- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten gidiyorum bir ay sonra yine randavum varŞu yazdiklarindan sonra sana verilecek tek tavsiye doğru psikiyatri kliniğine. Ciddiyim iyiliğin için söylüyorum
Bence o senin hüsnü kuruntun. Sana düzgün erkekler rast gelmemiş. Kariyerini ilerletip ortamını elitleştir bakalım. Öyle insanlarin da olmadığını göreceksin. Seni sen olduğun için sevenler çıkacak.Tedavi oluyorum zaten ...
1 ay sonra yine terapim var. Ama nafile güzel olmadiktan sonra ...
Çirkin olmak kadar lanet birşey yok en çirkin kısa penisli erkek bile kendini kaf daginda görüyor beni begenmiyor.Fakiri de bakmıyor zenginide bakmıyor çirkinide bakmıyor ortalamasida bakmıyor niyebguzel kadın istiyrolsr o tipleriyle
Gül gül sen adresi ver gelicem oraya götün yiyorsa verirsin tabi ,orospu seni .Gülmekten kafayı yicem ya
E cüklerini görmüşsün bizi mi kekliyon sevgilim yoh siz or.spusunuz bilmem ne dedin sövdün bize…Tedavi oluyorum zaten ...
1 ay sonra yine terapim var. Ama nafile güzel olmadiktan sonra ...
Çirkin olmak kadar lanet birşey yok en çirkin kısa penisli erkek bile kendini kaf daginda görüyor beni begenmiyor.Fakiri de bakmıyor zenginide bakmıyor çirkinide bakmıyor ortalamasida bakmıyor niyebguzel kadın istiyrolsr o tipleriyle
Sen dışarıdaki çok kadından güzelsin, niye ozguvensizsin?İş yerine başvurdum alan bile olmuyor beni...
Sebebi ne diye sordum söylemediler.
İşe alınırken bile dış görünüş esas.
Demekki ortalama bile değilim.
Beni ben olduğum.gibi seven erkek olamaz en çirkini bile güzel istiyor dediğim gibi ya 20 kişiyi (erkeği) öldüreceğim yada estetik operasyondan gececegim.Bence o senin hüsnü kuruntun. Sana düzgün erkekler rast gelmemiş. Kariyerini ilerletip ortamını elitleştir bakalım. Öyle insanlarin da olmadığını göreceksin. Seni sen olduğun için sevenler çıkacak.
Tamam guzel. Sakın bırakma ne olursa olsun. O tedavilerin sonunda emin ol her şey daha güzel olacak. Ani çıkışların var bu sana sosyal hayatta zarar verir. Bir sevgilin olsa onunla da bu sorunu yaşarsin. Önce tedavi sonra eğitim sonra gerisi gelicek merak etme çok mutlu olucaksinZaten gidiyorum bir ay sonra yine randavum var
Görmedim yazılanlardan biliyorumE cüklerini görmüşsün bizi mi kekliyon sevgilim yoh siz or.spusunuz bilmem ne dedin sövdün bize…
Adam akıllı yorum yapan biri olmuş teşekkür ederim.Tamam guzel. Sakın bırakma ne olursa olsun. O tedavilerin sonunda emin ol her şey daha güzel olacak. Ani çıkışların var bu sana sosyal hayatta zarar verir. Bir sevgilin olsa onunla da bu sorunu yaşarsin. Önce tedavi sonra eğitim sonra gerisi gelicek merak etme çok mutlu olucaksin
Alın bunu alıınn alınnnGül gül sen adresi ver gelicem oraya götün yiyorsa verirsin tabi ,orospu seni .
Beynini kurşunla nasıl dağıtıyorum.
Ama herkes cok iiyi niyetli yorum yaptı sen bi anda cok cirkinleştinAdam akıllı yorum yapan biri olmuş teşekkür ederim.
Keko bile olmadı hayatimdaKekolarla takılıp burda ağlıyonuz ablacım olmaz ki öyle ama.
Ortamı bir tane karı var o bozdu yok universite yok bilmemneAma herkes cok iiyi niyetli yorum yaptı sen bi anda cok cirkinleştin
Bi parmağımla itsem 1.50'lik boyunla amerikaya yol olacaksın kızGül gül sen adresi ver gelicem oraya götün yiyorsa verirsin tabi ,orospu seni .
Beynini kurşunla nasıl dağıtıyorum.