Allah razı olsun. Çok.tesekkur ederim. Avukatım dişli mi bilmem ama iletişimi iyi beni rahatlatıyor, kazanacağız inşallah diyor. Birsuru avukatla konustum ama nedense buna ısındım. İletişim benim için çok onemliydi. Birçok şey bizim lehimize zaten. Rabbim hayırlısını versin. Hepimiz hakkında... Rabbim hepimize yardım etsin.Eger disli bir avukat bulursaniz cogu seyi kazanirsiniz. O her seyi delil olarak kullaniyorsa siz de kullanin. Allah bundan sonra mutlu etsin sizi beterlerinden saklasin. Sizin icin ozellikle dua edecegim. Her sey gonlunuzce olur insallah.
İnşallah sorun olmaz sonucu yazarsanız seviniriz. Ama erkekler burdan da okuduğum kadarıyla fazlasıyla cirkinlesiyorlar malesef... Evliyken sözde erkek olanlar,paraya değer vermeyenler bosanirken sizin donunuzu almaya çalışıyorlar...Bakalım benim başıma ne gelecek? Yarın bende adliyeye gideceğim. İnşallah çirkinleşmeden biter gider.
Zaten her türlü çirkinliği bekliyorum bakalım ne kadarında haklı çıkacağım. Hakkımızda hayırlısı.İnşallah sorun olmaz sonucu yazarsanız seviniriz. Ama erkekler burdan da okuduğum kadarıyla fazlasıyla cirkinlesiyorlar malesef... Evliyken sözde erkek olanlar,paraya değer vermeyenler bosanirken sizin donunuzu almaya çalışıyorlar...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Dualarım sizinle...Zaten her türlü çirkinliği bekliyorum bakalım ne kadarında haklı çıkacağım. Hakkımızda hayırlısı.
Bende size ve bizim gibi olan herkese duacıyımRabbim yar ve yardımcımız olsun. Dualarım sizinle...
Ne oldu durusmanizda ? İnşallah güzel.haberler vardırBende size ve bizim gibi olan herkese duacıyım
Bu gün oğlum rahatsızlandı hep hastanelerde geçirdik o yüzden gidemedim. O biraz toparlansın gideceğim.Ne oldu durusmanizda ? İnşallah güzel.haberler vardır
Çok.gecmis olsun. Rabbim yardım.etsinBu gün oğlum rahatsızlandı hep hastanelerde geçirdik o yüzden gidemedim. O biraz toparlansın gideceğim.
AminÇok.gecmis olsun. Rabbim yardım.etsin
En azından cirkeflik yaşamayacaksınız. Şükür birimiz sorunsuz kurtuyoruz..Aminkonuştum bu arada yarın gidip anlaşmalı olarak başvuralım dedim tamam dedi bakalım yarın olsun ne olacak.
İnanın dilekçeyi anlaşmalı verip gözümle görmeden hala inanmıyorum sorunsuz geçeceğine ve anlaşma yoluna gideceğine. İnşallah hayırlısı olsun.En azından cirkeflik yaşamayacaksınız. Şükür birimiz sorunsuz kurtuyoruz..
Allah im yanımizda her daim. İnşaallah sorunsuz kurtulursunuz birilerinin yüzü gülsün ya. Rabbim yardımcın olsun, gönlünüze göre versinİnanın dilekçeyi anlaşmalı verip gözümle görmeden hala inanmıyorum sorunsuz geçeceğine ve anlaşma yoluna gideceğine. İnşallah hayırlısı olsun.
Amin cümlemizin inşallahAllah im yanımizda her daim. İnşaallah sorunsuz kurtulursunuz birilerinin yüzü gülsün ya. Rabbim yardımcın olsun, gönlünüze göre versin
Yazıklar olsun bunlara. Allah tan bulsunlar. Bunun derdi çocuk falan değil seni de huzursuz etmek... Rabbim güzel sana vereceği zarar ve huzursuzluğun mislini ona yaşatsın...M mackali61 akşamdan caydı anlaşmalı konusundaçocuğu canı istediği an görecekmiş. Bende bir düzene göre görürsün dedim. Sonuçta boşandığım adamı da çat kapı kapımda görmek istemem her daim. Hem de çocuk için düzen lazım. Bundan sonra çocuğun bir düzeni olmaz bunu bil diyor bana. Çekişmeli olacak anlayacağın.
Seni nerden vuracağını iyi biliyor. Çocuk konusunda hiçbir blöfü yeme. Sen yapabilir misin bilmem ama ben '' Çok istiyorsan al velayeti sen bak. '' derim. Babası sonuçta, bu kadar düşkünse bebesine, baksın. Aslında boşanıp düzenini bozmak istemiyor, şimdi kim sıcak aşı ütülü donu bırakıp 1+1 soğuk bekar evine gidecek?M mackali61 akşamdan caydı anlaşmalı konusundaçocuğu canı istediği an görecekmiş. Bende bir düzene göre görürsün dedim. Sonuçta boşandığım adamı da çat kapı kapımda görmek istemem her daim. Hem de çocuk için düzen lazım. Bundan sonra çocuğun bir düzeni olmaz bunu bil diyor bana. Çekişmeli olacak anlayacağın.
Aynen. Onun derdinin çocuk olduğunu bende pek sanmıyorum.Seni nerden vuracağını iyi biliyor. Çocuk konusunda hiçbir blöfü yeme. Sen yapabilir misin bilmem ama ben '' Çok istiyorsan al velayeti sen bak. '' derim. Babası sonuçta, bu kadar düşkünse bebesine, baksın. Aslında boşanıp düzenini bozmak istemiyor, şimdi kim sıcak aşı ütülü donu bırakıp 1+1 soğuk bekar evine gidecek?
Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini alırızM mackali61Katibin Ruhu bir de yatılı istiyor ben daha 22 aylık gece uyanınca annesini çağıran çocuğu nasıl yatılı veririm ona? Tuvalet eğitimi bile yok. Mama içiyor. Zaten beni çocuğumla sınıyor sindirmek için yoksa derdi oğlu değil. Belki de ailesi akıl veriyor bilmiyorum. Yarın adliyeye gidip bir bilgi edineceğim bakalım.