• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bir kadınla hangi ortamlarda tanışır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel kadin güzel olsun yeter estetik yaptırdıktan sonra elimi sallasam ellisi üniversitesite okuyacak zekam yok zaten kaç kare kazanmaya çalıştım ama 150 puan bile alamadım zaten boşta iş yani Allah var bu ülkede verdiğin çabanın karsiligini alamazsın.

Veteriner hekimligi mezunu arkadaşım var asgeri ücretle sürünüyor zengin olmak için okul okunmaz benim amacim zengin güzel kadın olmak.
E inşallah zengin koca bulursun ne diyelim. Sermayede el değiştirdi zaten. Bulursun bir parası olan kıro. Oranı buranı yaptırır gezersin. Ama okul okumak boş iş deme. Kapasitem yetmedi ben de okumadım de. Ben senarist ressamım okul da boş diyince insana sinir geliyor. Dürüst ol. Benim okumayla işim yok amacım güzel zengin olup boş bir hayat sürmek de.

Güzel Sanatlar LİSESİ Resim bitirdikten sonra lisans iç mimarlık, resim anabilim dalı, görsel iletisim tasarım (devam) 3 lisans okudum yüksek lisans islerimden dolayı su an askıda. Binlerce tablom satıldı ve İnternet dünyasında bir takım tasarımlarım mevcut. 20 ye yakın program biliyorum katıldığım açtığım sergileri, projeleri yayınlanan makalelerimi, aldığım özel eğitim ve çalıştığım akademileri saymıyorum. Lütfen kendine ressam deme.
Özgüvenini parça pinçik ettiniz afsfsgs Yeni konu yükleniyor ben işe yaramaz mıyım ben ressam değilim 🤣🤣

E inşallah zengin koca bulursun ne diyelim. Sermayede el değiştirdi zaten. Bulursun bir parası olan kıro. Oranı buranı yaptırır gezersin. Ama okul okumak boş iş deme. Kapasitem yetmedi ben de okumadım de. Ben senarist ressamım okul da boş diyince insana sinir geliyor. Dürüst ol. Benim okumayla işim yok amacım güzel zengin olup boş bir hayat sürmek de.
Bu ülkede herkes kro kro olmayan erkekmi var .
Para yiyeceğim tabi salakmiyim ben 4 yıl üniversite okuyscaksinds binsuru kafa ağrısı ilkokulda bile kanaat notu ile geçerdim.Galatasarsy üniversitesini kazanmami beklemesin kimse herkes kapasitesi kadar bu hayatta.

Aşko sana kim düşmez ki kırmızılar içinde 🧿
Fake diye açıklama yapmış bide ölcem akwlwlwl
Para yiyeceğim tabi salakmiyim ben 4 yıl üniversite okuyscaksinds binsuru kafa ağrısı ilkokulda bile kanaat notu ile geçerdim.Galatasarsy üniversitesini kazanmami beklemesin kimse herkes kapasitesi kadar bu hayatta.
Valla o kadar dedim güzelsin diye ama problem baska bisi.

Özgüvenini parça pinçik ettiniz afsfsgs Yeni konu yükleniyor ben işe yaramaz mıyım ben ressam değilim 🤣🤣
Annem 1970li yıllarda mimar sinan güzel sanatları bitirmiş. Yüksek lisansını yapmış bir kadın. Farklı bir sektörde tasarım yapmış. Emekli olduktan sonra bir sanat topluluğuna girdi senelerce karma sergi yaptı. Çevresinde de gerçek ressamlar var. Annem bile kendine ressam demiyor. Tasarımcıyım emeklilikten sonra resmî hobi edindim diyor. Bu kendini bilmektir
23 yaşında bir lise mezunu ben ressamım ben senaristim diyince buram buram cahil cesareti geçiyor insana. Şu hayatta da en sevmediğim şeylerim başında bu kendine hak etmediği etiketleri yapıştıranlar payeler takanlardır. İnsan biraz da kendini bilir cahil cesareti en kötüsü

Senin çevrende yoktur. Olamaz da.
Bu cehalet bu bozuk ağızla senin yanında kaliteli insan yoktur. Olamaz.
Benim çevremde de kıro erkek yok mesela. Zira ben böyle cahil ve ağzı küfürlü bir insan değilim.
Kendin gibileri çekiyorsundur normal

Güzelim yalnızlıktan kudurmussun baksana sevismeye sevismeye sinirden damarlar catlıyor. Anlamıştım burdan.
Sevişmek bana göre değil demiseksuelim ben bir araştır öğrenirsin.
Sende orospulkta nirvana yapmışsın yol geçen hanı olmuş kukun.

S*** G (Defol) orospu.
Orospulugunuzla erkeklerin dikkatini çekiyorsunuz zaten.
Cilveli milveli hareketlerle.
Bebeğim sen çok güzel bir kızsın. Ama karakterin güzel değil, ağzın bozuk, ozguvensizsin,fesatsin. Güzellik de bir yere kadar. Zaten birini bulsan da devam etmez ilişkin, çünkü sorun dıştan degil- içten

Senin çevrende yoktur. Olamaz da.
Bu cehalet bu bozuk ağızla senin yanında kaliteli insan yoktur. Olamaz.
Benim çevremde de kıro erkek yok mesela. Zira ben böyle cahil ve ağzı küfürlü bir insan değilim.
Kendin gibileri çekiyorsundur normal
Kaliteli insan diye bir kavrama karşıyım insanlik önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back