- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
ayy delireceğimm ne çantası ne evrağı bradley nereden bulmuş bu kadına ait evrakları hangi gemi amerikadan gemiyle nasıl gelecek neden uçak değilTam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yok
Hala 20 bini verecek olması peki?ayy delireceğimm ne çantası ne evrağı bradley nereden bulmuş bu kadına ait evrakları hangi gemi amerikadan gemiyle nasıl gelecek neden uçak değil
ingilterede mi bu adam ben amerikalı sanmıştım du bi bakayım nettenSterlinden hesap et sterlinden.
Senin arkadasinla ilgili dosyayi, evragi elin inglisi nerde bulmus da, okumus da anlamis, arkadasinin şizofren olma ihtimali olabilir mi, bunlara normal adam inanmaz cunkuYarın bu konu hakında görüşcez bende kendisine sçık açık konuş diyeceğim
İşte bu mevzuda sonu gelmez ozaman karşıyma zaten .diyor ki bu son olacak son olsaydı karışmayacaktım bu kaçıncı para göndermem diyor ozamana kadar 35.000 göndermiş şimdi 20.000 adam diyor muş bu son tahütname yollayacağım ne kadar da verilecek acabaeski üye olmasan fake derdim.
Ama sana inandım ya, bazı insanlar gel beni dolandir diye dolaşıyorlar.
Benim annem de dolandırıcının biriyle arkadaş. Adam devamlı para konuşuyor yok Ankara'ya gidiyor alacağı için ,yok bakan bunu arıyor
O kadar akla hayale gelmeyecek cümleler kurup insanlardan para istiyor ki, şöyle bir seyi kendi kulaklarimla duydum. Bir kaymakam bunu çağırmış da şey demis 'ee, (işte alacagi neyse o para) gelince bir okul yaparsınız,size yakışır' demiş. Bu da söz vermiş, okul yapacakmış falanbu arada adam siyasi bilmemnesi olan bir adam hesapta (ki kesinlikle dolandırıcı) . Bu kadar zengin, bu kadar kaymakamın okul dinlendiği adam tutup annemden ,başka eşinden dostundan elli lira dileniyor ikide bir. Alacağı gelmemis
Ve insanlar da gönderiyor.
Ama ne diyeyim ki, insanlar dolandirilmak istiyor. Ben dolandirici deyince bana kızıyorlar.
O yüzden karismiyorum ben de.
Sen de karışma, dolandirilmak isteyen dolandırılsin
Olayları tam anlatmıyor olabilir mi ? Belki aralarında müstehcen şeyler geçti ve şantaj yapılmış olabilir miYarın bu konu hakında görüşcez bende kendisine sçık açık konuş diyeceğim
Arkadasa bi ara benim hesap numarasini da atsak mi acaba, Brad Pitt sikismis, ativersin bi 20lik desek?İşte bu mevzuda sonu gelmez ozaman karşıyma zaten .diyor ki bu son olacak son olsaydı karışmayacaktım bu kaçıncı para göndermem diyor ozamana kadar 35.000 göndermiş şimdi 20.000 adam diyor muş bu son tahütname yollayacağım ne kadar da verilecek acaba
Tanıyoz ya adam Merlin'de oynamış.Konuya inanamadım anlayamadimda. Bu adam nerden ulaşmış akil fikir var ne alaka adam yabancida. Nie yardim edeyim ki tanımadığım birine.
Cunku o bi kral ArtırKonuya inanamadım anlayamadimda. Bu adam nerden ulaşmış akil fikir var ne alaka adam yabancida. Nie yardim edeyim ki tanımadığım birine.
Taahütnamenin ingilizcesi neymiş acaba o aşamada nasıl anlaşmışlarİşte bu mevzuda sonu gelmez ozaman karşıyma zaten .diyor ki bu son olacak son olsaydı karışmayacaktım bu kaçıncı para göndermem diyor ozamana kadar 35.000 göndermiş şimdi 20.000 adam diyor muş bu son tahütname yollayacağım ne kadar da verilecek acaba
bir kadın anca eşini aldatırsa ya da müstehcen görüntüleri varsa korkar .başka sebep olsa çoktan eşine anlatırdıOlayları tam anlatmıyor olabilir mi ? Belki aralarında müstehcen şeyler geçti ve şantaj yapılmış olabilir mi
bunlar hep kullanılmayan beynin sonuçları maalesefTaahütnamenin ingilizcesi neymiş acaba o aşamada nasıl anlaşmışlar
İşte var bir şeyler ceycey. Bazılarına rahatlık batıyor.bir kadın anca eşini aldatırsa ya da müstehcen görüntüleri varsa korkar .başka sebep olsa çoktan eşine anlatırdı
bunlar hep kullanılmayan beynin sonuçları maaleseftürkçe bilen bir bradley bence bu adam
Merlin le basmis bunlari Artir sanirsam, tehdit şantaj falan şimdi, o Merlin in kulaklari da gramafon kapagi gibi anacim, baska büyücü mü yoktu memlekettebir kadın anca eşini aldatırsa ya da müstehcen görüntüleri varsa korkar .başka sebep olsa çoktan eşine anlatırdı
çok haklısın nice kadınlar gidecek yeri olmadığından işi ailesi olmadığından şiddet uygulayan hakaret eden adamları çekiyorlar bazı kadınlar da bolluk içerisinde rahatça yaşarken saçma sapan olayların içine giriyorlar bu konu da olduğu gibiİşte var bir şeyler ceycey. Bazılarına rahatlık batıyor.
iyi de de selda bağcanın kendi de ünlü hayran olan da ünlü bağlantı gayet normal.konu sahibinin arkadaşıyla ne işi olur bradley abininnnnnn sen onu bir mantıklı açıkla o zaman gangstaNiye şaşıyorsun, olabilir; Frodo da Selda Bağcan'a hayran mesela.
Hikayedeki tek olmayacak şey, tel no +90 mıydı? O da yurt dışıysa tamam bence.