Allah razı olsun.Insallah hakkinda en hayirlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun.Insallah hakkinda en hayirlisi olsun
Birde şu durum var ben önce anlaşmalı bosanacaktim, arkadaşımın uyarisiyla altınları almaya gittim baktım ki altınlar yok, bende anlaşmalidan vazgeçtim ama onlar bir ay kadar zorladı ta ki ben avukata rest çekene kadar. Sonra avukat bekleyelim birşeyleri daha çıkar dedi ki bende öyle düşünüyordum. Bir hafta sonra evin durumunu öğrendim o arada da yüklü miktarda ödemesi olduğunu ki kredilerden şüphelenmem öyle oldu. Yani beklemek, onun sıkışması ve dava açması benim işime geldi.Avukatınız niye karşı tarafın dava açmasını beklemiş anlamadım,ağır kusurlu olan dava acamaz bişey de talep edemez ki,davası reddolur.Cirkef adamlar
Karşı dava açmış mi peki boşanmak istiyorum diyor dimiAvukatımin düşüncesi bakalım o ne iftira atacak ona göre bizde hem zaman kazanır hem daha iyi savunuruz diye.
Lehinize sonuçlansin inşallah.Bankada ortak altın hesabı vardı yani,iki tarafin da imzası olmadan vermemeleri gerekirdiBirde şu durum var ben önce anlaşmalı bosanacaktim, arkadaşımın uyarisiyla altınları almaya gittim baktım ki altınlar yok, bende anlaşmalidan vazgeçtim ama onlar bir ay kadar zorladı ta ki ben avukata rest çekene kadar. Sonra avukat bekleyelim birşeyleri daha çıkar dedi ki bende öyle düşünüyordum. Bir hafta sonra evin durumunu öğrendim o arada da yüklü miktarda ödemesi olduğunu ki kredilerden şüphelenmem öyle oldu. Yani beklemek, onun sıkışması ve dava açması benim işime geldi.
İnsallah...Ortak altın hesabı değil. Kasa vardı. Anahtar olduktan sonra o yada ben tek başımıza alabilirdik.Lehinize sonuçlansin inşallah.Bankada ortak altın hesabı vardı yani,iki tarafin da imzası olmadan vermemeleri gerekirdi
O açtı zaten anlaşmalıya yanasmayonca dava açmam için zorladı. Kim boşanmak istiyorsa o açsın dedim. Avukatım öyle demişti. O açtı sinra bende karşı dava açtım.Karşı dava açmış mi peki boşanmak istiyorum diyor dimi
Evet ya pardon karıştırdım.Tazminat istekleri var mıymışO açtı zaten anlaşmalıya yanasmayonca dava açmam için zorladı. Kim boşanmak istiyorsa o açsın dedim. Avukatım öyle demişti. O açtı sinra bende karşı dava açtım.
Olmaz mı 50+50 İstemişti sanırım. Benim avukatta iki katını istedi. Yarışıyoruz işte bakalım kim kazanacakEvet ya pardon karıştırdım.Tazminat istekleri var mıymış
İnşallah bizler kazanırız.Olmaz mı 50+50 İstemişti sanırım. Benim avukatta iki katını istedi. Yarışıyoruz işte bakalım kim kazanacak
İnşallah. Vallahi bu şartlarda bu kanıtlarla sırf iftiralariyla o kazanırsa adalete de saygım zerre kadar kalmaz...İnşallah bizler kazanırız.
Kadına kumpass kurmuşlar. Gurur meselesi bu. Salak yerine koymuşlar. Yoksa ilk sen açtın ilk ben açtım ego meselesi değil.Neden gurur meselesi ? Davayı karşı taraf açtığı için mi ? Bizde de davayı açan tarag benim ve eşim bu bir boşanma davası değil onur meselesi artık diyor ve inatla anlaşma yapmıyorum iddialarını ispat etmeni bekleyeceğim diyor.Oysaki her cümlem doğru, hafızasını mi kaybetti anlamadim.
Aynen öyle. Yoksa böyle bı it kendinden ve ailesinden beni kurtardığı için teşekkürü bile hak ediyor aslındaKadına kumpass kurmuşlar. Gurur meselesi bu. Salak yerine koymuşlar. Yoksa ilk sen açtın ilk ben açtım ego meselesi değil.
Yok benim eş kisisinin kafa yapısını anlamaya çalıştım ondan sordum.Konu sahibinin eşi tam bir şeytanmis zaten.Ben de benzer şeyler yaşadım ama karşı tarafın iftiralarına sadece gülüyorum.Kadına kumpass kurmuşlar. Gurur meselesi bu. Salak yerine koymuşlar. Yoksa ilk sen açtın ilk ben açtım ego meselesi değil.
Allah çıkaracak bunların hesabını eminim ben..sadece sabırYok benim eş kisisinin kafa yapısını anlamaya çalıştım ondan sordum.Konu sahibinin eşi tam bir şeytanmis zaten.Ben de benzer şeyler yaşadım ama karşı tarafın iftiralarına sadece gülüyorum.
İhbar et hırsız girmiş diye. Şu an boşanma davanız sürüyor, bu kusur.Yahu 5 sene bir asalak, bir aşağılıkla yaşamışım yaaa. Konumu bilenler bilir ortak bir evimiz vardı icraya düşen. O binanın yöneticisi arıyor beni. Aylardır ödemeler yapılmıyor, karşı taraf tlf açmıyor vs.diye. bide üstüne demez mi balkondan kombiyi siz mi söküp aldınız. Beynimden vuruldum yaa. Ben mi abartiyorum hanımlar kombi söküp almak nedir yaaa. Kaç kişinin aklına gelir. Bu evdeki kapı pencereyi de sokup almistie belkide ama gidip görüp daha fazla delirmek istemiyorum...
İhbar et, eve hırsız girdi diye. Kamera var mı oralarda? O eve gitmen lazım. Kendini topla ve git.Katip yemin ediyorum daha ne yapabilir diyorm ama bitmiyor
Kamera yok maalesef. Ama yarın bı avukatla konuşayım en kötü abimi yollarım. Bakalım avukat ne der. Sonra der ki o aldı... Ay sinirden ne düşüneceğim bilemiyorumİhbar et, eve hırsız girdi diye. Kamera var mı oralarda? O eve gitmen lazım. Kendini topla ve git.