Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ingilterede şatoda kendisi

Güya avukatı varmış blrde güya bradleyin başı dertteymiş avukat tutacakmış ingilternin en pahlı avukatını buna tl yetermi üç ayrı kişinin hesabına para yatrmış acenteleri varmış

Güya avukatı varmış blrde güya bradleyin başı dertteymiş avukat tutacakmış ingilternin en pahlı avukatını buna tl yetermi üç ayrı kişinin hesabına para yatrmış acenteleri varmış
Saka gıbı ama gercek.
Hüzünçlü hikaye.
Tutuklamayı falan sorunca bıze de yazar mısın cevabı sahsen merak ediyorum

bradley nin mi acentesi varmış ha bir de ingilterenin en pahalı avukatını tutması lazımmış peki de bunların aylık kazancı reklam vs. en az 50 bin dolar ünlüler zaten milyon dolarlar alıyor dizi ve film başına.sizin arkadaş bradley i gariban sanmış galiba .adam böyle birşey yapsa kariyeri biter yahu skandal olur.sizin arkadaşın kafası iyi değil bizim de beynimizi yedi

Arkadaşıniz 20.000 verince kurtulamiyacak ki
Onu neyle tehdit ediyorlarsa yine tehdit edip istedikleri para giderek artacak
Ne olursa olsun bunun sonunda eşinden boşanmakta olsa gidip şikayet etmeli ki kurtulabilsin
Yoksa krediyle, borç istemekle bitecek bi konu değil maalesef

Vallaha çok haklısın. Acınacak yerleri yok. Burada öyle, erkekler artık 60ini geçmiş, genç erkek gibi giyinmiş, bir buket kırmızı güller elinde, hava alanında, rusyadan gelicek olgasini bekliyor. Olan parayı göndermiş, vise için, uçak bileti için, giyim için, sözde olganin annesi hastaymış, ona bakıcı için, Olga uçak saati vermiş, ne zaman geleceğini, adam salak salak bekliyor güller elinde. . Uçak boşalmış, herkes inmiş, Olga yok.
Benim çok ilgimi çekiyor bu türlü insanlar. Acaba bunların çocukları yok mı ki diye düşünüyorum. Annesi babası, abla veya abisi, ne bileyim, aklı başında olan bir aile personeli. Söyle biraz otorite birisi. Yapma etme diyen.

Parayı kaptırınca anlatıyorlar coluk cocuklarına, yaparken sınsı sınsı avına ilerleyen cakal gıbı davranıyorlar
Sonra cocuklar bunlarla tvye cıkıp rezil oluyorlar

bulgar kadınları da çok dolandırdı vaktiyle bizim saf erkekleri bana para yolla geleceğim sana ama borcum çok diye diye

Ay benim beynim yandı kusura bakmayın ama bu olaya benim 8 yaşında ki oğlum bile inanmaz kimbilir nasıl bı dolandırıcıyla muhatap arkadaşıniz böyle birşeye inanıyorsa acilen tedavi olması lazım tabi söyledikleri bir senaryodan ibaret olabilir iyice bı dinleyin anlatsın bakalım ya yalancı arkadaşınız ya hasta ya da dolandırıcılar bunu bir şekilde tehdit ediyorlar böyle bir şeyse şikayet etmeli

Arkadaşınız da sizde safsiniz çünkü bu kadar saçma fake bir konuda bizi kandirdiginizi sandınız herhalde .gülmek istiyorsanız donunuz arkanıza artık neye guleceginizi biliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…