Bir garip boşanma

Bende yeni boşandım. Boşanırken bir an önce boşanabilmek için hiçbir şey istemedim. Birlikte aldığımız araba vardı. Düğünde takılan altınların hepsini satıp kendi evlenmeden önceki şahsi borçları ödemişti. Bir buçuk yıl boyunca maaşımı aldı. Ama hiçbir şey talep etmedim. Hatta avukat bile neden istemediğimi anlamadı. Çünkü istesemde vermeyecekti. O aptal ile çekişmeli davam belki yıllarca sürecekti. Ona sadece seni Allah’a havale ediyorum diyip boşandım. Sonrasında içim içimi yedi keşke isteseydim en azından evdeki eşyalarımı alsaydım falan fistan... Ben olsaydım karşımda ki istemese dahi ona hakkı olanı kesinlikle verirdim. Ailesinin hepsi eğitimli insanlar. Onlarda bu durum karşısında sessiz kaldılar. Birde avukatı arayıp evdeki bize ait eşyalara zarar vermesinler diye uyarmışlar davadan sonra. Öyle zoruma gitti ki. Evde ki bile çoğu eşyamı almadan çıktım.Bende Allah’a dua ettim benim alamadığım intikamımı sen al ondan diye. Allah biliyor çok ahımı aldılar. Şimdi haberlerini alıyorum ortak kişilerden. Evlerinde hiç huzur yokmuş. Eski eşim toparlanamamış, evde sürekli kavga çıkıyormuş. Ben ilahi adalete inanıyorum. Herkes ettiğini mutlaka çekecek. Sende bu süreçte kendini daha fazla yıpratmadan, alabileceğin şeyleri al ve yoluna git. Sen eğer haklıysan için de rahatsa İnan ki sana hiçbir şey olmaz. Senden aldığını Allah ondan misliyle alır.

Ne olursa olsun hakkınızı yemesine izin vermeyin nasıl bu kadar iş çevirmiş arkanızdan şuan yaşadıgınız şey hayal kırıklığı bunları asla haketmediniz kendinizi toparlayıp hakkınızı arayın mutlaka.

İçim çok rahat. Ne onun gibi arkadan iş çevirdim, ne hırsızlık yaptım, ne dolandırıcılık yaptım. Nem varsa ortadaydı ama adam neler yapmış. Aklım almıyor artık. Daha ne yapabilir ki diyorum ama yapıyor. Evet asıl zor kısmını atlattım şimdi de dönmek olmaz artık avukat yesin ama o yemesin. İnşallah bende duyarım çektiğini. Çok zoruma gidiyor. Yönetici bile diyor ki ben utanıyorum böyle bir konu için bir bayanı aramaya ama elimden gelen birşey yok, bende işimi yaomaya çalışıyorum. Ben de diyorum ki 5 yılımı verdiğim, hicbirsey esirgemedigim, alırken parası vs var mı diye sorgulamadigim, altına araba verdiğim ve bir kere dahi lafını etmediğim vs vs biri bunları bana neden yapar. Ve ilk evlendigim zamandan itibaren...

Kiralık ve esyasiz bir ev miydi bu doğru mu hatırladım
Kiralik değil. Biz nişanlı iken uygun düşmüştü o kredi çekti ben kefil oldum, yetmedi ihtiyaç çektim deidm madem bende riske girdim 1/2 tapu olsun yarın ne olur ne olmaz. Ve Nisan 2020 de borcun bitrigini biliyordum ki bitmemis.daha iki senesi daha varmış. Son iki yıl çift çift ödüyorduk güya kredileri... Boşanma işi çıkınca o evde durmak istemedim. Para psikolojinden önemli değil ki en büyük etken de ben evden çıktıktan sonra gelip buzdolabimi boşaltıp almaları oldu. Bu insanlar bana ne yapmaz dedim.
Ev şuan boş. Ama icralık şuan bankanın satmasını bekliyorum. Satsada kurtulsam.

Bazen yoruluyorum ama sonunda kendime geliyorum neden ona kalsın ki diyorum.

Bakın şunların tarihlerine. Ve benim evlilik tarihim 1 Ağustos 2015

Eklentiler

• IMG_20201129_170007.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20210501_230909.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…