Bir ev sahibi sıkıntısı da benden

Yani sorunlu evet ama biz de bir şey yapmadık ki haklıyız. Sürekli taciz mi edileceğiz böyle yani anlamadım gitti ya

Yok avukatla açtı ihtiyaç nedeniyle tahliye dediler ama usülden red yemiş anlamadım ben de
alt - üst soy gösterseydi belki redolmazdı , şanslımışsınız bu konu da . inşallah belalı tip değildirler Neler okuyoruz kiracı evdeyken eve dalanlar mı ... neler neler

alt - üst soy gösterseydi belki redolmazdı , şanslımışsınız bu konu da . inşallah belalı tip değildirler Neler okuyoruz kiracı evdeyken eve dalanlar mı ... neler neler
Üstlerime birden fazla ev olabilir diye avukat mal beyanı istemişti. Gerçekten insanın evinde huzursuz olması kötü. Ev kiraya vermek neden bu kadar mesele bu ülkede anlamış değilim. Tamam zor alınıyor ama biz de oturuyoruz bizim de kiracımız var böyle şeyler yapmaya ne gerek var. Valla normalde hiç yapmam ama burdan çıkınca inşallah kendileri gibi biri denk gelir

Ev sahipleri kıracıları yolmak ıcın yaratılmıs gıbı.. Hepsı ıcın demıyorum ama cogu bu halde. Maas zammnını el ovusturarak bekleyip yapılan zamları da onlara vermemizi bekliyorlar.
Bızım duzen yok. Aslınd cogu ulkede yapıldığı gıbı alt ust kıra sınırı belırlense kımse de cıkarcılık yapamayacak.

Bir arkadaşım "tamam kabul ediyorum istediğiniz rakamı" deyip sözleşmeyi devam ettirmişti, yeni kontrat imzalanmadı ama. 3 ay sonra da evden taşındı ve güncel kira bedelini depozito olarak almıştı. Ayrıntı bilmiyorum ama o da çok çekmişti ev sahibinden ve böyle kendince intikam almıştı.

Bir şey yapılması lazım gerçekten tüm paramızı onlara verelim istiyorlar. Kadını memnun etmem için gerçekten 16-17 bin liralık evine 35-40 vermem lazım

Tam anlayamadım mesela ev sahibim 25 isterse tamam diyeceğim. Yeni sözleşme zamanı çıkacağım. Çıkarken güncel kira kadar depozito mu alırım ? Depozitomuzu iki kira bedelini dolar olarak vermiştik biz. Haliyle ev sahibimizin o parayı vereceğini hiç sanmıyorum

Allah öncellikle bu ev sahiplerine vicdan merhamet, olmayan herkese de kendi evini nasip etsin inşallah. Biz de kiracıyiz bugün öğlenden sonra iş yerine gidecekmiş bir konusalim sıkıntı yok demiş. Daha yüksek fiyat istiyor ev sahibi kadin, biz oğluyla muhatap oluyoruz o konuşmaya gelecek fiyatı yüksek isteyecek kesin çok gerginim çok zor işler gerçekten Allah kolaylık versin hepimize...

Ne kadar ödüyorsunuz şu an? Çok ister derken emsal mi ister diyorsunuz

Ne kadar ödüyorsunuz şu an? Çok ister derken emsal mi ister diyorsunuz
Şuan 6000 ödüyoruz biz en fazla 10000 yapar kabul ederiz diye düşünüyorduk fakat ev sahibi kadın en az 15000 istiyormuş ikna edemiyorum annemi demiş geçen aradığında biz de söyledik işte çok fazla yani bir an da bu kadar yükseltmek flan diyince tekrar bı konuşup dönecekti bugün eşimin ofise uğrayacak bakalım ne isteyecek. Tamam bizde kira fiyatlarinin farkındayız şuan ama yeni kiracı değiliz ki biz 5.yila gircez yani 1100 le oturduk 1200 2400 gecen yıl da 6000 olmuştu kiramiz. Tefe TÜFE'ye göre hesaplayinca 9100 küsür bir fiyat olması lazım aslında ama biz 10.000 olsun demiştik hani

bende ev sahıbıyım ama hiç böylesini görmedim senin ev sahibinin bir tık üstü zaten şeytan.

Ben de ocak 2022’de 5000’e oturmuştum uzun süre diye tutarak evi. 6 ay sonra ev sahibim 15.000 istedi. Daha 1 sene bile olmamıştı ama enflasyon fırladı diye haklı deyip 10 teklif ettim kabul etmedi. Oğlum evlenecek muhabbeti döndü. Verdim avukata yaptım yüzde 25’i geçtim. Bir yıl dolunca da taşınma masraflarımı aldım çıktım.

etrafınızdaki kira durumları nedir ?

Gözünü toprak doyursun denilecek cinsten anlaşılan.Böyleleri kolay iflah olmaz.

Taşınma masrafını nasıl talep ediyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…