Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi de delda bağcanın kendi de ünlü hayran olan da ünlü bağlantı gayet normal.konu sahibinin arkadaşıyla ne işi olur bradley abininnnnnn sen onu bir mantıklı açıkla o zaman gangsta :kızgın:

Acil tuşlamış, 911 yazacakken 90 yazmış sonra bakmış silecek vakit yok gerisini tamamlamış. Tesadüfen olabilecek şeyler bunlar ve gayet mantıklı.

Birkaç hafta önce arkadaşımda ydim hafta sonunda ve akşam yemeğinden sonra televizyona baktık. Orda gördüm, almanyada 50 yaşını geçmiş, baya toplu bir kadın, internette ilan vermiş erkek arkadaş arıyorum diye. Bir (sözde amerikali pilot) yazmış, kadına çok fena aşık olduğunu ve kendisi kadından 14 yaş küçük, cok başarılı, cok yakışıklı, cok zengin olduğunu yazmış. Bunlar başlamışlar yazışmaya ve sonra telefonlasmaya. Kadın hiç ömründe bir defa bile görmediği adama iyice aşık olmuş. Sonra bir gelmiş pilot ona yazmış, ben afrikadayim, cok fena kaza geçirdim, ben yaralı yatarken, cüzdanımı çalmışlar, hiç param kalmadı ve hastane beni ameliyat etmiyor. Senden başka kimsem yok, bana 20000 Euro lazım. Yoksa hiç beraber olamiyacagiz, ben ölürsem diyor. Salak kadın hemen bankaya gidip, biriktirdiği parasından çekiyor ve gönderiyor. Sonra başka bir ameliyat için yine para istiyor adam, o gene gönderiyor. Sonunda hemen hemen 250000 Euro yok oluyor. Hepsini adama göndermiş. Bir 20000, bir 30000 bir 10000 derken, parası bitmiş. Sonra anlamış, dolandırıcı beni kandırdı diye. Ağzımız açık kaldı bakarken. Kadının aptallığına ma kızayım, adamın yankesiciligine.
Hep bende duyduklarıma şaşırıyorum 😱inanamıyodum anlatınca var böyle salaklar dedim

Ay buldum varmış varmışşş 35 bin bence vizyonsuz bir miktar ya
35 bini ısınmak için kullanacak herhalde tl ye falan da hakim ya

Birkaç hafta önce arkadaşımda ydim hafta sonunda ve akşam yemeğinden sonra televizyona baktık. Orda gördüm, almanyada 50 yaşını geçmiş, baya toplu bir kadın, internette ilan vermiş erkek arkadaş arıyorum diye. Bir (sözde amerikali pilot) yazmış, kadına çok fena aşık olduğunu ve kendisi kadından 14 yaş küçük, cok başarılı, cok yakışıklı, cok zengin olduğunu yazmış. Bunlar başlamışlar yazışmaya ve sonra telefonlasmaya. Kadın hiç ömründe bir defa bile görmediği adama iyice aşık olmuş. Sonra bir gelmiş pilot ona yazmış, ben afrikadayim, cok fena kaza geçirdim, ben yaralı yatarken, cüzdanımı çalmışlar, hiç param kalmadı ve hastane beni ameliyat etmiyor. Senden başka kimsem yok, bana 20000 Euro lazım. Yoksa hiç beraber olamiyacagiz, ben ölürsem diyor. Salak kadın hemen bankaya gidip, biriktirdiği parasından çekiyor ve gönderiyor. Sonra başka bir ameliyat için yine para istiyor adam, o gene gönderiyor. Sonunda hemen hemen 250000 Euro yok oluyor. Hepsini adama göndermiş. Bir 20000, bir 30000 bir 10000 derken, parası bitmiş. Sonra anlamış, dolandırıcı beni kandırdı diye. Ağzımız açık kaldı bakarken. Kadının aptallığına ma kızayım, adamın yankesiciligine.
Allah beni affetsin ama boyle insanlara nedense hıc uzulmuyorum ben. muge anlıya da cikiyorlar birazcık uzuntu bile duymuyorum
Bu dolandırılmak degıl baska bisey.

İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmi 🤷‍♀️Bir akıl verin
Bu arkadaş yaşı kaç acaba kreştemi tanışmış bu jamesle ay Hiç mi aklı yok...

Tam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yok

bunlara inandigina gore arkadasinizin gercekten ciddi sorunlari var! eşi nasil bir insan? bence konu esine ya da ne bileyim annesi ablasi gibi sozunu dinleyecegi birine aktarilmali ve arkadasiniz tedavi görmeye baslamali. hic normal degil bunlara inanmak.

bir diger alternatif de arkadasinizin sizi dolandirmaya calisiyor olmasi olabilir. boyle sacma hikayelerle sizden 3 5 para koparmaya çalışıyor olabilir.

Hep Morgana denen şeytanın planları bunlar Aklınca arthuru rezil edecek bizlere

Bana arkadasınızın psikolojik sorunları var veya sizi kandırmaya calısıyormus gibi geldi
Onun gönderdiği paralar ingiliz parasına çevrilince bi ingilizin aylık maaşından hallice oluyor Koskoca bradley jamesin işine yaramaz Netflixte yeni projeleri falan da var adamın İlk yorumumda kafa bulmustum ama arkadasınıza bunu böyle açıklayabilirsiniz Birde bence öyle biriyle fazla arkadaslık etmeyin
Ya sanrıları var ya da sizin de başınıza iş açacak kadar saf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X