Bir garip boşanma

Adam dolandirici çıktı yaa. Kendime kiziyorum nasıl farkedemedim

Bu kadar parayı ne yaptı ki? İş kurdu batırdı mı? Tamamen ailesi için çektiyse baya zekasının geri olması lazım
Yok yaa devlet memuru. Evlendik evleneli her yıl değişik miktarlarda çekiyormuş çoğu takibe düşmüş. Ben ona her ay ev taksidi diye para gönderiyordum çift odeyelim erken bitsin borç diye o tekini ödemiş digerini ödememiş. Ben evin borcu Nisan da bitecek bildiğim için Nisan ayından sonra para vermeyi kestim o Mart tan itibaren normal taksitleri bile odeyememis. Bankaların yarısından takibe düşmüş it. Dün itibari ile 105 bin borcu varmış faizleri hariç...

Bu adam pisliğin teki. Allah iyi ki bu sulaleden bir evlat vermemiş sana. Maddi haklarını savun. Onun gibi her detayı mahkemeye sun. En kısa zamanda da boşan. Birden boşanmak istiyorsa plan yapmışsa bence başka kadın ihtimalini de düşün iyi araştır derim

Büyü değil de oğullarına başka bir kadın buldular bence. Senin yolladğın paralarla yeni düğün kurarlarsa şaşırmam. Tiniyetsiz bunlar. Kaç kurtar kendini.

Duruşmaya gitmemek en büyük hata olur. Sizin orada olup kendinizi savunup adamın yaptıklarını kanıtlamak için orada olmanız şart. Yoksa kaybedersiniz

Başka kadın, başka iş vs umrumda değil. Ben kurtulayım da ne b.k yerse yesinler ailesiyle. Zaten elimden geleni yapmama rağmen hiç sevmediğim bir aileydi. Rabbim kurtarıyor işte.

Büyü değil de oğullarına başka bir kadın buldular bence. Senin yolladğın paralarla yeni düğün kurarlarsa şaşırmam. Tiniyetsiz bunlar. Kaç kurtar kendini.
Valla ne yaparsa yapsınlar ama adamın birsuru borcu var bankalara çoğunu ödeyemiyor önce borçları ve kazanırsam ki deliller benden yana bana ödeyeceklerini ödesin ister düğün yapsın ister başka bişi.

Duruşmaya gitmemek en büyük hata olur. Sizin orada olup kendinizi savunup adamın yaptıklarını kanıtlamak için orada olmanız şart. Yoksa kaybedersiniz
Duruşmaya onu ve ailesini görmemek için gitmek istemedim ama avukatım kendi sahitlerin dinlenirken burada ol dedi. O zaman gideceğim

Evi satamiyor ev 1/2 hisse. Yani ortak tapu.
Onun hissesi onun borcuna gider ancak sizin hissenize takip başlatamazlar diye biliyorum onun hissesini satın alma imkanınız yok ise kendi hissenize düşen paydan vazgeçmeyin. Çok şanslıymışsınız en azından bu açıdan çünkü evlilik birliği içinde almış olsaydınız o evi hisseli olmazdı ve onun borcu olup olmamasına bakılmaksızın evin tam miktarı için takip başlatılırdı

Aynen öyle sadece evden kalan borç ortak çünkü bende kefilim. İhale usulü ile satılacağı için oradan almaya çalışacağım evi. Alamazsamda artık sağlık olsun demekten başka çare yok. Ama diğer borçları yani kişisel kredileri kendi hissesine gidiyor. Adamın 105 bin faiz haric borcu var 40 bini evin gerisi kişisel kredi. İt yaa

Allahın sevdiği kulmuşsunuz yine çok şükür siz hakkınızı kesin alırsınız da ev için de uğraşın tabi almaya çalışın olur olmaz daha yaşınız genç devlet memuruymuşsunuz siz daha ne maaşlar kazanacak ne yatırımlar yapacaksınız inşallah. Sizin adınıza çok sevinçliyim , hakkınızı lanet olsun diyip bırakmayın sakın , yıllar sonra geri dönüp baktığınızda ah şunu alsaydım yapsaydım dememek için alın ve yapın. Bazı insanları duygusal olarak üzemezsiniz çünkü kalpleri taştır suratlarına tükürerek para atsan yarabbi şükür diyip o parayı alırlar. Ama bu insanları en güzel parayla , parasına dokunarak üzersiniz. Üzün elinizden geleni ardınıza koymayın canı öyle bi acıyacak ki... okkalı silleyi siz atıp gideceksiniz inşallah ömür boyunca da yarasını atamayacak bu adam da ailesi de.

İnşallah bende sizin gibi düşünüyorum. Avukatimin ve hakim arkadaşım var onada okuttum dosyamı ortak karar altınları faizi ile aldirmisim, 11 cumhuriyet altını mehir olarak var onu da alırsın diyorlar. Gizlice altınları alması, benden gizli krediler çekmesi, ben ona verdiğim halde ikinci taksitleri yatirmamis olması ve son 4 ay hiç ödeme yapmamış olması onun ağır kusurlariymis. Tazminatta alırsın diyorlar. Evi de ihaleden alabilirsem daha ne isteyeceğim. Alamazswm da yapacak birşey yok.Böylelerinin canını para ile yakarsıniz aynen öyle. İnşallah Rabbim in de yardımıyla yakacagim canlarını. Sonrasında da başka yapacaklarim da var. İnşallah o da nasip olur

İlk başlarda duygusaldım çünkü herşey bir anda gelişti benim tarafımdan adam benim telefondwn ekran görüntüleri alıp kendine atmış dosyada görüyorum, eski mesajları saklamış abisine ök.z dediğim, arkadaşına s...siz dedigim mesajları. Neyse eski duygusallığm geçti tabiki geçmişe dönünce üzüldüğün seyler oluyor ama dosyaya yazdıkları, iftiraları, dolabimi boşaltmaları vs aklıma geldikve şükür ediyorum Rabbim böyle karaktersiz bir insan ve ailesinden beni kurtardı diye.

O duygusallık zamanla hiç kalmayacak şu am içinizde en ufacık bile oh boşanıp kurtulucam diyorsa bir ses geçmişe gidip hesaplaşırken bana bunu bunu yaptı nasıl katlandım diyorsanız zaman sizin lehinize olacak ve boşanma size mutluluk getirecek inanın... Sizi şok eden şey beklemediğiniz şekilde ve bir anda olması..en basit şekliyle çok sinsi bir insanmış... bir arkadaşım vardı nişanlısı ayrılırken kızla hiç konuşmadan böyle pat diye ailesiyle kızın ailesinin evine gidip nişan attılar kız şok olmuştu gece iyi geceler diyip uyumuşlar oysaki... Bu insanlar asssla mutlu olamazlar ve mutluluk da veremezler kimseye, içlerinde hep bir huzursuzluk oluyor benim gördüğüm kadarıyla ve evlense de boşansa da o dinmiyor... o çektiği kredilerin de hele ki devlet memuruysa acı acı %25 maaş haczi olarak dönüşü de olucak inşallah ağlasın anasıyla birlikte. Siz mutlu olun sadece kendinizi önemseyin ihtiyacınız var ise yardım almaktan geri durmayın.

Evet çok şükür kurtuldum diyebiliyorum. Çünkü anlatmayla bitemeyecek kadar şey yaşadım. Haa ben melek değilim benimde hatalarım var ama bunları hak edecek kadar değil. Geri dönüp baktığımda birdaha o hayatı yaşamak ister miyim? Aslaaa. Evet şok olmuştum çünkü sabah aynı yataktan kalkıp işe gidip gün boyunca çocuk için tedaviden bahsedip akşama boşanma kararı şok etmişti. Ama şuan düşünüyorum da öyle karaktersiz bir insanmiski iyiki böyle bir karar alıp beni kendinden ve ailesinden kurtarmış. Sayesinde bir erkegin ne kadar çirkef olabileceğini gördüm. Aşağılık yaratık. Evet o krediler, benim alacaklarim bakalım kaç sene ödeyecek... O anlaşmalı bosaniriz herşeyin üstüne yatarım sandı. Ama planı tutmadı. Evet biraz yıpratıcı oluyor ama olsun sonuna kadar gideceğim. Ben yipraniyorsam o da yıpransin. Dünyanın kendilerinin etrafında donmedigini öğrenecekler insallah ailece. Ben mutlu olayım da o ister olsun ister olmasın umrumda değil. Yaa benimde 6 tane abim var ama hiçbiri o kadar igrenclesmez bosansa diye düşünüyorum. Adam neler neler yazmış yaa. Sanki kafasına silah dayayıp yaptırdım hepsini. Senelerce arabamı kullandı, her derdimize benim ailem koştu, neyse bunlar çok önemli değil ama insan bunlardan utanır da beni gomse bile aileme laf etmezdi. Yazikkk

Resmen kanim dondu okurken. Oyle sinsiymis oyle yilanmis ki ucuz kurtulmussunuz. Aynen dediginiz gibi hicbir seyden vazgecmeyin. Evlilikten sonra alinmis ev, taksitlerini kim odemis olursa olsun ortaktir. Eger cocuk tedavisine yanasmiyorsa veya isteksizse bu da lehinize bir durumdur. Ne diyecegimi bilemedim vallahi. Dinsizin hakkindan imansiz gelir diyorum sadece. Insallah donunu bile alirsiniz.

İnşallah... İnanın bir tanisaniz öyle sinsi davrandı ki... Kimse inanamıyor bu yaptıklarına ailem bile. Herkese çok güzel oynamış profesyonelce...Rabbim büyük ona güveniyorum. Hukuken elimden geleni yapacağım gerisini de güzel Allah ima havale ediyorum

Eger disli bir avukat bulursaniz cogu seyi kazanirsiniz. O her seyi delil olarak kullaniyorsa siz de kullanin. Allah bundan sonra mutlu etsin sizi beterlerinden saklasin. Sizin icin ozellikle dua edecegim. Her sey gonlunuzce olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…