• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bir kadınla hangi ortamlarda tanışır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tedavi oluyorum zaten ...
1 ay sonra yine terapim var. Ama nafile güzel olmadiktan sonra ...
Çirkin olmak kadar lanet birşey yok en çirkin kısa penisli erkek bile kendini kaf daginda görüyor beni begenmiyor.Fakiri de bakmıyor zenginide bakmıyor çirkinide bakmıyor ortalamasida bakmıyor niyebguzel kadın istiyrolsr o tipleriyle

Kanka cidden güzel kadın filan istemiyorlar o kadar da. Ayrıca sen güzelsin yani sorunun o değil cidden. Seninki takıntı.

Eski terapistim derdi ki en büyük plastik cerrahi psikiyatridir.

Terapine de ilacına da devam et. Borderline çok zor bir şey evet ama bpd olup süper başarılı mutlu hayatını yaşayabilen insan var.

Ortamı bir tane karı var o bozdu yok universite yok bilmemne
Sakin ol biraz derin nefes al. Bizlerin anlayamayacagı düzeyde, uzmanlık gerektiren rahatszlıklarından bahsettin dürüstçe.. bu güzel bisey.. ama sana akıl veren insanların fikirlerine saygı duymalısın, değerlendirmek yada değerlendirmemek sana kalmış. Begenmiyosan fikrini yorum yapmak zorunda değilsin.. ama herkese saygı duymak zorundasın burdada gercek hayattada.. bu konunda mesela kimse bu davranısnı hakedecek bişey yapmadı..

Yolda mı ,bayirdamı, kütüphanedemi, okuldamı iştemi vs vs?
Benim sevgilim olmuyor üniversite okumuyorum şu an acaba başlasam o ortamdamı karşıma çıkacak bilmiyorum ki...

Siz nerede tanıştınız eşinizle veya sevgilinizle?

Bazen burada saçma sorular sorduğum konular açtığım oluyor ama hastalığımdan ötürü kriz zamanlarım oluyor borderline ve psikoz hastasıyım.🧠
Anlayışlı olursanız sevinirim.🙇🤦
✨🙏
Ben eşimle iş ortaminda taniştim aksesuar imalatı üreticiydim eşimde müşterimde taniştik ve evlendik .kismetin nerde bilinmiyorki allah sana hayirli kismetler versin nerde oldugu nerde taniştigin önemi yok hayirli olsun yeter

Bir kadın gerçekten cirkinse kimse tanışmak istemez.
Benimle de kimse o yüzden tanışmak isteyen yok sanırım gayet enerjik ve özgüvenli bir kadınım halbuki .
Nasıl guzellesecegim bilmiyorum herkes böyle anlatınca moralim bozuldu çirkin kadına çirkin erkek bile bakmıyor.
Öyle birsey yok birbirine yakıştırmadığımız o kadar insan oluyor ciddi guzellik farkları ama işte sorun güzellikte değil aura dır enerjidir zekadır erkekler sever evet güzelleri ama boş bir guzellikle kimse uzun süre zaman gecirmez ;)

Öyle birsey yok birbirine yakıştırmadığımız o kadar insan oluyor ciddi guzellik farkları ama işte sorun güzellikte değil aura dır enerjidir zekadır erkekler sever evet güzelleri ama boş bir guzellikle kimse uzun süre zaman gecirmez :KK66:
Benle boş zaman geçirmek bile isteyen olmadı.
Neden güzel değilim tanışmak isteyen olmadı.

Ağız bozukluğu kalitesizlik değil benim kitabımda .
İnsan ayırmak kalitesizli hatta insanlığa sığmaz küfür etmek Doğanin kanunu.
Hakedene küfür edilir.

Erkekler güzel kadın istiyor biraz da orospu istiyor ben bunu anladım.

Önüne gelenle sikismis orospu demekki ben sadece teklif bekliyorum snein gibi sikismek değil derdim.

Aç aç alışkınım zaten orospucum.

Orospu bayağı olmuş burası yok onla bebarer oldum yok bunla beraber oldum yok şununla flört ettim...
Orospuluk kanımda var diyin siz buna.

Problem değil evet aliskinim.
Bir kaç erkek dövdüm

O yüzden bana işlemez evet.

Döverim tabi bakmadiklari için dövdüm.
Bu erkeklerin elimde olsa hepsinin kafasına sıkarım 30 mermi ile.delik deşik ederim kodoman olsam.
Orospulara yüz veriyorlar hep

Onu denemem sen degilim

Erkekler güzel kadın ister bunlar yalan dolan.
Birazda orospu ister mavi boncuk dagitanlari

Güleç yüzlü olmak erkeklere karşı orospuluktur

Hahaha salak Hannibal karakteri çok mu uzundu ama insan eti kemiriyordu dikkat et söylediğine .

Kazen Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu rezilliği siteden alabilir misiniz rica etsek? Midemiz bulanıyor bir süredir

Ben esimle tanıştıgimda ondan 5 yaş büyük ve şisman bir kadındım oda su gibi uşak diyeceklerim bu kadar :KK66: eski fotolarımızı görenler baya şasırıyor
Konu sahibi mayın tarlası gibi aman diyim ben👍küfür ağzına yuva yapmış kesin😳

Allah Allah cirkine bakıyorum kesiyorum çirkini bile bakmıyor mk hayatın...
Çarem kalmadı intihar edeceğim artık.
İlişki yaşamadan üniversiteye hazırlanmak zor durum bunu kimse anlamıyor.
Kolay zannediyorlar 23 yaşına gelmiş koskoca kziin hiç sevgilisi olmamasını.
Bu yüzden ozguvenim yok zaten.
Git intihar mı ediyorsun napiyorsan yap bidaha gelne hastane yat hasta seni ettiği küfürlere bak yazık ezik seni

Güzel sanatlar lisesi mezunuyum ...
Bunların hepsini hayata geçireceğim zaten yarışmaya hazırlanıyorum senaryo yarismasina.ABD ve İngiltere ye göndereceğim.
Ama bunlar zamanla olacak şeyler daha yaşım 23 çabalıyorum.
O zaman sen boşver sevgili muabetini. hedeflerini yap bunlari yaptiginda .sevgilinde olur

Güzel kadin güzel olsun yeter estetik yaptırdıktan sonra elimi sallasam ellisi üniversitesite okuyacak zekam yok zaten kaç kare kazanmaya çalıştım ama 150 puan bile alamadım zaten boşta iş yani Allah var bu ülkede verdiğin çabanın karsiligini alamazsın.

Veteriner hekimligi mezunu arkadaşım var asgeri ücretle sürünüyor zengin olmak için okul okunmaz benim amacim zengin güzel kadın olmak.
Asgeri dedin ya senle orda bi uzaklaştık 😪 zengin güzel kadın olamazsın sen hiç uğraşma tatlı kıs onun icin birazda zeka lazım çünkü ;)

Bi parmağımla itsem 1.50'lik boyunla amerikaya yol olacaksın kız :KK70: :KK70:
Küfür yediniz haklısınız şuan sinir olmakta, fakat karşınızdaki kişi emin olun normal psikolojide degil. Psikoz. Beyin normal değerlendirme yeteneğini kaybetmiş demek oluyor bu. Tedavisine devam etmesi için telkinde bulunalim bosverin siz hakarete girmeyin bence hic🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back