• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bir kadınla hangi ortamlarda tanışır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tedavi oluyorum zaten ...
1 ay sonra yine terapim var. Ama nafile güzel olmadiktan sonra ...
Çirkin olmak kadar lanet birşey yok en çirkin kısa penisli erkek bile kendini kaf daginda görüyor beni begenmiyor.Fakiri de bakmıyor zenginide bakmıyor çirkinide bakmıyor ortalamasida bakmıyor niyebguzel kadın istiyrolsr o tipleriyle
Bence o senin hüsnü kuruntun. Sana düzgün erkekler rast gelmemiş. Kariyerini ilerletip ortamını elitleştir bakalım. Öyle insanlarin da olmadığını göreceksin. Seni sen olduğun için sevenler çıkacak.

Tedavi oluyorum zaten ...
1 ay sonra yine terapim var. Ama nafile güzel olmadiktan sonra ...
Çirkin olmak kadar lanet birşey yok en çirkin kısa penisli erkek bile kendini kaf daginda görüyor beni begenmiyor.Fakiri de bakmıyor zenginide bakmıyor çirkinide bakmıyor ortalamasida bakmıyor niyebguzel kadın istiyrolsr o tipleriyle
E cüklerini görmüşsün bizi mi kekliyon sevgilim yoh siz or.spusunuz bilmem ne dedin sövdün bize… 🥹🥹

Bence o senin hüsnü kuruntun. Sana düzgün erkekler rast gelmemiş. Kariyerini ilerletip ortamını elitleştir bakalım. Öyle insanlarin da olmadığını göreceksin. Seni sen olduğun için sevenler çıkacak.
Beni ben olduğum.gibi seven erkek olamaz en çirkini bile güzel istiyor dediğim gibi ya 20 kişiyi (erkeği) öldüreceğim yada estetik operasyondan gececegim.
Ondan sonra güzel olup herkesi reddetio intikam alacağım.

Zaten gidiyorum bir ay sonra yine randavum var
Tamam guzel. Sakın bırakma ne olursa olsun. O tedavilerin sonunda emin ol her şey daha güzel olacak. Ani çıkışların var bu sana sosyal hayatta zarar verir. Bir sevgilin olsa onunla da bu sorunu yaşarsin. Önce tedavi sonra eğitim sonra gerisi gelicek merak etme çok mutlu olucaksin

Tamam guzel. Sakın bırakma ne olursa olsun. O tedavilerin sonunda emin ol her şey daha güzel olacak. Ani çıkışların var bu sana sosyal hayatta zarar verir. Bir sevgilin olsa onunla da bu sorunu yaşarsin. Önce tedavi sonra eğitim sonra gerisi gelicek merak etme çok mutlu olucaksin
Adam akıllı yorum yapan biri olmuş teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back