• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bir kadınla hangi ortamlarda tanışır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi bu hastalıklarına bile üniversite okumadan dahi gelistirmis insanım.
Ressamım
Bioenerji uzmanıyim
Senaristim
Üniversiteye sadece ortam yapmak için gideceğim bu doğru evet bana üniversite okumak boş geliyor.Babam 3 üniversite bitirdi ama bir sonuç yok.benim derdim zengin ve güzel dikkat çekici kadın olmak.
Zengin olmak içinde üniversite okunmaz bu devirde.Ama ortam olsun diye okuyacağım en kıytırık bölüm dahi olsa.
Senaristim demeniz için herhangi bir senaryonuzun televizyon yada tiyatroya uygulanması gerekir? Hangi platformda yayınlandı?
Ressam demek de yine aynı şekilde iki kere kursa gidip bakarak resim yapmak değildir. Hangi güzel sanatlar fakültesinden mezun oldunuz, hangi akımın etkisinde resimleriniz, kaç tane sergiye katıldınız kaç eser sattınız?
Bunlara cevabınız hayırsa siz amatör bir resim yapansınız. Ressam değilsiniz.
Para kazanamıyorsanız o işten amatörünüzdür özetle onu etiket olarak kendinize kullanamazsınız.

İş yerine başvurdum alan bile olmuyor beni...
Sebebi ne diye sordum söylemediler.
İşe alınırken bile dış görünüş esas.
Demekki ortalama bile değilim.
Şu kafa yapısından çıkman gerekiyor. Belki de özgüvensiz durduğun için almadılar neden herşeye tipine bağlıyorsun? Sanki yaşamak için tek ihtiyaç güzellik. Çalışan insanların hepsi wictoria secret. Ayrıca öyle kimsenin bakmayacağı işe bile alınmayacak Bi tipin yok. Ortalama Türk kızısın işte. Hatta bana çok da cici geldin.

Senaristim demeniz için herhangi bir senaryonuzun televizyon yada tiyatroya uygulanması gerekir? Hangi platformda yayınlandı?
Ressam demek de yine aynı şekilde iki kere kursa gidip bakarak resim yapmak değildir. Hangi güzel sanatlar fakültesinden mezun oldunuz, hangi akımın etkisinde resimleriniz, kaç tane sergiye katıldınız kaç eser sattınız?
Güzel sanatlar lisesi mezunuyum ...
Bunların hepsini hayata geçireceğim zaten yarışmaya hazırlanıyorum senaryo yarismasina.ABD ve İngiltere ye göndereceğim.
Ama bunlar zamanla olacak şeyler daha yaşım 23 çabalıyorum.

Bunların hepsini hayata geçireceğim zaten yarışmaya hazırlanıyorum senaryo yarismasina.ABD ve İngiltere ye göndereceğim.
Öyle uzaktan çabalamaya olmuyor.
Ne güzel güzel sanatlar lisesinden mezunsunuz devam ettirin güzel sanatlar fakültesine gidin gerçek bir diploma alın. Biraz vizyon katın kendinize.
Ayrıca senaryo içinde pek çok kıymetli vakfın kursları oluyor, radyo televizyon sinema gibi bölümler var. Orada yine gerçek bir eğitim alabilirsiniz.
Böyle komik oluyor zira.

Öyle uzaktan çabalamaya olmuyor.
Ne güzel güzel sanatlar lisesinden mezunsunuz devam ettirin güzel sanatlar fakültesine gidin gerçek bir diploma alın. Biraz vizyon katın kendinize.
Ayrıca senaryo içinde pek çok kıymetli vakfın kursları oluyor, radyo televizyon sinema gibi bölümler var. Orada yine gerçek bir eğitim alabilirsiniz.
Böyle komik oluyor zira.
Böyle komik oluyor ama senarist olmak için belirli bir okuldan mezun olma şartı yok adımı duyursam bile yetiyor kurs eğitimi aldım.

Böyle komik oluyor ama senarist olmak için belirli bir okuldan mezun olma şartı yok adımı duyursam bile yetiyor kurs eğitimi aldım.
konservatuardan mezun oyuncuyla mankenden gelme oyuncular aynı kulvarda mı?
Mezuniyet aranmıyor diye herkes kendine o etiketi yapıştıramaz.
Senaryo yazmak değil mesele senaryoyu yazacak konuyu işleyecek , kopukluğa sebep olmayacak bir örüntü gerektirir. Dil bilgisine hakim olmayı gerektirir. Saygın senaristlerin eğitimine bir bakın bakalım kaçı lise mezunu bir kaç kurs sertifikası alıp oralara geçmiş. Kaçı büyük okullardan mezun. Özgeçmişine bakın yani.

Güzel Sanatlar LİSESİ Resim bitirdikten sonra lisans iç mimarlık, resim anabilim dalı, görsel iletisim tasarım (devam) 3 lisans okudum yüksek lisans islerimden dolayı su an askıda. Binlerce tablom satıldı ve İnternet dünyasında bir takım tasarımlarım mevcut. 20 ye yakın program biliyorum katıldığım açtığım sergileri, projeleri yayınlanan makalelerimi, aldığım özel eğitim ve çalıştığım akademileri saymıyorum. Lütfen kendine ressam deme.

Bence yakışıklı ama bir insanla birlikte olmak için yakışıklılık yetmez zamanla sevdim dediğim şey tam olarak bu. Diğer türlüsü dizilerde, filmlerde olur ancak.
Allah Allah cirkine bakıyorum kesiyorum çirkini bile bakmıyor mk hayatın...
Çarem kalmadı intihar edeceğim artık.
İlişki yaşamadan üniversiteye hazırlanmak zor durum bunu kimse anlamıyor.
Kolay zannediyorlar 23 yaşına gelmiş koskoca kziin hiç sevgilisi olmamasını.
Bu yüzden ozguvenim yok zaten.

Para kazanamıyorsanız o işten amatörünüzdür özetle onu etiket olarak kendinize kullanamazsınız.
Sen görürsün amotormu değilmi bir yıl sonra.
Üniversite boş iş.

Sen görürsün amotormu değilmi bir yıl sonra.
Üniversite boş iş.
Nedense bunu söyleyenler de hep lise mezunu oluyor.
Madem boş iş Galatasaray iletişim fakültesini kazan bakalım ondan sonra boş iş dersin. O puanı tutturamayacak insana boş iştir. Ve bu kelimeyi eden insanlar genelde en boş insanlardır.
Bu vizyonla düzgün bir erkek arkadaş da zaten bulamazsın. Anca cafede batak oynarken okumak boş iş gardaş diyen birini bulursun. Sanırım çok da uygun olursunuz

Öncelikle ozguvensizligimin sebebi bir kısır döngü aslında.
Sevgilim hiç olmadı nasıl özgüvenli olabilirim ki?

Beğenilmeyecek bir çöp gibi hissediyorum kendimi bu yüzden size hava hoş şanslısınız karşınıza binsuru erkek çıkmış.

Öncelikle ozguvensizligimin sebebi bir kısır döngü aslında.
Sevgilim hiç olmadı nasıl özgüvenli olabilirim ki?

Beğenilmeyecek bir çöp gibi hissediyorum kendimi bu yüzden size hava hoş şanslısınız karşınıza binsuru erkek çıkmış.
Birini sana göndereyim aramızda erkeğin lafı olmaz.

Nedense bunu söyleyenler de hep lise mezunu oluyor.
Madem boş iş Galatasaray iletişim fakültesini kazan bakalım ondan sonra boş iş dersin. O puanı tutturamayacak boş iştir. Ve bu kelimeyi eden insanlar genelde en boş insanlardır.
Bu vizyonla düzgün bir erkek arkadaş da zaten bulamazsın. Anca cafede batak oynarken okumak boş iş gardaş diyen birini bulursun. Sanırım çok da uygun olursunuz
Güzel kadin güzel olsun yeter estetik yaptırdıktan sonra elimi sallasam ellisi üniversitesite okuyacak zekam yok zaten kaç kare kazanmaya çalıştım ama 150 puan bile alamadım zaten boşta iş yani Allah var bu ülkede verdiğin çabanın karsiligini alamazsın.

Veteriner hekimligi mezunu arkadaşım var asgeri ücretle sürünüyor zengin olmak için okul okunmaz benim amacim zengin güzel kadın olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back