bir erkek neden zengin aile kızıyla evlenmek ister?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz zaten bu adamla evlenmek istememissiniz. Derdiniz ciddi bir iliski de degilmis, dusunmeyin.
Birakin ailesi dert etsin artik.

Herseyi, herkesi bu kadar ince dusunup dert ederseniz, hastalanirsiniz. Kendinizi koruyun. Birakin elalemin yetistiremedigi adami, elalem kendi dert etsin.

‘ilişki süresince 5-10 kez 500-1000 tl civarı forma-protein tozu gibi şeyler almamı istemişti‘ yazmışsınız. Ufak ufak denemek istemiş. Maalesef erkeklerin para yeme olayı böyle başlıyor. Önce küçük küçük, kadın verici olmaya başlarsa bu iş büyük borçlar yaratacak kadar ilerliyor. Çevremde çok gördüm örneklerini. Asla tanıştığınız birine varlığınızdan bahsetmeyin. Lüks bir evde yaşıyorsanız kapınıza kadar bıraktırmayın sadece yaşadığınız ev bile onun gözünde potansiyel para oluyor. Bir arkadaşım malvarlığını hiç söylememişti ama adamın 2 haftada evlilik baskısı yapması için kızın evini görmesi yetti. Evet aileden kalan mirasa eş karışamıyor ama evli olduğun adamla beraber yaşıyor beraber harcıyorsun bir şekilde faydalanıyor. Zaten adamın çalışmakta gözü yok, ilişki de toksikmiş ayrılmanız iyi olmuş.

Bu nasıl zenginlik yokuş yürüyüp otobüse biniyorsunuz, öteki röntgen parasini çıkaramıyor.
Ama zenginlik, para muhabbetleri ağızdan düşmüyor.
Insani okurken bile yoruyor iliski tipiniz.
kendisine zengin diyen yok zaten, ne o ne de ben. tüm ilişkiyi belli bi konu üzerinden yorumlamanızı istediğim için ilişki içindeki sadece bu konuya dair hatırladığım tüm ayrıntıları yazmak istedim sadece.

ama yani benim babamın parasından ne gibi bi çıkarı olabilir ki?
Miras sana kalacak, daha ne olsun. Ayrıca şu an seni finanse eden baban evlenirken evini verir arabanı alır, finansman miktarını arttırır. Hatta bu adama iş falan kurar.

Buraya yazabildiğine göre bdvde epeyce takılmışsın, hiç mi denk gelmedin böyle konulara

E basbayağı kumarbaz işte, daha ne yapması lazım ki

Miras kalacak, bir de ustune evlendikten sonra mal edindirecek (evi begenmeyip sattiracak vs) sonra gelsin kumar kaynagi.

Bu kadar zenginlik zenginlik diye sayiklayan ve saklamayan biri niye evlenmek ister cok acik degil mi zaten.
Ayrica tecrübeli para yiyiciler asla sevgililikte başlamaz bu işe. Çok belli olur ve baştan kaybeder. Para avcısı adamı izlemiştim, önce kendisi harcama yapıyordu kadınlara mesela.

Ama sizdeki düşük bütçeli versiyonu t abi. Adam sizde para olmadiğini biliyor. Miras hesaplamayi çok severim, mal konusmayi çok severim yok evi üstüne yapacağım vs hep yem atmak. babanızdan kalacaklarla ilgileniyor bu evlenme ısrarı da bundan.

Babanızdan kalanlarda hak olmuyor ama satıp başka şeyler almaya ikna edecektir ne var ki bunda.
Miras malları satıp yerine alınan başka şeyler de Miras muamelesi görüyor mu bilmem ama kendi üstüne bir şeyler alma hayali var adamın belli.

Bu kadar kafa patlatmaya değer mi , adam rahat etmek için tabiki zengin kızla evlenir ...

Birde 5-6 evle zengin aile kızı olunmuyor ki. Ha Akdeniz bölgesinde ise ev kiraları ve satılık evler uçtu. Oralardaysa bir tık normalin üzerinde olabilir maddiyat olarak. Ve evin tek çocuğu ise evlerin hepsi ona kalacak ki öyle işte bir tık paralı olacak. Ama zenginlik ne alaka yani. Yani kendini zengin zannediyor olması da tuhaf. Bende çocukta para avcısı gibi şeyler hissetmedim.

Birde cinsellik istiyorsa ona göre birini bulabilir. Çocuk belki ikna edebilirim diye düşünüyor ve umutlanıyor.

Ama çocuk bir anda çekip gitse konu sahibi çok arar.

ama işte ben pek harcayamıyorum, benimle takılırken benden maddi bir kazancı yoktu, aksine kaybı vardı. ve forma vs almıycağımı anladıktan sonra da 1 yıl kadar sürdü ilişki. tek bir kez 1500 lira para vermek istedim sağlık sorunu için, çok ısrar etmeme rağmen kabul etmedi. geleneksel kafa yapısına sahip biriydi zaten, erkeğin ödemesi gerektiğini düşünüyordu. bu yüzden gururunu incitmemeye çalışarak dil döktüm, sen bana 1 haftada harcıyorsun bu parayı vs ama kabul etmedi yine de. en fazla 500 ödeyebilirsin ve borç olarak alırım dedi en son ve onu da kabul etmedi sonra. ve birkaç hafta sonra da ayrıldı benden.
evim lüks değil, apartman dairesi ve tanıştığımızda yıkık dökük ve çok eskiydi. yazın çok kapsamlı tadilat yapıldı ve şu an çok güzel ama lüks denemez kesinlikle.
kendi evi olan ve tek yaşayan kızlara yöneldiğini de söylemişti, daha rahat olabilmek için diye açıklamıştı bunu.
bize geldiğinde de %80 o ödüyordu dışarıdan yemek vs söylediğimizde. ve eve de ihtiyacı yok çünkü evlendiğinde oturacağı evi hazır zaten şimdiden.

Konunuz epey uzun.
ama şu an sadece sorduğum konunun cevabını merak ettiğim için konuyu bununla sınırlı tutmuştum.
Demişsiniz ama çok uzun bir açıklama yapmışsınız haliyle insanlar da açıklamanıza göre yorum yapmış.

Bana erkek arkadaşınız çok varoş geldi öncelikle onu söylemek istiyorum. Ağzında hep para pul miras lafları, kendini “zengin” sanmalar bi saçma sapan havalar. Bilemedim beni çok irite eder böyle tipler. Hediye alıp başa kalkmalar sonra şaka yaptım demeler, bilmiyorum. Küçük erkek çocuğu ya da liseli ergen gibi.

Siz ayrıyrken, ya da sadece cinsellik için görüşürken başka kızları eklemesinde sorun yok. Adam hele ki evlilik istiyorsa arayışa girecek.

Ama yanlış anlamayın da siz de çok yorucu geldiniz bana. Evlenmek istemeyişiniz tamamen size kalmış sizin fikriniz. Ama babanızın size azla bir erkeğe borçlu kalma öğüdü, ve erkek arkadaşınıza bir şey aldırmamanız bence sizin “alma-verme” dengenizin bozuk olmasıyla ilgili. İnanır mısınız öyle şeylere bilmiyorum tabi bi araştırın isterseniz.

Sorununun cevabına gelince de ekonomi kötü sonuçta. Kadınlar da erkekler de evlendiğinde level atlamak ya da en azından kendi seviyesini korumak istiyor. Eski sevgiliniz zaten para meraklısı para sevdalısı biriymiş. Neden zengin aile kızı ile evlenmek istemesin ki?

bütün evler babamın üzerine, ablam ve eşi de babamın evinde yaşıyorlar çok merkezi bi yerde olduğu için ama arabalarını kendileri aldılar, yıllarca çalışıp yakın zamanda yatırım amaçlı kendi evlerini alabildiler. iş arama sürecinde ablama bile torpili olmamıştı babamın. ben ailenin tembeli olarak görüldüğüm için babamdan torpilim var ama o da lüks bi hayat yaşamama yeticek ölçüde değil, hiçbir zaman öyle isteklerimiz olmadı zaten. ve İ. ile aramızdaki ilişki dinamiklerine bakınca öyle babamdan bişey talep etmesi gibi bişey hayal edemiyodum. kendi işini de ailesinden pek yardım almadan kendi birikimiyle kurduğunu söylemişti zaten. mesleği pek öyle birinin yüklü desteğine ihtiyaç duyabiliceği bi meslek değil zaten ve kendi mesleği dışında bi iş yapmak istiyceğini sanmıyorum çünkü çocukluk hayaliymiş zaten. ama çalışmaktansa havadan para gelmesi gibi hevesleri vardı işte.

Bir arkadaş daha belirtmiş; kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye. Adam size her fırsatta zengin kızı alıp parasını yemek istiyorum diye belirtmiş. Ayrıca eski sevgilisine aldığınız şeyin fotosunu atması çok normal mi geldi size? Amacınız fikir almaksa 3. göz olarak deneyimlerimi de düşünerek iyiliğiniz için fikrimi belirttim. Siz ‘ama’ diyerek adamı savunmaya geçiyorsanız yapacak bir şey yok.

şöyle söyliyim, babam herkesin bildiği lüks bi markanın CEOsu. ailede (babamın çekirdek ailesi ve anne babası vs) babam dahil hiçkimsenin öyle lüks bi yaşantısı yok ama herkes kendi evinde yaşıyor, evler de lüks olmamakla birlikte değerleri yüksek, herkes maddi olarak gayet rahat. ben çalışmadığım ve hayvanlar konusunda kaldırabiliceğimden fazla yükün altına girdiğim için ailede para sıkıntısı çeken tek kişi olabilirim, bu da benimle alakalı bi problem.
çocuk kendisini zengin olarak tanımlamıyor zaten, ama maddi bir sıkıntıları yok ve dışarıdan bakınca onun benden çok daha rahat ve konforlu bi yaşantısı var ve çok daha rahat harcama yapabiliyor. harcamadan kastım da günlük kafe-restoran-taksi harcamaları vs, onun da lüks harcamaları yok ama lüks çok seviyor ve eline para geçince bu tarz şeylerde harcayabiliyor.

Sadece başlığı okudum zengin diye 1 akrabaya da miras bölünmesin diye.

parasını yemek istiyorum gibi bişey demedi, daha güzel ve bakımlı oluyorlar vs demişti. ben sadece evlilikten çıkarı ne olabilir diye merak ettim bu sitede evlilik ve maddi getiri-götürülerine dair insanların bilgi birikimine ve deneyimine güvendiğim için, benim pek bir bilgim yok çünkü
kız eski sevgilisi değildi, önceden hafiften flörtleştikleri biriymiş, güya arkadaşça konuşuyorlardı. tabii ki normal karşılamadım, kızı engelletmiştim zaten ama o benden ayrıldıktan kısa süre sonra kızla yeniden takipleştiler ve o zaman engellediğini bile sanmıyorum şu an, bu konulara hiç girmedim bu başlıkta.
savunmaya geçmiyorum, sadece kafam karışık, iyi-kötü algılanabilicek her şeyi yazmaya çalışıyorum taraflı aktarmıyım, daha sağlıklı analizler yapılabilsin diye.

Babanın kac tane evi olduğunu bilmeyecek kadar zengin ama taksiye binemeyecek kadar parasız ?

Fanusta mı büyüdünüz? Bir insan parayla ne yapabilirse onu yapacak işte. Neyi anlamıyorsunuz? Hem absürt gelmedi bana, adam parayı seviyor. Ben de seviyorum. Siz abartıp kafanızda kurmuşsunuz ve çok ince düşünüyorsunuz. Beyninize yazık. Salın biraz

evet aynen öyle
Zaten evlilik dusunmuyormussun. Adam da senin paran için istemiş. Sugar mamy gibi başaramamış daha kafana ne takıyorsun. Ayrıca ye o paraları ya gelmişsin 31 yaşına ne yapacaksın.mezara mi gidecek?.cocuk da yok ölurseniz akrabalara kalacağına ye gitsin. Araba aldır otobüs ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…