Bir erkek bir kadınla hangi ortamlarda tanışır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevişmek bana göre değil demiseksuelim ben bir araştır öğrenirsin.
Sende orospulkta nirvana yapmışsın yol geçen hanı olmuş kukun.
E madem öyle neden bana birileri baksın diye kafelerde adam kesiyorsun? Bulamayınca ağlıyorsun?
Ebelemece mi oynayacaksın adamı bulunca?

Kıvırtmayan halin buysa. Kafelerde oturup ağzım açık beklemedim hiç biri bana baksın diye.
Allah aşkına bulsa ne olacak. Adam bir haftada bu küfürleri görecek. İyimser yaklaşıp kendini tutsa bile ne konuşacak? Merhaba iyi misin? Dudakların nasıl memelerim güzel mi? Bitti. Konuşacak konu yok kadınla. Bombooooş bir beyin

Her ortamda tanisiliyor.Siz neşeli pozitif olup insanlarla sosyalleşin.Ben esimle Instagram'dan tanıştım.İnternetten tavsiye etmem.

Beyine gerek yok...
Bu hayatta güzel olmaktan başka bir kadının çıkış yolu yok.

Sen çok hoş çok güzel bir kızsın ama malesef terbiyesiz, saygısız ve vizyonsuz bir imaj çiziyorsun. Disarda da boyleysen sosyal bir başarı elde edemezsin. Flört de bir anlamda sosyal bir başarıdır. Onu düzeltirsen ve burada sana verilen onerilerle günlerini boş ve renksiz olmaktan kurtarmaya çalışırsan sevgilin de olur. 23 yasinda sevgilisi olmamak çok abes bir şey degil ben 23 yaşında incecik güzel bir kızken sevgilim yoktu hoşlandığım çocuk yüz vermiyordu. Şu an 34 yaşında 80 kilo ve bakımsız denebilecek bir kadınım sevgilim var çok seviyorum mutluyum. Bu işler belli olmaz sadece birileriyle tanışmak için dışarı çıkmak sosyalleşmek lazım. Buradaki önerilerin hiçbirini ciddiye almamışsın millete hakaret etmişsin ama bunca kadın yanılıyor olamaz. Takmışsın çirkinim diye. En olmayan derdin bu yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…