Yahu birde 70 inde değilim ki. Evlilik düşünmüyorum ama gelecek ne çıkarır karşımıza belli olmaz. Hiç kullanmadiklwrim var belki o zmaan kullanırım. Ama yok kendi kızları öncelikli. Birde bedava ya. Yahu işte kendi ailen böyle elin oğlu neden olmasın kiBen eşyanın enerjisine inanırım, boşanmış birinin çöpünü almam. O güle güle kullanamamış, bana mı yar olacak? Hem böyle, insanların malına bedavaya çökmeye çalışmak çok çirkin. İnsanlar hak yemekten hiç korkmuyor, bunu anlamıyorum.
El oldular bile. Çok beklememe gerek kalmadı. Birde tayinim çıkar da umduklarını bulamazlarsa tamamen el oluyorlar.Konu sahibi önce kendi menfaatini düşün. Boşver anne imiş kardeş imiş. Belli bir süre sonra onlar bile el olabiliyor inan.
Batan geminin malları işte. Kim ne koparsa kâr. Yahu ben o eve giremedim giremem de. Eşyaları abimler aldı ne aldıysa hatta onlar hepsini alacaktı ben aldırmadım.yari yarıya dedim. Neyse yeni ev tuttum eşyaları yerleştiriyorum. Ona ait ne varsa yada anısı olan atıyorum çöpe. Geçenlerde bir gittim ki ablama balkonunda öğrencilerin ona aldığı onunla benim adım yazan biblolar. Haaa akıl edip te adımız yazan kısmı koparmış....Kollarlar inan ki. Diyorum ya dayımgil boşandı arkabalar eşya kapmaya gitmiş. Pazar sanki o ev...
Benimkiler de hiç boşanmasam da el oldular bana.El oldular bile. Çok beklememe gerek kalmadı. Birde tayinim çıkar da umduklarını bulamazlarsa tamamen el oluyorlar.
Yahu annem bile benden kaçıyor diyormuş. Şaka gibi. Gerçi onun yaşı ilerlemis yine bir affedilir yani var anne sonuçta ama ya ablam... Ya abim... Ya karısı...
Kesinlikle öyle. Hiç bana destek olmaz dediğim abimler yanımda ama ablam yok. Plan peşinde. Rabbim büyük. Hepimize yardım eder inşallah.Benimkiler de hiç boşanmasam da el oldular bana.Allah yardımcımız olsun. Hiç takma kafana. İşin var gücün var. Kimseye muhtaç değilsin , dimdik duracaksın herkese inat.
Babanıza Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. İnsanı en yapmaz dediği kişiler vuruyor genelde. Sizin abla da öyle olmuş demek ki.Kesinlikle öyle. Hiç bana destek olmaz dediğim abimler yanımda ama ablam yok. Plan peşinde. Rabbim büyük. Hepimize yardım eder inşallah.
Çok şükür Rabbim babamin rahmetini bol etsin ki okuttu beni o zor sartlarda...
Aynen öyle... Onun benimle sanırım başka derdi de var. Bu eve taşındığımda yalnız kalma diye kızını verdi yanıma. 11 ay yedi içti yattı kızı. Ama anne babasını ne aradı ne sordu. Öyle bunalttilar ki beni ona rağmen kırmadan kızını almasını soyledim. Benim derdim bana yeter bide sizin aranızda posta guvercinligi yapamam dedim. Neyse kızı aldı. Bir gün sonra aradılar beni neymiş kız burda bir lokantada iş bulmuş kendine. Benimle kalacak. Kabul etmedim. Şimdi de burda özel üniversiteleyi kazanmış burslu olarak aynı kiz. Babası diyormuş ki teyzesiyle kalır. Dedim yooook sizin laf geciremediginiz kızla ben hiç uğraşamam. Bu konu bir kez daha gündeme gelirse vallahi umrumda olmaz kızı yüzünden kardeşinden olur. Bana mı güvenip yaptılar çocukları.Babanıza Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. İnsanı en yapmaz dediği kişiler vuruyor genelde. Sizin abla da öyle olmuş demek ki.
Bugün burada benzer bir konu vardı. Millet hep çocuğunu birinin üstüne atma derdinde. İyi ki kabul etmemişsiniz. Ve dediğiniz gibi muhtemelen bu hareketinize burutmuşlardır , kinlenmişlerdir.Aynen öyle... Onun benimle sanırım başka derdi de var. Bu eve taşındığımda yalnız kalma diye kızını verdi yanıma. 11 ay yedi içti yattı kızı. Ama anne babasını ne aradı ne sordu. Öyle bunalttilar ki beni ona rağmen kırmadan kızını almasını soyledim. Benim derdim bana yeter bide sizin aranızda posta guvercinligi yapamam dedim. Neyse kızı aldı. Bir gün sonra aradılar beni neymiş kız burda bir lokantada iş bulmuş kendine. Benimle kalacak. Kabul etmedim. Şimdi de burda özel üniversiteleyi kazanmış burslu olarak aynı kiz. Babası diyormuş ki teyzesiyle kalır. Dedim yooook sizin laf geciremediginiz kızla ben hiç uğraşamam. Bu konu bir kez daha gündeme gelirse vallahi umrumda olmaz kızı yüzünden kardeşinden olur. Bana mı güvenip yaptılar çocukları.
Birazda burdan karin ağrıları var sanieim
Umrumda değil. Hayır sakın efendi bir kız olsa amenna. Benim bu kadar sorunum varken basedebilecegim bir kız değil.Bugün burada benzer bir konu vardı. Millet hep çocuğunu birinin üstüne atma derdinde. İyi ki kabul etmemişsiniz. Ve dediğiniz gibi muhtemelen bu hareketinize burutmuşlardır , kinlenmişlerdir.
Haklısınız zaten. Uslu olsa dahi böyle bir sorumluluğu almak zorunda değilsiniz.Umrumda değil. Hayır sakın efendi bir kız olsa amenna. Benim bu kadar sorunum varken basedebilecegim bir kız değil.
Kesinlikle. Ben olsam şöyle düşünürdüm. Zaten yeterince derdi var bir tane de biz eklemeyelim. Yahu inanır mısınız bu kadar sorunum var kimseye yansitmamaya çalışıyordum. En son anneme patladım ablamın söylediklerini bana söyleyince. Dedim ben bahsetmiyorum diye güllük gulistanlik bir hayatım mi var sanıyorsunuz. B.k gibi bir hayatım var. Sadece mahkemede ne olacak duusncesi bile yeterince yıpratıcı. Umrumda değil artık kimse. Bu saatten sonra sen hariç kimse beni ilgilendirmez. Herkes gibi bende kendimi düşüneceğim sadece.Haklısınız zaten. Uslu olsa dahi böyle bir sorumluluğu almak zorunda değilsiniz.
Siz yansıtmamaya çalışırsınız millet ekstra dert yükler. Hayatın kuralı bu sanırım.Kesinlikle. Ben olsam şöyle düşünürdüm. Zaten yeterince derdi var bir tane de biz eklemeyelim. Yahu inanır mısınız bu kadar sorunum var kimseye yansitmamaya çalışıyordum. En son anneme patladım ablamın söylediklerini bana söyleyince. Dedim ben bahsetmiyorum diye güllük gulistanlik bir hayatım mi var sanıyorsunuz. B.k gibi bir hayatım var. Sadece mahkemede ne olacak duusncesi bile yeterince yıpratıcı. Umrumda değil artık kimse. Bu saatten sonra sen hariç kimse beni ilgilendirmez. Herkes gibi bende kendimi düşüneceğim sadece.
Aynen öyle... Önce ben artık. Sonra millet... Aile bile biryere kadar. Evlilik süresince bakın bu adam şöyle, ailesi böyle dedim kimse inanmadı çünkü hepsinin yüzüne gülüyordu, işlerini koşa koşa yapıyordu. Şimdi anladılar ama geç oldu. Ben nem varsa kaybettikten sonra anlamı kalmadıSiz yansıtmamaya çalışırsınız millet ekstra dert yükler. Hayatın kuralı bu sanırım.Diyorum ya önce ben diyin. Eğer demezseniz kimse de aman mackaliye de yazık demiyor maalesef. İster aile olsun ister bir başkası...
Bayada varmış keşke şu duruşmalara bu kadar uzun aralıklarla olmasa. Ev konusunda bosverin başınızın gözünüzün sadakası olsun. Satılsın yada onlar alsın evden paranızı dusukte olsa alacaksınız. Kalani umursamayın. Ev fiyatı çok yüksek değilse borç alacağınız biri yokmu yada bankadan kredi çekme.imkaniMerhaba. Yok malesef henüz değil. Kasım 2 de duruşma... Ama uzadıkça sinirlerim bozuluyor. Kasım 9 da da ev satışa çıkıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evi alacak durumum yok... Boşa gidecek. Bir de karşı taraftan biri alırsa iyice kafayı yerim.gibi geliyor
Bugün avukata gittim. Ben kendim giremiyorum ama abim girecek benim adıma. Yani ugrasacagiz ama nasip degilse yapacak bişey yok. Bilmiyorum insanlar konuşmalar vs vs yoruyor artıkBayada varmış keşke şu duruşmalara bu kadar uzun aralıklarla olmasa. Ev konusunda bosverin başınızın gözünüzün sadakası olsun. Satılsın yada onlar alsın evden paranızı dusukte olsa alacaksınız. Kalani umursamayın. Ev fiyatı çok yüksek değilse borç alacağınız biri yokmu yada bankadan kredi çekme.imkani
Insallah abiniz alır ve satar zararını çıkarırsınız. Olmasa bile başınızın gözünüzün sadakası olur. Çekişmeli boşanma zor biliyorum ama en zor kısımlarını atlattiniz onu düşünün. Rabbım yardımcınız olsun...Bugün avukata gittim. Ben kendim giremiyorum ama abim girecek benim adıma. Yani ugrasacagiz ama nasip degilse yapacak bişey yok. Bilmiyorum insanlar konuşmalar vs vs yoruyor artık
Amiiin Allah razı olsun...bilmiyorum ex kisisinin bu kadar dolandırıcılığına vs rağmen mutlu.olabilme ihtimali bile canımı sıkıyor. Bana özgü bir durum mu herkes mi aynını yaşıyor bu süreçteInsallah abiniz alır ve satar zararını çıkarırsınız. Olmasa bile başınızın gözünüzün sadakası olur. Çekişmeli boşanma zor biliyorum ama en zor kısımlarını atlattiniz onu düşünün. Rabbım yardımcınız olsun...
Haksızlığa uğramış kişi olarak sizin daha çok üzülmenin normal. Neticede suan o tum kötülükleri yapıp yanına kaldığını düşünüp keyfi yerinde. Genellikle erkeklerde bosanmadan sonra ortaya çıkıyor o çöküş. O zaman idrak ediyorlar hem boşanmış olmayı hemde giden.paranin anlamını. O nedenle gördüklerinize aldanmayın daha sizin gününüz gelmedi. Sizinde bu haksızlığa ugramanin acısı geçip haklarınızı aldığıktan sonra huzura kavuşup o zaman mutlu olacaksınız.Amiiin Allah razı olsun...bilmiyorum ex kisisinin bu kadar dolandırıcılığına vs rağmen mutlu.olabilme ihtimali bile canımı sıkıyor. Bana özgü bir durum mu herkes mi aynını yaşıyor bu süreçte