• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bir kadınla hangi ortamlarda tanışır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ne eksiğim Var bu kadınlardan bilmiyorum ki kimse yüzüme bile bakmıyor.
Bu durumu kafanıza fazlaca takmışsınız bence, yaşınız kaç bilmiyorum ama üniversiteye hazırlandığınıza göre çok büyük olduğunuzu düşünmüyorum... Önemli olan hayatınızda birinin olması değil, sağlıklı bir ilişki kurabilmeniz böyle düşüncelerle sağlıklı bir ilişki kurabileceğinizi sanmıyorum biraz hayatın akışına kendinizi bıraksanız, geleceğiniz için adımlar atsanız daha iyi olur sanki.

Bir kadın gerçekten cirkinse kimse tanışmak istemez.
Benimle de kimse o yüzden tanışmak isteyen yok sanırım gayet enerjik ve özgüvenli bir kadınım halbuki .
Nasıl guzellesecegim bilmiyorum herkes böyle anlatınca moralim bozuldu çirkin kadına çirkin erkek bile bakmıyor.
Güzelim yanlışın var hic ortamlara girmedin mi sen? Ve hayır öz güvenli falan değilsin öz güvenli insan böyle oturup sorgulamaz ve neden kimse bana bakmıyor diye düşünmez. Öz güven eksikliğin var bunun bilincinde değilsin. Nice cirkinlerin yanında boylu poslu yakışıklı erkekler var. Fotoğraflarına baktım cirkin değilsin sadece öz güvensizsin. Kendini açmayı bilmiyorsun.

Benimle de kimse o yüzden tanışmak isteyen yok sanırım gayet enerjik ve özgüvenli bir kadınım halbuki .
Nasıl guzellesecegim bilmiyorum herkes böyle anlatınca moralim bozuldu çirkin kadına çirkin erkek bile bakmıyor.
Birileriyle tanışmak için üni okucam demek bile boş biri olduğunuzu gösterir kusura bakmayın. Bence kendinize yönelin biraz, kendinize bir şeyler katmakla meşgul olun, o esnada olanlar olur zaten. Kadınların bir ilişkide güzellikten başka şeyler de katıyor olması önemli. Güzel olmayıp donanimiyla kültürüyle pozitif oluşuyla çekici olan çok kadın var. Bence eğitiminize gereken önemi verin

Güzelim yanlışın var hic ortamlara girmedin mi sen? Ve hayır öz güvenli falan değilsin öz güvenli insan böyle oturup sorgulamaz ve neden kimse bana bakmıyor diye düşünmez. Öz güven eksikliğin var bunun bilincinde değilsin. Nice cirkinlerin yanında boylu poslu yakışıklı erkekler var. Fotoğraflarına baktım cirkin değilsin sadece öz güvensizsin. Kendini açmayı bilmiyorsun.
Katılıyorum profildeki fotoğraf size aitse gayet güzelsiniz. Özgüven problemi yaşıyorsunuz. Kesinlikle psikolojinize ve eğitiminize odaklanin gerisi çorap söküğü gibi gelecektir

Ortamlara girmedim ama cafelerde filan oturuyorum burada yapılacak faliyet yok küçük bir ilçe.Girecek ortam olmadığı içinde genelde kahve dünyasına filan gidiyorum etrafa bakıyorum bana bakan yok .Sosyal medya hesabı açtım takip eden yok.Universite ye hazirlaniyorum bu morallede zor hazırlanıyorum yaşım oldu 23 hiç sevgilimin olmaması berbat durum bu yaşıma kadar.Lisedede kimse bakmıyordu.Bunun takıntısı ile yaşamaktan bıktım.

Sosyallesiyorum ama beğenen olmuyor demekki cafelerde oturuyorum parkta geziniyorum.Bakan kesen hiç yok.
Ya bana atsana fotonu çok merak ettim şu çirkin miyim güzel miyim meselesini kapatalım.

Birileriyle tanışmak için üni okucam demek bile boş biri olduğunuzu gösterir kusura bakmayın. Bence kendinize yönelin biraz, kendinize bir şeyler katmakla meşgul olun, o esnada olanlar olur zaten. Kadınların bir ilişkide güzellikten başka şeyler de katıyor olması önemli. Güzel olmayıp donanimiyla kültürüyle pozitif oluşuyla çekici olan çok kadın var. Bence eğitiminize gereken önemi verin
Ya güzel olmayınca olmuyor güzelleşme ye çabalıyorum.

Valla koca bulmak için okul okumayı düşünen biri de sevgiliyi zor bulur. Bu işler kafa dengi olmayla da alakalı. Güzelliğine gidersin üç buluşma sonrası boş muhabbeti sıkar ayrılırsın.
Siz kendinizi geliştirmeyi gereksiz gören biri olarak bulamazsınız.
Kafa boş.
Gideyim kendimi geliştireyim demiyorsunuz da üniversite gereksiz koca bulayım diyorsunuz. Bu kafaya kim neden aşık olsun

Oha! Profil resmindeki senmişsin😮😮😮resmini paylatigi konu da bu;
Yok artık. Sen kendine çirkin mi diyorsun?

Lisede dershanede ünide iş ortamında arkadaş ortamında her yerde bol bol çıktı valla öyle çok güzel de sayılmam ama her topalın Bi kör alıcısı vardır yani. 🤣🤣

Valla koca bulmak için okul okumayı düşünen biri de sevgiliyi zor bulur. Bu işler kafa dengi olmayla da alakalı. Güzelliğine gidersin üç buluşma sonrası boş muhabbeti sıkar ayrılırsın.
Siz kendinizi geliştirmeyi gereksiz gören biri olarak bulamazsınız.
Kafa boş.
Gideyim kendimi geliştireyim demiyorsunuz da üniversite gereksiz koca bulayım diyorsunuz. Bu kafaya kim neden aşık olsun
Kendimi bu hastalıklarına bile üniversite okumadan dahi gelistirmis insanım.
Ressamım
Bioenerji uzmanıyim
Senaristim
Üniversiteye sadece ortam yapmak için gideceğim bu doğru evet bana üniversite okumak boş geliyor.Babam 3 üniversite bitirdi ama bir sonuç yok.benim derdim zengin ve güzel dikkat çekici kadın olmak.
Zengin olmak içinde üniversite okunmaz bu devirde.Ama ortam olsun diye okuyacağım en kıytırık bölüm dahi olsa.

Lisede dershanede ünide iş ortamında arkadaş ortamında her yerde bol bol çıktı valla öyle çok güzel de sayılmam ama her topalın Bi kör alıcısı vardır yani. 🤣🤣
İş yerine başvurdum alan bile olmuyor beni...
Sebebi ne diye sordum söylemediler.
İşe alınırken bile dış görünüş esas.
Demekki ortalama bile değilim.

Sanmıyorum erkekler görselliğe bakıyor .
Erkekler sadece görselliğe baksa ilk ben evde kalırdım 😂😂 ergenler evet doğrudan dışa bakar ama bizim yaş gruplarımız için konuşma tarzı ve kültür önemlidir. Dışardan nasıl durduğun sohbet ettiğinde neyş ne kadar yansıtabildiğn arık önemli olan yoksa güzelliğine gelen iki sohbet sonrası kaçar

Profilimde var ama mesaj yoluyla da atarim tabi
Yok gördüm atmana gerek kalmadı eskiden attığını da gördüm. Çok cici Bi kızsın gayet güzelsin bırak şu kompleksi. Özellikle küllü sarı daha çok yakışmış profildekindense. Eğer konun gerçekse senin sorunun özgüven düşüklüğü. Kendini sev beğen ki öyle Bi enerji de yay etrafına.

Kendimi bu hastalıklarına bile üniversite okumadan dahi gelistirmis insanım.
Ressamım
Bioenerji uzmanıyim
Senaristim
Üniversiteye sadece ortam yapmak için gideceğim bu doğru evet bana üniversite okumak boş geliyor.Babam 3 üniversite bitirdi ama bir sonuç yok.benim derdim zengin ve güzel dikkat çekici kadın olmak.
Zengin olmak içinde üniversite okunmaz bu devirde.Ama ortam olsun diye okuyacağım en kıytırık bölüm dahi olsa.
Ressam misin? Herhangi Bi eğitim almadan mesleğini soranlara ressamım mı diyorsun? Eğer öyleyse bu bana ve meslektaşlarıma hakaret olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back