocukta düşünmüyorsunuz.

Cok ayip ediyorsunuz bence. O kadar kiymetliyse vermeseydiniz. Zamaninda istememissiniz. Zaten 2. Yi dusunmuyorsunuz. kadin bekcilik mi yapsin esyalara. Ihtiyaci var da diyorsunuz. Siz tekrar istemeyindlce bir derdimi gorurüm doye dusunmistur. A sizin gibi arkadasim yoktur inş.

Ben olsam ihtiyacim olmasa bile sirf bu hafsizlik gicigima gittigi icin aramizin bozulmasini goze alip bozardim "sen ne yaptigini saniyorsun" diyerek. En bastan odunc verdiyseniz, dogurdugunda hemen istemeniz lazimdi bence. Bence gidin, "bana para lazim onlar da az para degildi, sana da artik lazim degil, ver de dolapta saticam ben onlari" diyin

hmmm bir düşüneyim bekçilik yapmak yerine teşekkür ederek geri verebilirdi mesela? ya da satış için koymadan önce usulen söyleyebilirdi en azından? keşke benim gibi arkadaşınız olsa, bakın yol yordam gösteriyorum

Birazcık saygı duyup arkadaşına ihtiyacın yoksa ben satışa koyabilirmiyim diye sorabilirdi.Karsi tarafın yaptığı büyük saygısızlık ayrıca verenin değil alanın geri iade etmesi gerekmezmi teşekkür edip.

Bu arkadaş siz misiniz yoksa

Ben de gorumceme bebek giysisi vermiştim geri almak şartıyla. Uyku tulumu alacaktım çocuğuma sonra o da dediki , ben veririm sana falan abarta abarta . Kabul etmedim tabi. Sonra başka gün aklıma geldi. Dedim benim şu renkte olanlar sendeydi sanırım alayim diye. Zaten bana onlari teklif etmiş. Fakat kendisinin malı gibi. Hayır yani senin çocuklar büyümüş ver dimi kıyafetlerimi zaten . Kimbilir nelerimi çorladi. Düğün takımlarından da çorlamişti zaten. Aklıma gelmişken içimi de döktüm azicik

Senin yerinde olsam direk neden dolaba koydun emanet vermiştim. Yarın benim kiyafetleri almaya geleyim hem bi konuşalım da derdim .

Nekadar rahatsız edici bir tarzınız var

Ayıp etmiş. Belki çok ihtiyacı vardı ama yine de bunu yapmamalıydı. Şimdi geri istesen kesin sorun yaşarsınız. İsteme ama bidaha da verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…