- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
ahmet mehmet ayse fatma karıstı hepsısadece ben anlamadım sandım :)))
al bendende o kadar :))))
konu sahıbı cozersın umarım bır an once
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahmet mehmet ayse fatma karıstı hepsısadece ben anlamadım sandım :)))
al bendende o kadar :))))
yok kafam almadı :))) hele o yaşlarda adamlar hiç almadı .türk filme gibi:) en açık şekilde yazmaya çalıştım
Inşallah canım :)ahmet mehmet ayse fatma karıstı hepsı
konu sahıbı cozersın umarım bır an once
Hayır anlasamadigimiz bazı konular vardı, birde benle konustugu herseyi annesine arkadaslarina anlatıyordu. Bunlar en temel nedendi ama ben istihareye çok guvenirim kararsız kaldığım bişeyde ıstihare yaparımcan alıcı soruyu sormak istiyorum muratla istiare yüzünden mi ayrıldınız?
istihare yaparken kurallara dikkat ediyorsanız ve yapan kişinin durumu da önemli tabi bunlar tamamsa güvenmek lazım da senin yaşın 36 uğraştığın insanlar liseli gibi ben oraya çok takıldım açıkcasıHayır anlasamadigimiz bazı konular vardı, birde benle konustugu herseyi annesine arkadaslarina anlatıyordu. Bunlar en temel nedendi ama ben istihareye çok guvenirim kararsız kaldığım bişeyde ıstihare yaparım
istihare yaparken kurallara dikkat ediyorsanız ve yapan kişinin durumu da önemli tabi bunlar tamamsa güvenmek lazım da senin yaşın 36 uğraştığın insanlar liseli gibi ben oraya çok takıldım açıkcası
hımm pardon ama yine de yani karşınızdaki kişiler çocuk gibiler görüşürken bu durumu farketmediniz mi hiç ?Ben 36 değil 30 yasindayim. 36 olan murat.39 olanda ahmet
Zaten ahmet burda değil ankaradaydi o yüzden çok yüzyüze gorusmedik ama yinede o çok olgun düşünen bir insandı benim tanıdığım gibi biriyse (kişiliğini gizlemediyse) imkan yok bu sacmaliklari yapmaz.zaten ahmetse niye beni engellesin ki telefon ettiğimde açar acardi. Ve ahmetse bu kisi bizim ayrılma nedenimizi nasıl unutur. Biz bu msj yüzünden ayrılmadıkhımm pardon ama yine de yani karşınızdaki kişiler çocuk gibiler görüşürken bu durumu farketmediniz mi hiç ?
unutmuş olabilir aradan yedi ay geçmiş bir de erkek kafası sonuçta normal yani bence uğraşabilecekseniz savcılığa verin uğraşamayacaksanız ikisini de atın kafanızdan kırın hattı kimse kim artık uğraşmayın boş insanlarla kafanız da rahat olsun çorba olmuş çünkü bu olayZaten ahmet burda değil ankaradaydi o yüzden çok yüzyüze gorusmedik ama yinede o çok olgun düşünen bir insandı benim tanıdığım gibi biriyse (kişiliğini gizlemediyse) imkan yok bu sacmaliklari yapmaz.zaten ahmetse niye beni engellesin ki telefon ettiğimde açar acardi. Ve ahmetse bu kisi bizim ayrılma nedenimizi nasıl unutur. Biz bu msj yüzünden ayrılmadık
Eneeee bu ne böyleeeeee Murat nasıl devlet memuru yaa devlet memurluğunda yasal olarak ikinci bi iş yapamıyosunki.. Neyse.. Bence hiç bi şekilde iletişime geçmeyin.. Bi süre sonra o da vazgeçicektir sizi rahatsız etmekten.. Çok ileri gidicek olursa ozmn şikayet edersiniz..
unutmuş olabilir aradan yedi ay geçmiş bir de erkek kafası sonuçta normal yani bence uğraşabilecekseniz savcılığa verin uğraşamayacaksanız ikisini de atın kafanızdan kırın hattı kimse kim artık uğraşmayın boş insanlarla kafanız da rahat olsun çorba olmuş çünkü bu olay
aynen bencede hiç uğraşmayın kimse kim artık ikisini toplasan bi adam etmiyor zatenEn doğru olan yeni bir hat almak galiba
:))aynen bencede hiç uğraşmayın kimse kim artık ikisini toplasan bi adam etmiyor zaten
1- Ek kart diye bir şey yok. Ne bu kred kartı mı?
2- O kendi kendine kart çıkartamaz. Sen hat almak için bayiye gidersin kimlik belgeni verirsin o belge aldığın hattın merkezine faxlanır öyle açılır, yani o kişinin kimliği olmadan kart çıkartamaz. Ayrıca adını soyadını tc. numaranı nereden biliyor? İmkansız öyle bir şey.
Benim babamda emekli olduktan sonra telefon bayisii işletti oradan biliyorum.
Anlatığın şeyleri liselier yapmaz 39 yaşında olduğunu duyunca şok oldum desem iyidir. Bence sende evilik için bu kadar acele etme.