Bir garip durum!!!!!

ben yıllar önce ana bay,de çalıştım yaklaşık 8 yıl önce. ve evet yedek sim kart çıkarmış olabilir. şöyle ki biz hattımızı kaybedince nasıl ki bayiye gidip sim kartımı kaybettim diyosak o da ahmetin numarasınından kimliksiz yedek sim çıkarmış olabilir.

sorun şu ki ahmetin numarasını nerden buldu?

Bilmiyorum canım ama bir insan ayrılma nedenini bilmez mi.bu beni çok iskillendiriyor.bizim ayrılma nedenimiz o msj değildi çünkü o msj hiç sorun bile olmadı aramızda. Bide niye telefonumu açmıyor bunlar beni düşündürüyor.

Öyle düşünüyorum bende ama bu msjlari murat attı ysa benim msjlarimi takip ediyo bilmiyorum yapabilir mi bunları. Belki hala takip ediyo bu yuzden endiseleniyorum
İnşallah düşündüğünüz gibi değildir.. Takip falan etmiyodur.. Ve en kısa sürede hayatınızdan bu saçmalıkları çıkartırsınız:KK51:

Bilmiyorum canım ama bir insan ayrılma nedenini bilmez mi.bu beni çok iskillendiriyor.bizim ayrılma nedenimiz o msj değildi çünkü o msj hiç sorun bile olmadı aramızda. Bide niye telefonumu açmıyor bunlar beni düşündürüyor.
2 seçeneğin var ya yeni hat al ama kendi adına olmasın hatta muratın adını soyadını bilmediği bir aile üyen alsın hattı sen kullan çünkü böyle bir manyaklığı yapan adam senin yeni hattınada ulaşır yada üstüne git şikayetçi ol çöz bu olayı ki tahmin ettiğine göre eğer tlf dinleme tarzı bir şey yapıyorsa bu büyük bir suçtur ben olsam sonuna kadar uğraşırdım

Bakın bu tip manyaklardan hersey beklenir , eğer tlf msj larını konuşmaları takip ediyorsa şuan hala herseyinizi okuyor demektir , lütfen bu konuyu ciddiye alın üstüne düşün siz bekar genç bir hanımsınız ne münasebetle böyle davranışlara maruz kalırsınız

Ablasına ulaşmaya çalıştım ahmetin .telefonları falan yok silmistim. Faceden msj attım o döndüğünde onla konuşup durumu anlaticam dogrunun ne olduğunu ogrendigimdede gidip şikayetçi olucam

konu sahibi kendi kendine ekşıncılık mı oynuyorsun burdaki yaşların gerçekle hiçbir alakası olduğunu da sanmıyorum ne hikmetse....hayal dünyan fazla gelişmiş olduğunu varsayıyorum kesinlikle ,adamı yanlış tanımışsın(aa pardon çocuuuuuu diyesim var) besbelli iki zarf atmış sende ortak olmuşsun...

konu sahibi kendi kendine ekşıncılık mı oynuyorsun burdaki yaşların gerçekle hiçbir alakası olduğunu da sanmıyorum ne hikmetse....hayal dünyan fazla gelişmiş olduğunu varsayıyorum kesinlikle ,adamı yanlış tanımışsın(aa pardon çocuuuuuu diyesim var) besbelli iki zarf atmış sende ortak olmuşsun...

Kimse inanmak zorunda değil

Canım numarasını ben ayrıldığımız da silmistim yani bir anlamı yoktu
Ortak arkadasınız falan yok mu cünkü eger ahmete ulasırsanız biraz da olsun cözersiniz durumu en azndan ahmet mi değil mi onu anlarsınız?Veya ahmet olduğnu söylediyse simdi o numarayı telefonla ararsanız artık kimligi belli olmasın diye acmamazlıkta yapamaz

Istihare ne demek biri aciklayabilirmi acaba
Canim benim ıstihare. Kararsız kaldigin neyin hayırlı olduğunu bilmediğin bir konuda Allahtan hayırlı olanı istemek.namazi var duası var onları yapıp kimseyle konuşmadan kıbleye yüzün dönük olacak sekilde sağ tarafina yatarak uyuyosun. Ruyanda ki renklere olaylara göre hayırlı olup olmadığını anlıyorsun bir nevi

Ortak arkadasınız falan yok mu cünkü eger ahmete ulasırsanız biraz da olsun cözersiniz durumu en azndan ahmet mi değil mi onu anlarsınız?Veya ahmet olduğnu söylediyse simdi o numarayı telefonla ararsanız artık kimligi belli olmasın diye acmamazlıkta yapamaz
Canim ortak arkadaşımız yok çünkü gorucu usulüyle tanıştık.ama ablasına faceden msj attım o döndüğünde olayı anlaticam ancak böyle cozebilirim

X