Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşınız gaza gelip çıplak foto falan attıysa şimdi tehdit ediliyor olabilir. yani o kadar saçmaki mantıklı bir çizgiye getirmeye çalışıyorum olayı kafamda. siz kendinizi kollayın bu olayda.
bence de böyle bir olay ama resimler orijinal bradley de değil ondan emin oldum ortada çakma bir bradley bozması dolanıyor. feci uyanık bir dolandırıcı aynı zamanda.ya da kadın ın hayal gücü fazla gelişmiş kılıf uydurdu yaptığı hataya

ya olay o kadar saçmaki komplo teorisi bile üretemiyorum ben. tıkandım. aklımızın kıymetini bilelim valla.

Allah beni affetsin ama boyle insanlara nedense hıc uzulmuyorum ben. muge anlıya da cikiyorlar birazcık uzuntu bile duymuyorum
Bu dolandırılmak degıl baska bisey.
Ya kardeşim, kadını bir görsen, baştan erkekmiş de ameliyatla kadın olmuş gibi gösterisi var. Elbise bedeni desen en azından 48 beden. Yaşını almış kadın. Resimde genç bir adam, sözde başarılı, zengin, genç. Neden öyle bir adam bana aşık olur diye bir sorar insan yaa. Vallahi sade erkekler değil, bazı kadınlar da intim tarafına düşüyor akılları, adamın birisi seni çok seviyorum deyince.

hayaller ve hayatlar işte size komik bir şey anlatayım geçmişten üniversite hazırlık sınıfındayım başka şehirde okuyorum memleketime gittikçe evimizin sokağındaki ayakkabı tamircisinin çırağı yollara çıkar bana bakardı ha bir keresinde de mektup bırakmış kapımıza densiz hiç tanımamama rağmen aklı sıra aşk yaşıyor benle ha ha ha.dayım avukattır ona anlattım tanıdığı polisle dükkanına gitti o günden sonra bana olan aşkı da bitti.Ha amacım meslek aşağılaması değil ama akıl var mantık var ne işim olur seninle be çocukkk

Iste buyuzden dolandırıcılık bu degıl diyorum.
İnsan biraz kendını bilecek ya, had bilmek mi denir ne denir bilmiyorum ama ayna denen bısey var yani. Bakıyoruz kendimizi goruyoruz.
Mugeye katılanlar da boyle.
Adamın agzına dıs yok, gıdıp kıyıp kendine dıs yaptırmamıs. Kadına 100bın kaptırmıs. Kadını da gor bebek gıbı, resimden bakıp begenmıs oyle soz kesmıs. Kafaya bak?
Nesine acıycaksın sımdı bunun?

Girdin garibanin galbini, hain gadin

Josh bana bakmaz mi diyon yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…