- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.351
Ingilterede şatoda kendisiNeyin evrakı kendine silkelenip bir gelsin.
Dolandırıcıların klasiğidir, “evine polis getireceğim, bak kapına gelecekler kelepçe takıp götürecekler vb”. Bildiğiniz standart cümlelerini sıralamışlar. Zaten bu yöntemle para alabiliyorlar, önce şeker sonra sopa.
Bunu yazana kadar gerçek polise gitsin, ikinci cümlede gözlerini devirmeye başlar.
Millet bankayla resmi kredi anlaşması yapıyor imzasını atıyor takır takır ödemiyor yine de tutuklanmıyor biraz mantıklı olunsun.
Geçersiz saçma sapan birşeylere tamam bakarız demiştir, geçerli kontrat sanıyordur.
Avukatı ile görüşsün.
Hani yabancıydı bu kişi? Nereden Türkiyenin mahkemesine gidecekmiş? Karşıdakinin hangi ülkeyi bırak hangi kıtada bile olduğunu bilmiyoruz şu anda.
Onu daha soramadım diğer saçmalıkardan sıra gelmedi yarın soracam işin aslını astarınıNeden tutuklama emri cıkarsınlar napmıs kı, bunu nasıl açıklıyor?
Güya avukatı varmış blrde güya bradleyin başı dertteymiş avukat tutacakmış ingilternin en pahlı avukatını buna tl yetermi üç ayrı kişinin hesabına para yatrmış acenteleri varmışNeyin evrakı kendine silkelenip bir gelsin.
Dolandırıcıların klasiğidir, “evine polis getireceğim, bak kapına gelecekler kelepçe takıp götürecekler vb”. Bildiğiniz standart cümlelerini sıralamışlar. Zaten bu yöntemle para alabiliyorlar, önce şeker sonra sopa.
Bunu yazana kadar gerçek polise gitsin, ikinci cümlede gözlerini devirmeye başlar.
Millet bankayla resmi kredi anlaşması yapıyor imzasını atıyor takır takır ödemiyor yine de tutuklanmıyor biraz mantıklı olunsun.
Geçersiz saçma sapan birşeylere tamam bakarız demiştir, geçerli kontrat sanıyordur.
Avukatı ile görüşsün.
Hani yabancıydı bu kişi? Nereden Türkiyenin mahkemesine gidecekmiş? Karşıdakinin hangi ülkeyi bırak hangi kıtada bile olduğunu bilmiyoruz şu anda.
Saka gıbı ama gercek.Güya avukatı varmış blrde güya bradleyin başı dertteymiş avukat tutacakmış ingilternin en pahlı avukatını buna tl yetermi üç ayrı kişinin hesabına para yatrmış acenteleri varmış
bradley nin mi acentesi varmış ha bir de ingilterenin en pahalı avukatını tutması lazımmış peki de bunların aylık kazancı reklam vs. en az 50 bin dolar ünlüler zaten milyon dolarlar alıyor dizi ve film başına.sizin arkadaş bradley i gariban sanmış galiba .adam böyle birşey yapsa kariyeri biter yahu skandal olur.sizin arkadaşın kafası iyi değil bizim de beynimizi yediGüya avukatı varmış blrde güya bradleyin başı dertteymiş avukat tutacakmış ingilternin en pahlı avukatını buna tl yetermi üç ayrı kişinin hesabına para yatrmış acenteleri varmış
Tabi yazarım inşallah daha trajikomik olaylar çıkmaz buraya yazmak iyi geldi akşamüstünden beri şok olmuş gibiyimSaka gıbı ama gercek.
Hüzünçlü hikaye.
Tutuklamayı falan sorunca bıze de yazar mısın cevabı sahsen merak ediyorum
Yap kahvenı ıc ya. Senlik bı durum yok, hala 20bın TL verme pesınde arkadasınTabi yazarım inşallah daha trajikomik olaylar çıkmaz buraya yazmak iyi geldi akşamüstünden beri şok olmuş gibiyim
Vallaha çok haklısın. Acınacak yerleri yok. Burada öyle, erkekler artık 60ini geçmiş, genç erkek gibi giyinmiş, bir buket kırmızı güller elinde, hava alanında, rusyadan gelicek olgasini bekliyor. Olan parayı göndermiş, vise için, uçak bileti için, giyim için, sözde olganin annesi hastaymış, ona bakıcı için, Olga uçak saati vermiş, ne zaman geleceğini, adam salak salak bekliyor güller elinde.Iste buyuzden dolandırıcılık bu degıl diyorum.
İnsan biraz kendını bilecek ya, had bilmek mi denir ne denir bilmiyorum ama ayna denen bısey var yani. Bakıyoruz kendimizi goruyoruz.
Mugeye katılanlar da boyle.
Adamın agzına dıs yok, gıdıp kıyıp kendine dıs yaptırmamıs. Kadına 100bın kaptırmıs. Kadını da gor bebek gıbı, resimden bakıp begenmıs oyle soz kesmıs. Kafaya bak?
Nesine acıycaksın sımdı bunun?
arkadaş değil ömür törpüsüYap kahvenı ıc ya. Senlik bı durum yok, hala 20bın TL verme pesınde arkadasın
İflah olmaz o.
Parayı kaptırınca anlatıyorlar coluk cocuklarına, yaparken sınsı sınsı avına ilerleyen cakal gıbı davranıyorlarVallaha çok haklısın. Acınacak yerleri yok. Burada öyle, erkekler artık 60ini geçmiş, genç erkek gibi giyinmiş, bir buket kırmızı güller elinde, hava alanında, rusyadan gelicek olgasini bekliyor. Olan parayı göndermiş, vise için, uçak bileti için, giyim için, sözde olganin annesi hastaymış, ona bakıcı için, Olga uçak saati vermiş, ne zaman geleceğini, adam salak salak bekliyor güller elinde.. Uçak boşalmış, herkes inmiş, Olga yok.
Benim çok ilgimi çekiyor bu türlü insanlar. Acaba bunların çocukları yok mı ki diye düşünüyorum. Annesi babası, abla veya abisi, ne bileyim, aklı başında olan bir aile personeli. Söyle biraz otorite birisi. Yapma etme diyen.
bulgar kadınları da çok dolandırdı vaktiyle bizim saf erkekleri bana para yolla geleceğim sana ama borcum çok diye diyeVallaha çok haklısın. Acınacak yerleri yok. Burada öyle, erkekler artık 60ini geçmiş, genç erkek gibi giyinmiş, bir buket kırmızı güller elinde, hava alanında, rusyadan gelicek olgasini bekliyor. Olan parayı göndermiş, vise için, uçak bileti için, giyim için, sözde olganin annesi hastaymış, ona bakıcı için, Olga uçak saati vermiş, ne zaman geleceğini, adam salak salak bekliyor güller elinde.. Uçak boşalmış, herkes inmiş, Olga yok.
Benim çok ilgimi çekiyor bu türlü insanlar. Acaba bunların çocukları yok mı ki diye düşünüyorum. Annesi babası, abla veya abisi, ne bileyim, aklı başında olan bir aile personeli. Söyle biraz otorite birisi. Yapma etme diyen.
Arkadaşınız da sizde safsiniz çünkü bu kadar saçma fake bir konuda bizi kandirdiginizi sandınız herhalde .gülmek istiyorsanız donunuz arkanıza artık neye guleceginizi biliyorsunuzİyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmiBir akıl verin