Bir garip boşanma

Sağolun. Bakalım avukatım saçmalıyor ama ben bunu bir şekilde dosyaya koymak istiyorum. Evet bütün haklarını kullanmış it ama ben mal mal yanında çanta gibi gezmisim

Benim de aklıma gelmezdi . Engelli olabileceği değil de ... senelerdir aynı çatı altında yaşadığı eşinden bunu saklayabileceği.

SIzin evlenmeniz görücü usulü mu oldu. Yani en basta sizinle evlenirken size karşı hesap kitap peşindeymiş. Muhtemelen maaşınız olduğu icin evlendi sizinle.

Sizi eşi olarak kabullenmemiş. Çünkü sizinle gerçekten evlenmemis.

Hayır güya çok seviyordu beni. Ben ona over kistim olduğunu belki de çocuk sahibi bile olamayacagima kadar herşeyi anlatmistim ama o herşeyi gizlemis

Sadece ikiniz olsanız mutlu olacağınız bir evlilikmiş ama maalesef aileler her şeyi berbat ediyorlar. Eşiniz dolduruşlara gelmiş.

Sadece ikiniz olsanız mutlu olacağınız bir evlilikmiş ama maalesef aileler her şeyi berbat ediyorlar. Eşiniz dolduruşlara gelmiş.
Sanmıyorum. Çünkü adam ilk.evlendigimiz zamanlarda başlamış gizli kredilere, altın calmalara vs vs. Adam bozuk...yada tohum mu bozuk desem

Kafam allak bullakken biraz dagitmak için forumu açtım ve hayretle okudum başınıza gelenleri. Allah yardımcınız olsun sabır versin. Yaşadıklarınız çok zor ve 100 de 100 haklısınız. Sadece avukatınız işe yaramazin teki. Tamam bu ülkede hukuk cok ağır isliyor ama sizin davaniz cok daha kolay cozulebilirken bariz dolandirildiginiz ortadayken resmen uzatiliyor. Evlilik birliginiz temelden sarsılmış karşınızda ki eş kişisi sizden habersiz altınları çalmış ortak evinizi kaybetmenize neden olmuş üstelik planlı sekilde bosanma ile ilgili delil toplarken sizinle normalmiş gibi evlilik yasamaya devam etmis yani size hem maddi hem psikolojik zarar vermiş. Ayrıca sizin mesajlarınız öyle sadece abisine öküz dedim arkadasina arkadan ne hayrini goreyim dedim vs ise hic korkmayin hiç bir şey elde edemez. Hakimler aptal degil bunlar herkesin evliliginde ne küfürler hakaretler döner yeri gelir onlar bile suç sayılmıyor durumun konusmanin gidişatı dikkati alinarak. Daha yazacagim bir sürü şey var ama uzatmak istemiyorum. Sadece bir seyi merak ediyorum avukatinizla para odemesi anlaşmaniz dava sayısı olarak mi yoksa en basinda sabit ucret uzerinden mi ?

Avukata ödemem 6000 + kendi isteğiyle kazanilanin %10-15 civari. Bilmiyorum bakalım ne olur. Rabbim hepimize yardım etsin

Normal fiyat ödemişsiniz bu civarda zaten ucretleri.. Umarım sonuç sizin istediğiniz gibi olur hakkınızda hayırlısı olsun ..bizi bilgilendirin durumunuzdan olur mu

Normal fiyat ödemişsiniz bu civarda zaten ucretleri.. Umarım sonuç sizin istediğiniz gibi olur hakkınızda hayırlısı olsun ..bizi bilgilendirin durumunuzdan olur mu
Teşekkür ederim evet herşey olması gereken gibi.belki de ben aceleciyim herşey bir anda olsun bitsin istiyorum, belki süreç normal devam ediyor ama insan yoruluyor

Teşekkür ederim evet herşey olması gereken gibi.belki de ben aceleciyim herşey bir anda olsun bitsin istiyorum, belki süreç normal devam ediyor ama insan yoruluyor

Bence çok büyük hayal kırıklığı olmalı...bir insan aldığı bir şeyin faturasını niye saklar..yarın birgün bozulursa garanti ellimde olsun diye...Buda sanki yarın birgün evliliğim iyi gitmezse şu şu evraklar işime yarar düşüncesiyle saklamış. Ayrıca böyle ailelere çok kızıyorum..yaw kardeşim köyde gelsin her haftasonu yardım etsin diye düşünüyorsanız köyden biriyle evlendirin oğlunuzu. Bir insan evlenmeyle annesini babasını unutacak değil tabiki yardımcı olacak...Bence siz detayların hiç birine, nekadar üzücü olsalar bile, takılmayın kanuni haklarınıza bakın. Sonuçta sizde çalışmışsınız...o evin aydatına daha fazla ödediyse sizde eve daha çok katkıda bulundunuz gibi gibi...yani güzel bir avukat tutun ve hakkınızı asla yedirmeyin. Değerinizi bilmeyene, nekadarda üzülseniz, uğurlar olsun...sizde değer vermeyin

Adam yıllar öncenin msjlarini sunmuş dosyaya. Aklım gitti görünce.ailesini boşver malları da bozuk. Geçen dosyaya bir evrak sunmuş gizli kredilerimi suralara kullandım vs vs diye bende hesap hareketlerini çıkardım hesapladim.adam sadece yıllarca evin tek taksidi ve 300-500 lira civarı aylık fatura ödedi. Yani benim harcamalarım ondan çok. Üstelik bunların yanında altınlar yok, benden aldığı paralar yok, kendi çektiği krediler yok... Allah bırakmasın ne diyeyim

Bence çok büyük hayal kırıklığı olmalı...bir insan aldığı bir şeyin faturasını niye saklar..yarın birgün bozulursa garanti ellimde olsun diye...Buda sanki yarın birgün evliliğim iyi gitmezse şu şu evraklar işime yarar düşüncesiyle saklamış. Ayrıca böyle ailelere çok kızıyorum..yaw kardeşim köyde gelsin her haftasonu yardım etsin diye düşünüyorsanız köyden biriyle evlendirin oğlunuzu. Bir insan evlenmeyle annesini babasını unutacak değil tabiki yardımcı olacak...Bence siz detayların hiç birine, nekadar üzücü olsalar bile, takılmayın kanuni haklarınıza bakın. Sonuçta sizde çalışmışsınız...o evin aydatına daha fazla ödediyse sizde eve daha çok katkıda bulundunuz gibi gibi...yani güzel bir avukat tutun ve hakkınızı asla yedirmeyin. Değerinizi bilmeyene, nekadarda üzülseniz, uğurlar olsun...sizde değer vermeyim
Allah değil..avukat bırakmasıntazminat ne açabiliyorsanız ne yapabiliyorsanız sonuna kadar yapın..Allah zaten bırakmaz!

Yok yapacağım dedim avukata kedi köpek yesin ama o yemesin ne zarar verebilirsek verelim.

Vallahi elimde elma vardı..okurken okadar sinirlendimki elmayı yutmuşum resmenkurtulduğun için şükret, zararın neresinden dönersen kardır..hakkını savun!
Çok teşekkür ederim. Adam dolandırıcı yaa. Söyle düşün 5 yıllık evlisin, eşinin görünen hiçbir kusuru yok, ameliyat izi dahil, sana memuriyete girişini anlatırken hem bu iş oldu hem polislik ama ben kendi işimi yapmak istedim o yüzden sağlığı seçtim diyen insanın bosanirken dosyaya giren maaşla ilgili bir evragin da 3.dereve engelli olduğunu ve ise böyle girdiğini öğreniyorsun. Allah im diyorum neler yaşıyorum ben

Üçüncü Derece Sakat: Çalışma gücünün % 40'ından fazlasını kaybeden engelliler diyor.
% 40 çalışma kaybına neden olan sakatlığı ne acaba? Zihinden sakat o kesin.

Adam devleti de dolandırmış olabilir. Bunu ispatlasanız işsiz kalsa ne güzel olur.

işte hiç bir kusuru görünmeyen kişi zaten en büyük kusuru oymuş!!! sanırım çok iyi niyetli bakmışsın..içten pazarlıklı kendisini çok iyi saklayan biri demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…