bir erkek neden zengin aile kızıyla evlenmek ister?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onun üzerine olmayan bi ev ne işine yarayacak diye sormuştum, onu sattırıp kendi üstüne başka ev alabilir vs dediler. işte ben bu tarz farklı düşünceleri duymak için yazmıştım, bu sitede bu konuda çok fazla deneyim paylaşılıyordur diye. ama işte ilişki dinamiğimizde evlensek ve bi ev satılıp yeni ev alınsa bile evin onun üstüne yapılması gibi bi durum yoktu. maddi konularda benim çıkarlarım gözetiliyodu daha çok, sanki bana harcama yapması onun göreviymiş gibi bi hava oluşmuştu önceki mesajlarda belirttiğim onun toksik davranışları ve benim buna uyum sağlamam sonucu. sonradan bu tarz ilişkilerde bu değişiyor mu bilmiyorum tabi.
ve mesela amacı para olsa ve evlenmiyceğimiz de artık anlaşılmışken, ayrılmadan 1-2 hafta önce ona vermek istediğim 1500 lirayı neden almasın ki?

Bak ben paranda değilim imajı için.

Zaten evlenmek istemiyormuşsunuz.
Eski flörtleştiği kıza sizin aldığınız şeyin fotosunu atması; ‘bak sen almadın ama alan birini buldum’ demek istemesi. işin ‘aaa sizi aldatmış’ kısmında değilim.
Zaten evlilik düşünmüyormuşsunuz adamı rahat da bırakmışsınız. Olay kızla konuşması değil yani. Eski zengin kızı kıskandırıp ağına düşürme çabası. Başta verici olup ‘parada gözü yok’ dedirtirler sonra tanıdığınız güne lanet edersiniz.
Şuan ayrılığın yüküyle çok düşünüyorsunuz bu adamı, anlıyorum sizi. Öfke geçtikten sonra insan bir süre kendini suçluyor ‘acaba hatalı mıydım?’ diye. ama bu süreç de geçecek ve daha sakin baktığınızda ‘iyi ki ayrılmışım’ diyeceksiniz. sadece biraz sabır. Daha düzgün, aklı başında kişilerle takılmalısınız.

eski flörtleştiği kız zengin değil bu arada, hatta sosyal medyada fakir olduğunu yazdığını görmüştüm ama burdan bi çıkarım yapılamaz tabi. ben "kızların hediye aldığı adam" imajı yaratıp kendisini beğendiği kızlara daha cazip göstermeye çalıştığını düşünmüştüm. zaten ilişkinin ilk ayında yaşanmış bi olaydı bu, tam ciddiyiz bile dememiştim ona henüz. o gün çıkan kavgadan sonra benim ciddiyetimi anladığını söylemişti.
evet kurcalamamam gerek artık ama maalesef hala hislerim var, o yüzden kafamı meşgul ediyor bu konular

Ozel bir evlilik sozlesmesi yapmazsaniz,
evlilik suresince satin alma yoluyla edinilen mal, esle ortaktir.

Babanizdan kalani sattirip, yenisi alininca o mal esinizle ortak olur.

Burayi okuyanlar icin ekleme, (avukatlar katkida bulunursa daha dogru olur) boyle durumlar icin ya evi baskasinin ustune yapacaksiniz ya da eve mutlak surette "aile konutu" serhi koyduracaksiniz.

Diyelim ki, esiniz babadan kalma malinizi sattirdi, ustune kredi cekip ev aldiniz. Kredi esinizin ustune ve tikir tikir borcu esiniz oduyor. Bu durumda da konutunuz bosanma halinde ortaktir. Sakin ola, borcu ben oduyorum (kadin calismiyorsa) dolayisiyla ev benim tuzaklarina düşmeyin.

Ozetle kadinlar, babadan kalma malinizi sattirmayin. Esinize veya baskasina genel kapsamli vekalet vermeyin. Birine vekalet vermek zorunda kalirsaniz, sartli olsun (su adresteki konutun satilmasi icin, su plakali aracin satışı icin gibi) notere mutlaka danisin.
Esinizle ortak ayri ev alin.

Hislerinizi anlıyoruz ama siz iletişimi tamamen kesin ve kafanızı oyalayın. Maddiyatınız da var madem tatile, spora, kurslara falan gidin. Böyle hep kurarsınız, unutamazsınız

Kafanız neye karisik ki hanimefendicigim
Siz diyorsunuz buyuk cogunlugu finanse edenin sevgiliniz oldugunu.
Ne duymak istiyosunuz aslinda, onu soyleyin
Sizi cok sevdigini mi
İcten ice kendinizi sevilmeye deger bulmuyorsunuz ve yaninizda olmasi icin bazi gecerli nedenler bulmaya calisiyorsunuz bence
En iyi niyetle bu olabilir

Tamam, soyle yapalim ortak paydamiz kaba tabirle yiyicilik degil mi?
Once yiyicilik nediri netlestirmemiz lazim.
Ben kirmizi dedigimde siz bordo ben cart kirmizi anliyorsam zaten tartisilamaz cunku ortak payda yok.
Yiyicilikten anladigimiz nedir?
Herkese gore farklilasabilir ama bence elini cebine cok az atan hatta hic atmayan, yedigini ictigini bile size odeten, duygu somurusu yaparak para kopartan, sizin paraniz uzerinde bile hayalleri olan vs biridir yani en genis sekliyle aldim.
Bunlardan bir tanesi dahi yok.

Sizin de paraniz var ve keyfi harcama yapmiyor olusunuz bunu degistirmez.
O da sizinle yedigini ictigini hesap edebilir, size odetmenin yollarini arayabilirdi.
Farkli fikirleri olsa bunca zaman yatirim (!) yaptigini dusunse bu kadar eli acik kalamazdi bana gore.
Soylemlerinden bagimsiz soyluyorum bunu.

Ekstradan adama arkadaslik ve cinsellik olarak hayatimda kalabilirsin sartini sunmussunuz hatta sevgililige evrildigi icin bozulmussunuz
Yiyici biri keyfine bakar hatta yeme niyeti olmayan ortalama bir turk erkegi de keyfine bakar, uzun vadeli bir sey icin cabalamazdi.

Yazdiginizi anlatamamissiniz ayrica
O kadar uzun yazip anlatamamak da cok sikintili
Cevaba gelince e sizden para kabul etmiyor iste ajdjfjf inanilmaz
Anlamiyor musunuz burdan bile

Tam okuyamadım zengin olan siz misiniz anlayamadım ama herkes kendinden daha iyi bir durumda biriyle evlenmek ister. Kimse standardını düşürmek istemez. Bazısı daha takıntılıdır bu konuya bazısı olsa iyi olur der ama herkes bu durumdan memnun olur. Siz e garip gelen ne anlamadım?

O mesajıni hizlica okudum uyenin, simdi bulamiyorum. Bir noktada erkek kisisi, eski sevgilisine "bak yeni sevgilim bunu aldi" diye foto atmis.

(Yanlis mi gormusum, yanlis mi anlamisim emin degilim)

Ama bu erkek kisisi bunu sadece eski sevgilisine olan kuyruk acisindan yapmis olabilir. Yani bizim uyeyi degil, eski sevgiliyi kendine dert etmis.

Belki zengin kiz arayisi da bundandir, eski sevgili parayla eziklediyse adami...

konuşmalarını baya gerilere kadar okumuştum, o tarz bi muhabbet ya da böyle bi şeye evrilebilicek türde bi ilişki görmedim. %90 politika muhabbeti yapmışlar. sevgili değillermiş zaten. benden bahsetmiş, kafa yapısı olarak çok uyumsuzuz (gerçekten öyleydik) ama tipi çok tatlı filan yazmış o bahsettiğim konuşmada

1500 lira para mı ayol? Bu kadar para odaklı adam zaten değişik yerlerden daha fazlasını bulur, sizin 1500 tlnize mi kaldı? Şimdi evlenmezsiniz ama geri dönme ihtimaline karşı "+" puan kazandı aklınca bu davranışı ile. Bir kaybı da olmadı ki.

Konuyu toparlama adina soruyorum hanimefendicigim, siz bu adamla bu saatten sonra bi iliski kurma niyetinde misiniz?

Cevabiniz evet ise, sizi zor bi iliski bekliyor. Ornegin fb ariyorum, evlenmek istemiyorum diyerek adamin ekmegine yagi coktan surmussunuz. Asik olacaksaniz, evlenmek istiyorsaniz bu adamdan olmaz artik.

Cevabiniz hayir ise, sorgulamayi birakin. Adam salagin teki, cin olmadan adam carpacagini saniyor. Sizi de kandirmanin yolunu bulmus, para harciyormus ayaklari cekmis, durust imaji vermis, tipik dolandirici hareketleri.

Kisisel tavsiyem, bu adami hic yasanmamis sayın, kafanizi temizleyin, bir tatile cikin.

yani ben kadın parası yemek istiyorum gibi şakalar yapmasına rağmen ben para vermek istediğimde ısrarlarıma rağmen almadı yazmışım olayları tüm boyutlarıyla aktarmak istediğim için, siz buna cevaben benim o parayı bile ona çok gördüğüme dair bir şey yazmışsınız. hala sizin anlamadığınızda ısrar ediyorum.
bu ev alım satımlarıyla ilgili sizin bakış açınızdan çok farklı yorumlar da var yukarıda, bu konuyu açmamın nedeni de bu: farklı yorumlar duymak
teşekkürler size de yorumlarınız için

Tamam yine cok gormeye cikabilir cunku parayi kabul etmis bile olabilirdi buna da evet ihtiyaci vardi olarak da bakabilir miydiniz demek istiyorum.
Cunku kabul etseymis emin olacakmissiniz gibi bir ambiyans var konuda.

Ay cok utandim su an paranin bu kadar konusulmasi beni daima kasar
Orada da kabul etmedi demek ki o anda mesele para degildi sonucuna varmak cok zor olmasa gerek.
Uzun vadeli ne dusundugu hakkinda hicbirimiz emin olamayiz.

Her neyse.
Hosca kalinn

evlilik zaten onunla ya da başkasıyla düşünmüyorum, ilişki de artık olamaz içten içe istesem bile, çünkü ayrıldıktan sonra araya başkalarını soktu reelde kimseyle görüşmediğini iddia etse bile. bu yüzden fb olmayı teklif etmiştim o dönemde duygularım çok azaldığı ama özlediğim için. duygularım yeniden artmaya başlayınca da görüşmeyi kestim zaten. ama yeniden ulaşmaya çalışıcağını da biliyorum.

Cevabiniz hayir ise, sorgulamayi birakin. Adam salagin teki, cin olmadan adam carpacagini saniyor. Sizi de kandirmanin yolunu bulmus, para harciyormus ayaklari cekmis, durust imaji vermis, tipik dolandirici hareketleri.
işte bu yazdıklarınızı destekleyen küçük bir şüphe var içimde, gerçek olmamasını umuyorum tamamen silene kadar farklı bi formatta görüşmeye devam edebilmek için. tüm bu anlattıklarımın haricinde güzel yanları çoğunluktaydı çünkü ilişkinin ve benim emeğim %5se onunki %80 filandır, başından sonuna kadar çok uğraştı, yanımdayken ben istemediğim için et bile yemiyordu normalde sadece etle beslenen biri olmasına rağmen.

Bu is dallanip budaklaniyor.
Et yemesini istememek falan, birisi benden et yemememi istese once onu keser yerim ahshhshshs :) neyse isin sakasi.

Telefon dolandiricilari dahi onden hesabiniza para atiyor. Sizin adam da o hesap uce bese tamah etmemis, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derler. Gerci et yedirmiyormussunuz bilemedim.

Herkes icin hayirlisi olmus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…