Bir garip boşanma

Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca... Allah’ın sevgili kulusun bu adamdan çocuk olmamış. Benim de ilk evliliğimde çocuk kısmet olmadı, boşandığım da senin yaşındaydım. Dünya sona ermiş değil, daha iyileri çıksın inşallah karşına, süngünü düşürme.

Ah bir kurtulsam bir bitse. Kendimden çok korkuyorum inanır mısın biyerde karşıma çıkarsa ezip gececegim diye. Öyle nefret doldum ki.
Evet Rabbime şükürler olsun ki çocuğum yok. En ufak bir gen hele ki o hırsızlık geni aktarilsaydi yeterdi rezilliğe, ki birde ömür boyu bunlarla iletişim... Rabbim hiçbir bayanın karşısına böylesini çıkarmasın...

Allah korkusu olmayan herşeyi yapar nasıl göz göre göre insan ifitra atar vicdansızlık...
Bırak kendini en çok şeye şaşırdım 5 vakit namaz kılan, evimden çıkmayan adam bile yalan söyledi. Onun yanında.defalarca ailesine hakaret etmişim, dışarı çıkıyorlarmis ben yani karisi onu rahatsız ediyormuşum surekli. Evliliğimiz boyunca 3 kez bile gitmemisim anasına babasına vsvs.

Siz öyle biri olsaydınız bu durumlara düşmezdiniz işte iyi niyetinizi suistimal etmişler ama onlar kaybedicek sanmasınlar ki teksiniz allah yanınızda en önemliside bu

Siz öyle biri olsaydınız bu durumlara düşmezdiniz işte iyi niyetinizi suistimal etmişler ama onlar kaybedicek sanmasınlar ki teksiniz allah yanınızda en önemliside bu
Coook şükür. Rabbim büyük hepsinin iftiraları dönüp dolaşıp önüne gelecektir. Kimse melek değildir, hepimizin hataları var ama ben iftiradan, yalandan korktuğum kadar hicbirseyden korkmam. Mutlaka açısı çıkar

Çocugunuzun olmamasıda isabet olmuş onunla mecburi bağlantınız kalmaz böyle insanlar ürememeli , belediye tarafından zehirlenmeli mümkünse

Çocugunuzun olmamasıda isabet olmuş onunla mecburi bağlantınız kalmaz böyle insanlar ürememeli , belediye tarafından zehirlenmeli mümkünse
Ahh ahh neler yapmak istiyorum ona bir bilseniz. Her yerde rezil.rusva etmek istiyorum ama sabrediyorum. Onunda aleyhime kullanır diye. Psikiyatri tedavimi bile aleyhime kullanmis. Özelde psikiyatriye gittim bu boşanma olayında.adamdan memnun kalmadım 1 ay sonra devlet e gittim. Kadını sevdim devam ettim. Yazmış ki Dr a gitti kontrole gitmedi. Tedavi olmuyor. Tedaviyi hep yarıda bırakıyor ki evlilik sürecinde falan bir kere psikiyatriye gitmiş değilim

İnsanlıktan nasibini alamamış bu kadar yapılmaz ki insan bile diyemiyorum artık! Sakinliğinizi koruyun muhakkak sizi sinirlendirmeye hata yapmaya zorluyor bu tuzağa düşmeyin

İnsanlıktan nasibini alamamış bu kadar yapılmaz ki insan bile diyemiyorum artık! Sakinliğinizi koruyun muhakkak sizi sinirlendirmeye hata yapmaya zorluyor bu tuzağa düşmeyin
Aynen öyle yapıyor. Normalde de biraz sınırlı bir yapım var. Aslında sınırlı değil de haksızlığa, yanlışa gelemeyen. Durup dururken kimseyle tartışmam yani. Ama onun yaptıklarına nasıl sabrediyorum inanın bilmiyorum. Rabbim büyük işte veriyor sabrını. Adama neden atletini ve tişörtünü iç içe ve ters çıkarıyorsun diye soylenmemi bile dosyaya yazmış. Şaka gibi yaaa. Sanki dovuyordum onu.

İnsanları tanıyamıyoruz malesef ve gerçek yüzlerini ya kavga edince yada ayrılınca görebiliyoruz, keşke dövseydiniz canınız bu kadar yanmazdı

Bir dilekcesinde yazmış ki temizlik yapmaz, yemek yapmaz, ütü yapmaz vs vs. Diğer dilekçesinde de yazmis ki tezgahın üstündeki su birikintisinden bardak canaktan rahatsız olurdu neden makoneye koymuyorsun diye kızardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…