Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi de delda bağcanın kendi de ünlü hayran olan da ünlü bağlantı gayet normal.konu sahibinin arkadaşıyla ne işi olur bradley abininnnnnn sen onu bir mantıklı açıkla o zaman gangsta

Acil tuşlamış, 911 yazacakken 90 yazmış sonra bakmış silecek vakit yok gerisini tamamlamış. Tesadüfen olabilecek şeyler bunlar ve gayet mantıklı.

Hep bende duyduklarıma şaşırıyorum inanamıyodum anlatınca var böyle salaklar dedim

Ay buldum varmış varmışşş 35 bin bence vizyonsuz bir miktar ya
35 bini ısınmak için kullanacak herhalde tl ye falan da hakim ya

Allah beni affetsin ama boyle insanlara nedense hıc uzulmuyorum ben. muge anlıya da cikiyorlar birazcık uzuntu bile duymuyorum
Bu dolandırılmak degıl baska bisey.

Bu arkadaş yaşı kaç acaba kreştemi tanışmış bu jamesle ay Hiç mi aklı yok...

bunlara inandigina gore arkadasinizin gercekten ciddi sorunlari var! eşi nasil bir insan? bence konu esine ya da ne bileyim annesi ablasi gibi sozunu dinleyecegi birine aktarilmali ve arkadasiniz tedavi görmeye baslamali. hic normal degil bunlara inanmak.

bir diger alternatif de arkadasinizin sizi dolandirmaya calisiyor olmasi olabilir. boyle sacma hikayelerle sizden 3 5 para koparmaya çalışıyor olabilir.

Hep Morgana denen şeytanın planları bunlar Aklınca arthuru rezil edecek bizlere

Bana arkadasınızın psikolojik sorunları var veya sizi kandırmaya calısıyormus gibi geldi
Onun gönderdiği paralar ingiliz parasına çevrilince bi ingilizin aylık maaşından hallice oluyor Koskoca bradley jamesin işine yaramaz Netflixte yeni projeleri falan da var adamın İlk yorumumda kafa bulmustum ama arkadasınıza bunu böyle açıklayabilirsiniz Birde bence öyle biriyle fazla arkadaslık etmeyin
Ya sanrıları var ya da sizin de başınıza iş açacak kadar saf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…