Birkaç hafta önce arkadaşımda ydim hafta sonunda ve akşam yemeğinden sonra televizyona baktık. Orda gördüm, almanyada 50 yaşını geçmiş, baya toplu bir kadın, internette ilan vermiş erkek arkadaş arıyorum diye. Bir (sözde amerikali pilot) yazmış, kadına çok fena aşık olduğunu ve kendisi kadından 14 yaş küçük, cok başarılı, cok yakışıklı, cok zengin olduğunu yazmış. Bunlar başlamışlar yazışmaya ve sonra telefonlasmaya. Kadın hiç ömründe bir defa bile görmediği adama iyice aşık olmuş. Sonra bir gelmiş pilot ona yazmış, ben afrikadayim, cok fena kaza geçirdim, ben yaralı yatarken, cüzdanımı çalmışlar, hiç param kalmadı ve hastane beni ameliyat etmiyor. Senden başka kimsem yok, bana 20000 Euro lazım. Yoksa hiç beraber olamiyacagiz, ben ölürsem diyor. Salak kadın hemen bankaya gidip, biriktirdiği parasından çekiyor ve gönderiyor. Sonra başka bir ameliyat için yine para istiyor adam, o gene gönderiyor. Sonunda hemen hemen 250000 Euro yok oluyor. Hepsini adama göndermiş. Bir 20000, bir 30000 bir 10000 derken, parası bitmiş. Sonra anlamış, dolandırıcı beni kandırdı diye. Ağzımız açık kaldı bakarken. Kadının aptallığına ma kızayım, adamın yankesiciligine.