Bir garip boşanma

İşte bende bunu düşündüm bu kez avukat diyor ki gerçekten bir engeli varsa iç organlar falan boşuna uğraşmış oluruz, yoksa işten atılır ceza alır biz alacağimizi alamayiz yani iki ucu .....değnek derler ya. Öyle. Bakalim su boşanma bitsin de acabilecegim bütün dava yollarını kullanacagim

işte hiç bir kusuru görünmeyen kişi zaten en büyük kusuru oymuş!!! sanırım çok iyi niyetli bakmışsın..içten pazarlıklı kendisini çok iyi saklayan biri demekki
İyi niyetli bakmış olabilirim ama aslında kendimi zeki sanırdım, etrafımdakiler de beni zeki sanirdi nasıl böyle oyunlara geldin diyor ama mesela engelli olduğunu idare kısmından bile kimse bilmiyor. Müdürle konuştum şaşırdı adam aradı il sağlık mudurlugunu ordan öğrendi ki normalde engelli olduğunu çalıştığı kuruma bildirmek zorundaymis

tabiki engelli ödeneği kesilecek bildirirmi...ah ahhh..ne desem boş..verilmiş sadakan varmış kurtulduğuna şükret bence...bunun zekayla alakası yok..bir insan birini kandırmak saklamak gizlilik içinde birşeyler yapmak niyetindeyse zaten çok güzel kılavuzunuda hazırlar (yakalanma ihtimalinde) çokta güzel saklar kendisini...zakın kendinizde bir eksizlik hissetmeyin!

Allah razı olsun. Evet bunu geçte olsa anladım. Sen ne yaparsan yap bir insan pislikse pisliktir ve asla belli etmez, sonuna kadar kullanır bu durumu ... Allah ima havale ediyorum

Yanlış anlamayın ama engel diince insanların aklına nedne körlük, topallık vs geliyor o hak öyle kolay verilmiyor şeker hastalığı bilinmeyen bir iç hastalığı olabilir sizdende saklamış utanmış olabilir ve açıkcası şu an anki tepkinize bakınca iyikide saklamış sanki küçümsüyorsunuz

Yanlış düşünüyorsunuz ben asla engeli kucumseyecek biri değilim bende engelli olabilirdim. Ben polikistik over hastasıyım ve miyopum ve hepsini en başta soyledim... Ben babam öldüğü dönemde psikiyatri.tedavisi.gormustum o zamanki ilaçlarımın çıktısını aalarak psikiyatri.hastasi olduğumu, ondan evlenirken bu durumu gizlediğimi.yazmis. daha neler neler. Bir insan evleneceği insandan neden gizler ki bunları.

Şöyle düşünün birde belki çocuk olmasını engelleyen bir durumu var. Bunu benden gizlemesi hak mi, doğru mu? Bı empati yapın. Bekarsiniz galiba o yüzden asla empati yapamazsınız, 5 koca yıl geçirdiğiniz insanın yalancı, düzenbaz, hırsız olması ama size hissettirmemesi.
Ne diyeyim inşallah aynı duruma dusmezsin

Şeker hastalığından rapor alabilmesi için şekerin bir organı etkilemesi gerek tabi sahte rapor almadıysa aksi takdirde ülkenin yarısı şeker hastası zaten rapor alamazdı.. konu sahibi de eşini küçümsemiyor eşinden tiksiniyor gayet haklı olarak mide bulandırıcı bir adam..

Teşekkür ederim. Keşke insanlar olayları tamamen bilmeden yorum yapmasa. Hastalık, sakatlık asla utanılacak veya küçümsenecek bir durum değildir. Ama gizlemek insanlık değil.

Diyelim ki şeker hastası,çocugu olmasının önünde engel mesela bu durum, haklısın

Diyelim ki şeker hastası,çocugu olmasının önünde engel mesela bu durum, haklısın
Herkes bilir ki.polikistik över de çocuk olmasını zorlaştırıyor. Benim ilk soyeldifim şeydi bu. Bak bu durum çocuk olmasını zorlaştırabilir hatta engelleyebilir, uzun bir tedavi süreci gerektirebilir. Herşeyi bil, araştır.oyle gel demiştim. Ama kendisi kendisini bile gizlemiş.

Hayal kırıklığı yaşıyorsunuz bence vakit kaybetmeden sağlam bir avukat bulun derim size

Avukat var, davanın da nasipse sonuna yaklaşıyoruz ama adalet işte bakalım ne çıkar. Avukata göre alacağız hakkımızı ama ben artık insanlara güvenmeyi bıraktım sonuçları görünce ancak.
Konunun eski olduğunu farketmedim araları da pek okuyamadım,
Eget eşiniz dolandırıcılık yapmış, Eşinden gizli arkasından delil toplamak yasal değildir avukatınız zaten biliyordur önce boşanma davanızı bitirin bitirdikten sonra tekrar dava açın..
Manevi zarar davası
manevi tazminat davası
Engelliliğini gizleyerek gerçeği bilme hakkınızı elinizden alması ve hayatınızdan çalma davası
Hatta çeşitli boşanma davalarını kendiniz inceleyerek örnek teşkil edenleri tespit edip emsal davalar açabilir siniz
Mal kaçırma davası
Evlilik bütünlüğüne ihanet ve arkadan gizli iş çevirerek ortak malınızı sizden habersiz alma çalma davası..

Eşinizin tüm telefon görüşmelerini ilgili telefon sağlayıcılardan savcılık yolu ile talep edip tüm görüşmelerini inceletebilirsiniz

Sevgili Mackali ne yaptınız. Insallah kurtulabilme yolunda baya yol almissinizdir. Dün aklıma siz geldiniz merak ettim.
Merhaba. Yok malesef henüz değil. Kasım 2 de duruşma... Ama uzadıkça sinirlerim bozuluyor. Kasım 9 da da ev satışa çıkıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evi alacak durumum yok... Boşa gidecek. Bir de karşı taraftan biri alırsa iyice kafayı yerim.gibi geliyor

Öyle anlamlar yükleme eve falan, parandan ne kadar kurtarabilirsen kardır. Ev yine alınır, hem daha güzel anılarla. Evi alsan da her gittiğinde yaşadıkların gelirdi aklına, varsın olmasın öyle ev

Öyle anlamlar yükleme eve falan, parandan ne kadar kurtarabilirsen kardır. Ev yine alınır, hem daha güzel anılarla. Evi alsan da her gittiğinde yaşadıkların gelirdi aklına, varsın olmasın öyle ev
Aslinda evi alsam da satarım ordan ilk gün çıktım durmam orda ama işte çok kazık yedim. Alıp satabilseydim belki oradan biraz olsun rahatlardim.
Çok kötü bir durum yaaa. Ve sinir bozucu. Beyefendinin keyfi yerinde çekti gitti başka memlekete hayatına devam ediyor. Yahu aldığı nefes bile beni huzursuz ediyor... İnşallah mahkemeyi kazanır da içimi soguturum az da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…