bir erkek neden zengin aile kızıyla evlenmek ister?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gurur aileye yapılmaz zaten. Sevgilimden para isteyeceğime annemden babamdan isterim. Kanım canım.
Ki babam yada annem hastane için elin adamından para istediğimi duysa çok üzülür kızar.
Oturmayan çok şey var konuda.
Hani kızın babası zengindir, altında üst segment araba vardır, güzel sitede oturuyordur, lüks mekanda para harcıyordur adam da para mevzusu yapar. Evet şüphelen. Parama mı geldi de.
Yahu sen daha üç kuruş taksi parasını denkleştiremiyorsun kim senin parana gelsin.
Çok saçma

Aileden istenir zaten en normali bu. Anne/baba belki kizar sitem eder ama sonuçta kendi ailen sineye çekersin ama elin adamı borcun şu kadar oldu,bu kadar oldu,hadi iyisin sildim borcunu deyince daha çok bozulur insan. Al paranı paran kadar konuş dersin hatta böyle konuşana,tamamını verir susturursun.
Anlattıklarına göre adam daha zengin zaten. En basitinden kendi konforunu düsünup taksiye binen o.
Konu sahibi bence cimri, ailesi de varyemez. Yada ailesi tüm parasını mama,tedavi vb şeylere harcadığı için kısmişlar belki de çalışsın artık diyorlar yada tamamı hayal ürünü.
Ben bir anne olarak kızıma harçlık vermeyi unutup okula gönderirsem kahroluyorum ki okulda yemek yiyor kaldi ki kızım böyle yasayacak kabul edip görmezden gelecegim.
muhakkak geçerli bir sebebim olur.

Hastaneye gitmesi gereken kişinin ben olduğumu ve ona borcum olduğunu nereden çıkardınız? Çok açık şekilde kaç kez anlattım olayı. Cidden sıkıldım okuduğunu anlayamayan insanlara laf anlatmaya çalışmaktan, konunun kilitlenmesini bekliyorum sadece.

Akıtma o zaman bu senin işin değil ki. Düzgün bir hayat yaşayacak paran yok sevgiline taksi ısmarlatıp kedi köpeğe para döküyosun. Üstelik onlara kaynak aktarmak için çalışıyosun bi de takıntı olan kısmı bu. Bunun sonu yok ki sokakta milyonlarca kedi köpek var. 2-3 kedi köpek besler geçersin yani ne bu abartı. Duygusal bir ilişki kurduğun adamın dıdısının dıdısını sorgulayıp kendi saçmalıklarını sorgulamıyosun.

Hastaneye adam gittiyse neden kendi ödediği parayı size borç gibi yazıyor.
Hiç mantığa uymayan şeyleri defalarca anlattım dediğinizde mantıklı olmuyor

Valla maddi durumu iyi birini istemek hiç ayıp değil. İnsanların kendi standartlarında veya üstünde insanlarla evlenmeye çalışması sadece niyetin para olmasının bir sonucu değil. Ki kaldı ki sizin elinizdeki avucunuzdaki tüm parayı hayvanlarınıza harcamanız, şu ana kadar ilişkide maddi olarak verenin nerdeyse hep karşı taraf olması da zaten adamın aşagı yukarı sizle nasıl bir hayat geçireceğini tahmin ettiriyor. Üstelik çalışmıyor çalışmayı düşünmüyor harçlıkla yaşıyorsunuz. Yani kısaca bence adam gerçekten bir yuvam olsun, annem görsün, beğendiğim insan gibi düşündü muhtemelen. Ama bence adamla barısmayın bir şansı olsun. Siz kendi hayatınızı kurmuşsunuz umarım o da gönlünden geçen birini bulur

Asla okuyamadım, o kadar uzun ki, hava da çok sıcak, insan okuyacak bunu insan, az kısa kesin

Ay konuya yazan üyelerde adam senin paranı yiyecek adam evini görmüş gelmiş falan yapmış arkadaşlar Allah aşkınıza adam erkek diye duyuyor tüm şu lafları, kadın olsa kayınbabamın şu kadar mal varlığı var evlenirken bize bir ev almadı, eşyamızı bize aldırdı, yok şunu ödemedi deniliyor bdv nin tüm konularında. Bu konuda gariban adam henüz hiçbirşey yememiş elindeki avucundakini kediye veren çalışmayan masrafları sevgilisine ödeten biri var karşınızda ne para yemesinden bahsediyorsunuz. şu parazit diyenleri konu sahibi gibi CEO babası olan koca adayı bulunca görelim. Konu sahibi herkes şartları iyi olan biri ile evlenmek ister bu da hiç anormal değil adamın sizle olmasının tek sebebini asla bu düşünmüyorum. Sebeplerinden biri olabilir ama tek sebebi değil

Ara ara sokak hayvanlarının klinikteki tedavi ucretlerini ödeyip düzenli olarak ortalama 20 kedi filan besliyoruz.
Mama fiyatları ortada, yedikleri biraz olsun yarasın diye de markette satılan ucuz kuru mamalardan almıyoruz azıcık daha iyisini alıyoruz. Elimizden gelen bu. Evde de kedimiz var sokaktan evlat edindik.
Cins değil

Tutup elimizde avucumuzda para kalmayacak kadar sifiri tuketerek yapilmaz bu işler, bütün hayat akışını ve ihtiyaçları durdurup sadece hiç sonu olmayan hayvan beslemeye ayırmak ne kadar sağlıklı. Bir işiniz bile yok, devamlı kedi peşindesiniz normal mi?
En azından işiniz olsa hem kendinize hem hayvanlara daha rahat harcama yaparsınız sizin de ruh haliniz değişir.

Bence ailenizin bilinclii o kadar imkan içinde sizin bütçeniz bu denli kısıtlı. Yoksa ölene kadar yetecek mal varlığıyla bu durumda olmazdınız bütün yerin kedilerine baksanız da.

Konu sahibi bi değişik ama adam da masum değil ki. Adamın ailesinin de hali vakti yerindeymiş ama ona da sunulan imkan kısıtlı. Kumar alışkanlığı gibi mantıklı bir açıklaması var bunun da. Biri yukarıda demiş çok beğendim "Zengin değilsiniz, üçün beşin peşinde garip insanlarsınız." diye. Kendi ağzıyla birkaç defa demiş zengin olman hoşuma gidiyor diye adam. Aile eninde sonunda açar kesenin ağzını diye düşünüyor sanırım. Ağzında çok para pul muhabbeti var. İnsan kendi dengi birini tabi isteyebilir, zengin adam gidip mahalle kızı alsın demiyoruz, ama bu adam çok paracı. Her yerde banknot görüyor bu. Konu sahibi de diyor ki 1500 TL verdim almadı shdhfh hey yavrum o parayı her yerden bulur o. 1500 tlne mi kaldı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…