Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Oha:)
Ben yerinde olsam ss alir kendimin olanları isaretler, onlardan yüzde yetmiş komisyon isterdim
direk" canım yaa ben de dolaba koyacaktım ama şimdi tekrar zahmete girmeme gerek yok sen koymuşsun nasılsa. satılırsa bana havale yaparsın ücretleri" de diyebilirim, temiz

Bence söylemelisiniz. Hiç hoş değil.

Ben de çok bozulurdum ki yapılacak şey değil bir başkasından alınan kıyafetin satılması. Çok ihtiyacı varsa gelip borç isteyebilir ama bu yaptığı etik değil

Bir mazeretle geri isteyin ya da ilk önce ağzını arayın bakalım hani ödünç vermiştim x bluzun düğmeleri var mıydı ya gibisinden bakalım ne diyecek de ona göre davranırsınız.

Mantikli .ilk arkdsm hamile diyin isteyin. Afedersiniz ama ettigi çakallık baskasinin kiyafetini satmak nedir yahu .sonrada deyin çakallll yakalanmayacaginimi sandinnn çakalllll

Ben de arkadaşlara katılıyorum. Kuzenlerinizi belki tanıyordur bilemiyorum ama bir arkadaş hamile , durumları biraz sıkışık aklıma sendekiler geldi deyin . İsteyin . Ben de eskiden isteyemiyordum ve çok para verdiğim plastik saklama kaplarım gidiyordu . Şimdi misafirliğe bir şey götürdüysem çıkmadan istiyorum geri

Bir yakınının hamile olduğunu daha önce ödünç verdiğim kıyafetleri alabilir miyim ona vereceğim de. Ödünç demişsiniz her en olursa olsun satmaya kalkması ayıp bir şey.

Bize de haber verin lütfen ben de çok merak ettim

muhakkak yapın bunu kimse kimseyi salak yerine de koymasın
çektiği çileyi de bile isteye çekiyor madem acımaya üzülmeye gerek yok

bize de lütfen sonucu yazın

Bence de bir tanıdığınızın hamile olduğunu söyleyerek geri isteyin. Yalnız her ihtimale karşı ekran fotosu almayı unutmayın. Çünkü bu tarz konularda insanlar dediğini demedim beni yanlış anladın deyip savunmaya geçebilir.

Ay ben de asiri merak ettim. Yuzsuz ya. Bana arkadasim kanguru ginderdi iki tane, hic kullanmadim geri yolladim.

Esimin kuzeni hamile su an, onun da kizi olacak, bendekiler yepyeni ona odunc vericem bebek esyalarini. Kvye de dedim, geri almak kosuluyla veriyorum diye.

kime hangi eşyamı giysimi verdiysem, mutlaka kazığını yemişimdir. şimdi yemin ettim, mezardan anam kalkıp gelse vermem diye, en azından sözümü bozamıyorum vermiyorum.
ben olsam hiç gerekçe aramam. madem ikinizin de hesabı var ve çekinmeden satışa koyuyor. dolapta satarken gördüm, ben sana ödünç vermiştim unuttun galiba, toparla hepsini alıcam derim. ben satmayı bilmiyor muyum.
mesaj atmışsınız, cevap verdi mi? bize de yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…