- 10 Ekim 2014
- 31.848
- 142.639
- 798
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
Uyarsana beni de ben de saf saf yazıyorum güzelsin cicisin diye.
Ağız bozukluğu kalitesizlik değil benim kitabımda .Senin çevrende yoktur. Olamaz da.
Bu cehalet bu bozuk ağızla senin yanında kaliteli insan yoktur. Olamaz.
Benim çevremde de kıro erkek yok mesela. Zira ben böyle cahil ve ağzı küfürlü bir insan değilim.
Kendin gibileri çekiyorsundur normal
Ko'daki aysenurla seyda gibi.Konuyu okumaya böyle "" başladım, böyle " " bitti.
Önüne gelenle sikismis orospu demekki ben sadece teklif bekliyorum snein gibi sikismek değil derdim.Güzelim yalnızlıktan kudurmussun baksana sevismeye sevismeye sinirden damarlar catlıyor. Anlamıştım burdan.
Şimdi bunların ss alıp ben sana dava açmaz mıyım? Babana annene gitmez mi sanıyorsun o kağıt?Önüne gelenle sikismis orospu demekki ben sadece teklif bekliyorum snein gibi sikismek değil derdim.
Aç aç alışkınım zaten orospucum.Şimdi bunların ss alıp ben sana dava açmaz mıyım? Babana annene gitmez mi sanıyorsun o kağıt?
Aç aç alışkınım zaten orospucum.
Problem değil evet aliskinim.o kadar alışıksın yani
O yüzden bana işlemez evet.o kadar alışıksın yani
Heee tamam simdi erkeklerin sana neden bakmadığını anladım.Problem değil evet aliskinim.
Bir kaç erkek dövdüm
O yüzden bana işlemez evet.
Döverim tabi bakmadiklari için dövdüm.Heee tamam simdi erkeklerin sana neden bakmadığını anladım.
Dünya güzeli bile olsan eğer soğuk bir duruşun varsa erkekler yaklaşmıyor. Sıcakkanlı ve güleç yüzlü kızların bu yönden işi daha kolay..Benim ne eksiğim Var bu kadınlardan bilmiyorum ki kimse yüzüme bile bakmıyor.
İstersen sunu dene bakacaklar mı?Orospulara yüz veriyorlar hep
Onu denemem sen degilimİstersen sunu dene bakacaklar mı?
Erkekler güzel kadın ister bunlar yalan dolan.Dünya güzeli bile olsan eğer soğuk bir duruşun varsa erkekler yaklaşmıyor. Sıcakkanlı ve güleç yüzlü kızların bu yönden işi daha kolay..
Güleç yüzlü olmak erkeklere karşı orospulukturErkekler güzel kadın ister bunlar yalan dolan.
Birazda orospu ister mavi boncuk dagitanlari
Güleç yüzlü derken asık suratlı olmamak asıl kastettiğim. Etrafımda örnek çok var ya. Güzel de olsa hayatında doğru düzgün kimse olmayan, erkeklerin çok yanaşmadığı. Ben soğuk olmalarına yoruyorum..Güleç yüzlü olmak erkeklere karşı orospuluktur
Döverim tabi bakmadiklari için dövdüm.
Bu erkeklerin elimde olsa hepsinin kafasına sıkarım 30 mermi ile.delik deşik ederim kodoman olsam.
Orospulara yüz veriyorlar hep
Tedavi oluyorum zaten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?