- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Sence benden hoşlanıyor müdürDaha iyisini aramis bulamamis kuyrugunu kismis geri gelmis. Kuyrugumu kistim grldim diyemediginden senin bana ihtiyacin var diye camura yatmis
Aşık olduğunu nasıl anlarım bir erkeginErkekler duygusal varlıklar değil eğlenmek yada can sıkıntısından bile yazmış olabilir çok anlam yüklememek lazım.
Biraz zaman geçirmek lazım senin için çabalamalı ama ne için çabaladığını iyi gözlemle takılmak için mi aşık olduğu içinmi? YouTubeda vardır böyle videolar ben ne söylesem yanlış olur onlar daha doğru bilgiyi verecektir.Aşık olduğunu nasıl anlarım bir erkegin
Neden utanıyorsun deseydinSence benden hoşlanıyor müdür
Gerçi bugün yazdıklarında kendimden utanıyorum sana yazdığım için diyordu
Üniversiteye gitmememe bile laf ettiNeden utanıyorsun deseydin
Şöyle yapalım bu bi daha yazarsa sen bana bağlanÇözerim ben onu don iastiğne döndürürüm ncjcjk
Nasıl içime sinsinonu bunu boşver kız sen beğendiysen her konuda içine sindiyse kaçırma derim her erkek aynı evet ama kazanan kadındır senle birşeyler yaşamamış sana kör kütük hemen aşık olacak hali yok
aaaNasıl içime sinsin
Aldatmış sevgilisini daha once
Ne dedi? Kendisi ne mezunuÜniversiteye gitmememe bile laf etti
Ben 20 o 19 sanirimyaşlarınız kaç?
Yoo. Niye hoslansin. Kendini iteleyebilecegi basta birini buldugu an yol verecek sanaSence benden hoşlanıyor müdür
Gerçi bugün yazdıklarında kendimden utanıyorum sana yazdığım için diyordu
Üniversiteye gitmiyor daha benim bildiğimNe dedi? Kendisi ne mezunu
Bir daha yazmaz belki de zatenYoo. Niye hoslansin. Kendini iteleyebilecegi basta birini buldugu an yol verecek sana
Ayyy kıskançççççç hasetttt fesatttttttÜniversiteye gitmiyor daha benim bildiğim
En iyisi git çalış dereceni yapAyyy kıskançççççç hasetttt fesatttttttndnxnxnx
hatasız kul olmaz sen beğendiysen iyice bir tanı baktın problemli zaten aldatmada sabıkalı yol ver gitsinBen 20 o 19 sanirim
Abla hiç o topa girmeyeyim bencehatasız kul olmaz sen beğendiysen iyice bir tanı baktın problemli zaten aldatmada sabıkalı yol ver gitsin
E demin umutluyum tam bana göre diyordun bxbxbxAbla hiç o topa girmeyeyim bence
Ayrıca nasıl tanıyayim bana o kadar laf etti
Ama bana o kadar laf etti yaniE demin umutluyum tam bana göre diyordun bxbxbxsenin kafa bi geliii bi gidiiiii jxjxnxn