- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
Üniversiteye giremem demek ki üniversite boş.Kaliteli insan diye bir kavrama karşıyım insanlik önemli.
E madem öyle neden bana birileri baksın diye kafelerde adam kesiyorsun? Bulamayınca ağlıyorsun?Sevişmek bana göre değil demiseksuelim ben bir araştır öğrenirsin.
Sende orospulkta nirvana yapmışsın yol geçen hanı olmuş kukun.
Demiseksüelleri de tuvala yansıtmıstımSevişmek bana göre değil demiseksuelim ben bir araştır öğrenirsin.
Sende orospulkta nirvana yapmışsın yol geçen hanı olmuş kukun.
Ben güzel miyim diye soracaktır.E madem öyle neden bana birileri baksın diye kafelerde adam kesiyorsun? Bulamayınca ağlıyorsun?
Ebelemece mi oynayacaksın adamı bulunca?
Allah aşkına bulsa ne olacak. Adam bir haftada bu küfürleri görecek. İyimser yaklaşıp kendini tutsa bile ne konuşacak? Merhaba iyi misin? Dudakların nasıl memelerim güzel mi? Bitti. Konuşacak konu yok kadınla. Bombooooş bir beyinKıvırtmayan halin buysa. Kafelerde oturup ağzım açık beklemedim hiç biri bana baksın diye.
Bakan kesenden ziyade en güveniliri ortak tanıdıktır ister bu ortak tanıdık aile olsun ister arkadaş ortamı olsun ister sınıf ortamı olsunSosyallesiyorum ama beğenen olmuyor demekki cafelerde oturuyorum parkta geziniyorum.Bakan kesen hiç yok.
Problemli bir kisilik sadece gülün.Konu sahibi neden kufur yagdirip duruyo ya
Cok itici
Bende konuya tum ciddiyetimle yorum yapmistim oysakiKonu sahibi neden kufur yagdirip duruyo ya
Cok itici
İnsan olmaya da karşı çünkü. Olamadığı herşeye düşmanKonu sahibi neden kufur yagdirip duruyo ya
Cok itici
Problemli bir kisilik sadece gülün.
Ohaİnsan olmaya da karşı çünkü. Olamadığı herşeye düşman
Her ortamda tanisiliyor.Siz neşeli pozitif olup insanlarla sosyalleşin.Ben esimle Instagram'dan tanıştım.İnternetten tavsiye etmem.Yolda mı ,bayirdamı, kütüphanedemi, okuldamı iştemi vs vs?
Benim sevgilim olmuyor üniversite okumuyorum şu an acaba başlasam o ortamdamı karşıma çıkacak bilmiyorum ki...
Siz nerede tanıştınız eşinizle veya sevgilinizle?
Bazen burada saçma sorular sorduğum konular açtığım oluyor ama hastalığımdan ötürü kriz zamanlarım oluyor borderline ve psikoz hastasıyım.
Anlayışlı olursanız sevinirim.
Beyine gerek yok...
Bu hayatta güzel olmaktan başka bir kadının çıkış yolu yok.
Uyarsana beni de ben de saf saf yazıyorum güzelsin cicisin diye.Biliydim boyle olacagini.
Yazmadan izliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?