Bir garip boşanma

Simdi gördüm . Hakim kabul etmis hesap arastirmasini. Helal olsun. Sevindim adiniza...

Ayrica gençken ve çocuksuz kurtuluyorsunuz. Benzer şeyleri ben de yaşadım. Beni sömüre sömüre ama benden nefret ede ede yasayan embesilden 20 sene sonra kurtuldum. Insallah siz de hakkinizi alirsiniz.

Kendisini haklı çıkarmaya çalışan, haksız bir varlık.Çok tanıdık.Aldığı kitabın faturasını dilekçeye koymuştu ismi lazım değil.Neyse ki kurtuldum.İnşallah siz de en kısa sürede en iyi şekilde kurtulur ve kendinize güzel bir hayat kurarsınız.

Bu erkekler neden bu kadar iğrenç bu kadar karaktersiz

Eski eşinizle hic görüştünüz mü ilk duruşmadan sonra

Hayır. Görüşmek istemiyorum ki. Yüzünü görmek, sesini duymak, onunla ilgili hicbirsey istemiyorum ki hayatımda. Dosyaya o kadar şey yazan o kadar iş çeviren bir insanla ne görüşebilirim ki
Ben de dilekceme cevap bekliyorum,bakalım ne yazacak.İftiralar atıyorlar dimi bir de

Evet sonunda okudum ben de az önce..Sinirlenip her şeyi atıp kırıp deviriyormusum,onunla çocuk için evlenmişim daha neler neler
Nedense bütün kadınlar sinirli, asabi, kavgacı, vs vs kendileri melekkk bi kanatları eksik. Onlarda olsa zaten ucacaklardi. Yazıklar olsun onlara verdiğimiz emeklere. Ben tezgahın üstünde niye şu var diye kızıyormusum sürekli düşün artık

Cok iğrenç bir insan. Sağlam bir avukat bul. Hic canını sikma.
Ye ic gez. Hakkinial. Sonra yoluna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…