- 26 Kasım 2020
- 277
- -251
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Fake fotoğrafAşko sana kim düşmez ki kırmızılar içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake fotoğrafAşko sana kim düşmez ki kırmızılar içinde
Tartışılır. Auran yüksekse çirkin olsan da karşıya mükemmel görünüyorsun.Enerjisi yüksek olan kızlarinda bir gideri vardır muhakkak
E inşallah zengin koca bulursun ne diyelim. Sermayede el değiştirdi zaten. Bulursun bir parası olan kıro. Oranı buranı yaptırır gezersin. Ama okul okumak boş iş deme. Kapasitem yetmedi ben de okumadım de. Ben senarist ressamım okul da boş diyince insana sinir geliyor. Dürüst ol. Benim okumayla işim yok amacım güzel zengin olup boş bir hayat sürmek de.Güzel kadin güzel olsun yeter estetik yaptırdıktan sonra elimi sallasam ellisi üniversitesite okuyacak zekam yok zaten kaç kare kazanmaya çalıştım ama 150 puan bile alamadım zaten boşta iş yani Allah var bu ülkede verdiğin çabanın karsiligini alamazsın.
Veteriner hekimligi mezunu arkadaşım var asgeri ücretle sürünüyor zengin olmak için okul okunmaz benim amacim zengin güzel kadın olmak.
Özgüvenini parça pinçik ettiniz afsfsgs Yeni konu yükleniyor ben işe yaramaz mıyım ben ressam değilimGüzel Sanatlar LİSESİ Resim bitirdikten sonra lisans iç mimarlık, resim anabilim dalı, görsel iletisim tasarım (devam) 3 lisans okudum yüksek lisans islerimden dolayı su an askıda. Binlerce tablom satıldı ve İnternet dünyasında bir takım tasarımlarım mevcut. 20 ye yakın program biliyorum katıldığım açtığım sergileri, projeleri yayınlanan makalelerimi, aldığım özel eğitim ve çalıştığım akademileri saymıyorum. Lütfen kendine ressam deme.
Bu ülkede herkes kro kro olmayan erkekmi var .E inşallah zengin koca bulursun ne diyelim. Sermayede el değiştirdi zaten. Bulursun bir parası olan kıro. Oranı buranı yaptırır gezersin. Ama okul okumak boş iş deme. Kapasitem yetmedi ben de okumadım de. Ben senarist ressamım okul da boş diyince insana sinir geliyor. Dürüst ol. Benim okumayla işim yok amacım güzel zengin olup boş bir hayat sürmek de.
S***** G** (Defol) orospu.Özgüvenini parça pinçik ettiniz afsfsgs Yeni konu yükleniyor ben işe yaramaz mıyım ben ressam değilim
Fake diye açıklama yapmış bide ölcem akwlwlwlAşko sana kim düşmez ki kırmızılar içinde
Valla o kadar dedim güzelsin diye ama problem baska bisi.Bu ülkede herkes kro kro olmayan erkekmi var .
Para yiyeceğim tabi salakmiyim ben 4 yıl üniversite okuyscaksinds binsuru kafa ağrısı ilkokulda bile kanaat notu ile geçerdim.Galatasarsy üniversitesini kazanmami beklemesin kimse herkes kapasitesi kadar bu hayatta.
Kadının hasiyim gelemem öyle kirvirtma mivirtma ondan yalnızım zaten.S*** G (Defol) orospu.
Orospulugunuzla erkeklerin dikkatini çekiyorsunuz zaten.
Cilveli milveli hareketlerle.
Terbiyesiz MuneS*** G (Defol) orospu.
Annem 1970li yıllarda mimar sinan güzel sanatları bitirmiş. Yüksek lisansını yapmış bir kadın. Farklı bir sektörde tasarım yapmış. Emekli olduktan sonra bir sanat topluluğuna girdi senelerce karma sergi yaptı. Çevresinde de gerçek ressamlar var. Annem bile kendine ressam demiyor. Tasarımcıyım emeklilikten sonra resmî hobi edindim diyor. Bu kendini bilmektirÖzgüvenini parça pinçik ettiniz afsfsgs Yeni konu yükleniyor ben işe yaramaz mıyım ben ressam değilim
Sorun özgüvensizliğin yazmıştım ama vazgeçtim beynin yokmuş.S*** G (Defol) orospu.
Orospu olacağıma küfür etmeyi tercih ederim yol geçen hanı olmuşsun niye?Terbiyesiz Mune
Beyine gerek yok...Sorun özgüvensizliğin yazmıştım ama vazgeçtim beynin yokmuş.
Güzelim yalnızlıktan kudurmussun baksana sevismeye sevismeye sinirden damarlar catlıyor. Anlamıştım burdan.Orospu olacağıma küfür etmeyi tercih ederim yol geçen hanı olmuşsun niye?
Senin çevrende yoktur. Olamaz da.Bu ülkede herkes kro kro olmayan erkekmi var .
Para yiyeceğim tabi salakmiyim ben 4 yıl üniversite okuyscaksinds binsuru kafa ağrısı ilkokulda bile kanaat notu ile geçerdim.Galatasarsy üniversitesini kazanmami beklemesin kimse herkes kapasitesi kadar bu hayatta.
Beyine gerek yok...
Bu hayatta güzel olmaktan başka bir kadının çıkış yolu yok.
Psikoz atağın tuttu beni buldu.Orospu olacağıma küfür etmeyi tercih ederim yol geçen hanı olmuşsun niye?
Sevişmek bana göre değil demiseksuelim ben bir araştır öğrenirsin.Güzelim yalnızlıktan kudurmussun baksana sevismeye sevismeye sinirden damarlar catlıyor. Anlamıştım burdan.
Yoo var. Kariyer.Beyine gerek yok...
Bu hayatta güzel olmaktan başka bir kadının çıkış yolu yok.
Bebeğim sen çok güzel bir kızsın. Ama karakterin güzel değil, ağzın bozuk, ozguvensizsin,fesatsin. Güzellik de bir yere kadar. Zaten birini bulsan da devam etmez ilişkin, çünkü sorun dıştan degil- içtenS*** G (Defol) orospu.
Kaliteli insan diye bir kavrama karşıyım insanlik önemli.Senin çevrende yoktur. Olamaz da.
Bu cehalet bu bozuk ağızla senin yanında kaliteli insan yoktur. Olamaz.
Benim çevremde de kıro erkek yok mesela. Zira ben böyle cahil ve ağzı küfürlü bir insan değilim.
Kendin gibileri çekiyorsundur normal