avını iyi seçmiş amakafası çalışan bir dolandırıcı orası kesin.
avı birden fazladır benceavını iyi seçmiş ama
edilmeyecek bir konu mu
Insallah arkadasinizi durdurmussunuzdurÖyle diyor güya menajerinden kurulmak Sadece bana yardıma ihtiyacım var Bu kişi bradley james. Yönetiminin kendisine hatvan gobi davrandığını evrakları olan çantası eline geçince yeni bir sözleşme imzalamayacagini özgür olacağını söyledi (diyor arkadaş birde üni mezunu bu arkadaş yıllarca bankacılık yapmış inanın
düşünmek bile istemiyorumavı birden fazladır bence
geçen hafta tv de bir adam vardı oğluna gelin alacakmış bulgaristandan hiç görmediği kadın atam 560 bin tl göndermiş.program yöneticisi avukatlar adamın eşi oğlu dolandırıldın dediler de adam hala inanmıyordu.babacığımmm çok hastayımmm komadayımm diyip diyip paraları yollatmış akıllara zarar.show tv deydidüşünmek bile istemiyorum
O değil de adam ne zengin olmuştur şimdi
adama o kadının sesi en az 40 50 dediler inanmadı dolandırıcı dediler inanmadı.sesini bir duysanız dedi durdu.ses kayıtlarını yayınladılar gülmekten yıkıldık evde eşimle .karısı da oğluma değil kendine alacaktı galiba dedi bir de tam komediiiŞaka. Yok artık. Yok yani.
Akıl sağlığı yerinde değil mi emin misiniz?
yuh inanmak istemiyorum yavgeçen hafta tv de bir adam vardı oğluna gelin alacakmış bulgaristandan hiç görmediği kadın atam 560 bin tl göndermiş.program yöneticisi avukatlar adamın eşi oğlu dolandırıldın dediler de adam hala inanmıyordu.babacığımmm çok hastayımmm komadayımm diyip diyip paraları yollatmış akıllara zarar.show tv deydi
Yok ben konu sahibine demiştim ama sizin dediğiniz de akıl tutulması kesinlikle.adama o kadının sesi en az 40 50 dediler inanmadı dolandırıcı dediler inanmadı.sesini bir duysanız dedi durdu.ses kayıtlarını yayınladılar gülmekten yıkıldık evde eşimle .karısı da oğluma değil kendine alacaktı galiba dedi bir de tam komediii
konu sahibinin arkadaşının konusu zaten akıllara zarar ünlü dolar milyoneri bir adamın kendisinden para isteyebileceğine nasıl inanmış şaşılacak şeyyYok ben konu sahibine demiştim ama sizin dediğiniz de akıl tutulması kesinlikle.
Kral arthur tabii yaaa bu ismi nerden hatırlıyorum diyordum ben deKral Arthurdan bahsediyor sjsjaja
Bir kaç kere rastlaştık ama konuyu açmak istemedi üstelemedim ödemedi herhalde yani inşallahBi gelişme var mı bu konu da ?
Bu konunun ya ekşiye ya twittera düşeceği belliydi zaten. Keşke öngörebilseydiniz.Mune lütfen konuyu kapatrmısın tweterde paylaşılmış arkadaşım görmüş ya yerin dinine girdim rica ediyorum kapatabilirmisin