Ben başta anlaşmalı boşanmayı düşündüm ama bir baktım altınlar yok dedim yok anlasmiyorum sonra tehditler iftiralar. Sorun yok benim alnım ak dedim.sadece işte ona attığım birkaç mesaj şuan bana karşı kullanabileceği bide yalancı şahitleri ne derse artık. Onda da avantajliyim en son benim şahitler dinlenecek onun şahitlerinin dediğine karşı benimkilerde söyler söyleyeceğinianlaşmalı boşanma süründür onu. ben uyuz oldum ya. Allah sabır versin yardımcın olsun
İnşallah. Vallahi demekki biz erkeklere farklı bir anlam yüklüyor ve kendini düşürmez sanıyoruz. Yazdıklarını, yaptıklarını gördükçe, duydukça ona değil kendime kızıyorum hayatimda nereye koymuşum onu diye...İnşallah hakkını fazlasıyla alırsın. Adam yaptıkları ortaya çıkacak diye aniden boşanma kararı almış. Allah yanına bırakmasın bin pişman olsun pis dolandırıcı. Nasıl bu kadar adileşebilir bi insan.
Merhaba konunuzu şimdi gördüm. Evlilik birligiicersinde kredi çekilince eşlerden de banka imza alıyor (2 kez kredi çekti eşim ikisinde de imza verdim).es muvafakat i deniyor galiba. Bu olmadan kredi çekmesi mümkün muymuş?sizden habersiz kredi çekerek evlilik içerisinde sizin iyi niyetinizi suistimal etmis oluyor. Bu şekilde bir suistimal bosanma davasi dosyasına nasil girmez avukatiniza Bu şekilde bir sorun isterseniz.Merhaba arkadaşlar küçük bir gelişme belki ama sizinle paylaşmak içimi rahatlatıyor. İlk duruşmada mahkemeden kredi hesabı var mı diye talepte bulunmuştum. Hepsi mi bilmiyorum ama dosyaya bir baktım 8.ayda evlenmişiz 10.ayin 6 sında ilk kredisini çekmiş, 12.ayin 2 sinde de kasadaki 10 bileziği almış. Haa devamı da gelmiş. Senelerce 10, 15, 20, 22, 13, 7 vs vs toplam 110 bin civarinda tüketici kredisi çıktı. Ve hiçbirinden haberim yok. Üstelik bunlar resmi nikahtan sonrakiler belki de öncesi de vardır ama davayı etkilemediği için dosyada yer almıyormus... Allah im kimseyi sütü bozuklarla imtihan etmesin...
Yüksek.miktarlarda olmadığı için yani Max 22 bin çektiği için vermiş bankalar sanırım. Eskisi gibi değil yüksek miktar olmadan da muvafakatı istemiyor. Avukatimla görüştüm, zaten benim şüphem üzerine avukatım talep etmişti bunu mahkemeden ama şüphelerim.dogru çıktı. Tam bir dolandırıcıya denk gelmisim... Kullanacağız bunu tabi. Hatta kumar vs var mı.diye bu hesapların detayını da talep.edecegiz bakalım hakim ne der.Merhaba konunuzu şimdi gördüm. Evlilik birligiicersinde kredi çekilince eşlerden de banka imza alıyor (2 kez kredi çekti eşim ikisinde de imza verdim).es muvafakat i deniyor galiba. Bu olmadan kredi çekmesi mümkün muymuş?sizden habersiz kredi çekerek evlilik içerisinde sizin iyi niyetinizi suistimal etmis oluyor. Bu şekilde bir suistimal bosanma davasi dosyasına nasil girmez avukatiniza Bu şekilde bir sorun isterseniz.
Bence eşinize de tüm bu akılları ailesi vermiş ,tek basina Bu kadar organize olamaz diye düşünüyorum
Muhtemelen kumar yoktur sülalesine yedirmistir... ailecek dolandirici tipler en az zararla kurtulursunuz umarımYüksek.miktarlarda olmadığı için yani Max 22 bin çektiği için vermiş bankalar sanırım. Eskisi gibi değil yüksek miktar olmadan da muvafakatı istemiyor. Avukatimla görüştüm, zaten benim şüphem üzerine avukatım talep etmişti bunu mahkemeden ama şüphelerim.dogru çıktı. Tam bir dolandırıcıya denk gelmisim... Kullanacağız bunu tabi. Hatta kumar vs var mı.diye bu hesapların detayını da talep.edecegiz bakalım hakim ne der.
Bende sizin gibi düşünüyorum çünkü alınan bilezik sayısı ailesinin ve kendisinin taktiği altın sayısına eşit. Ve ailesi boşanma aşamasında ortada yok. Üstelik buzdolabimi bosaltmislar. Siz.dusunun artık nasil imsanlar. Yaa ailesini asla sevemedim çünkü adamların hayatı para ve gelini köle olarak görmek. Haa elimden geleni yaptım baktım olmuyor saygimi korudum ama mesafe koydum. Sonuç ortada işte. Hayırlısı buymuş, gerçekten Rabbim çok büyükmüş kurtuluyorum inşallah.Muhtemelen kumar yoktur sülalesine yedirmistir... ailecek dolandirici tipler en az zararla kurtulursunuz umarım
Çocuk olmaması avantaj sizin durumdaBende sizin gibi düşünüyorum çünkü alınan bilezik sayısı ailesinin ve kendisinin taktiği altın sayısına eşit. Ve ailesi boşanma aşamasında ortada yok. Üstelik buzdolabimi bosaltmislar. Siz.dusunun artık nasil imsanlar. Yaa ailesini asla sevemedim çünkü adamların hayatı para ve gelini köle olarak görmek. Haa elimden geleni yaptım baktım olmuyor saygimi korudum ama mesafe koydum. Sonuç ortada işte. Hayırlısı buymuş, gerçekten Rabbim çok büyükmüş kurtuluyorum inşallah.
Daha ilk duruşma oldu o benim hastane raporlarımi istedi. Psikiyatri hastasiymisim ve ondan gizlemisim ya. Paşa hazretleri kariyer, para, mal mulk sahibiydi ya onlar için oyuna getirdim onu evlendim. Pis köpek yaa. Neyse benim hastane raporlarim çıktı çok şükür depresyon tedavisi diye ki o da boşanma sürecinde gittim öncesi yok. Ama kendinin gizli kredileri çıktı ortaya, benim ona ev için para transfer ettiğim banka çıktıları, onun evin borcunu ödemediği evraklar. Bı arada evim gitti. Bugün yarın satışa çıkacak icradanSon durum nedir
Yeni okudum ve çok üzüldüm
Allah ıslah etsin
Ne menfaatci insanlarımızDaha ilk duruşma oldu o benim hastane raporlarımi istedi. Psikiyatri hastasiymisim ve ondan gizlemisim ya. Paşa hazretleri kariyer, para, mal mulk sahibiydi ya onlar için oyuna getirdim onu evlendim. Pis köpek yaa. Neyse benim hastane raporlarim çıktı çok şükür depresyon tedavisi diye ki o da boşanma sürecinde gittim öncesi yok. Ama kendinin gizli kredileri çıktı ortaya, benim ona ev için para transfer ettiğim banka çıktıları, onun evin borcunu ödemediği evraklar. Bı arada evim gitti. Bugün yarın satışa çıkacak icradanHayırlısı bakalım.
Size birşey soylim mi koca 5 yıl ama guvenemedim ona çocuk için. Haa bişey bildiğimden değil Rabbimim büyüklüğü. hep içimde bir.suphe vardı. Çok şükür Rabbime coook şükürÇocuk olmaması avantaj sizin durumda
Allah korumuş bu insanlardan
Neyse üzülme, senin açından iyi geçmiş. O düşünsün, bütün yediği haltlar meydana çıktı.Daha ilk duruşma oldu o benim hastane raporlarımi istedi. Psikiyatri hastasiymisim ve ondan gizlemisim ya. Paşa hazretleri kariyer, para, mal mulk sahibiydi ya onlar için oyuna getirdim onu evlendim. Pis köpek yaa. Neyse benim hastane raporlarim çıktı çok şükür depresyon tedavisi diye ki o da boşanma sürecinde gittim öncesi yok. Ama kendinin gizli kredileri çıktı ortaya, benim ona ev için para transfer ettiğim banka çıktıları, onun evin borcunu ödemediği evraklar. Bı arada evim gitti. Bugün yarın satışa çıkacak icradanHayırlısı bakalım.
Şimdiden sonra görürüz paşa ile kıymetli ailesini, yüzüne bakmayacaklar, yedikçe yemişler zaten bişey kalmamış.Muhtemelen kumar yoktur sülalesine yedirmistir... ailecek dolandirici tipler en az zararla kurtulursunuz umarım
Allah im razı olsun. Rabbim bütün kız çocuklarının, bütün bayanların yolunu açık etsin. Böyleleri ile karsilastirmasinNe menfaatci insanlarımız
Bos zihniyet
Allah yolunuzu açık etsin
Güzel insanlarla karşılaştırsın sizi
Çok şükür ve avukat dedi.henuz dosyaya girmemiş evraklar olabilir yavaş yavas gelir evraklarNeyse üzülme, senin açından iyi geçmiş. O düşünsün, bütün yediği haltlar meydana çıktı.
Haberin olmayan kredileri avukata sor, eşten habersiz bu kadar kredi çekmek kusur diye biliyorum.Çok şükür ve avukat dedi.henuz dosyaya girmemiş evraklar olabilir yavaş yavas gelir evraklar
Allah im çıkarsın. Şu evime üzüldüğüm kadar hicbirseye üzülmedim biliyor musun? Maddi değerine değil içindeki emeklerime. Duvarlarını, kapılarını, balkonlarıni, dolaplarını daha yeni boyamistim hemde ne hevesleŞimdiden sonra görürüz paşa ile kıymetli ailesini, yüzüne bakmayacaklar, yedikçe yemişler zaten bişey kalmamış.