- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
-
- Konu Sahibi falwlessone1
13 temmuzda konuşmayı birakmistik 23 ünde yazdı sonraCanım bazı erkekler aynı mesajları herrrkese atıyor zaten önüne gelene düşme böyle şeylere
Yoklukta olduğu için yokluyor işte sene geçsin yine yoklar13 temmuzda konuşmayı birakmistik 23 ünde yazdı sonra
Benim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok yazdı bi de13 temmuzda konuşmayı birakmistik 23 ünde yazdı sonra
Yakışıklı bir çocuk aslında ne bilimYoklukta olduğu için yokluyor işte sene geçsin yine yoklar
Kendimden utanıyorum sana yazdığım için yazdı hdhdxjsjBenim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok yazdı bi de
NiyeKendimden utanıyorum sana yazdığım için yazdı hdhdxjsj
Ne yazmış ki hiçbir şey anlamadımSana sıkıntıların var diye yazıyım dedim belki iyi değilsindir falan
Böyle bir şey yazdı bana.
Bu arada 13 temmuzda konuşmayı birakmistik
23unde yazmaya başladı.
Ya bu bir kızı arkadaşını aldatmış önceden o konuyu açtım ordan patladi herhalde olay
Ya bu bir kızı arkadaşını aldatmış önceden o konuyu açtım ordan patladi herhalde olay
Aman muhatap olunacak birisi değilmişYa bu bir kızı arkadaşını aldatmış önceden o konuyu açtım ordan patladi herhalde olay
13 temmuzda konuşmayı birakmiatik 23unde naber yazdı neden?Ne yazmış ki hiçbir şey anlamadım
Abla deli bile dedi bana hdsjsjsAman muhatap olunacak birisi değilmiş
Tipik yoklama cümleleriSana sıkıntıların var diye yazıyım dedim belki iyi değilsindir falan
Böyle bir şey yazdı bana.
Bu arada 13 temmuzda konuşmayı birakmistik
23unde yazmaya başladı.
Aslında tek kalacak bi tip de değil yani tipi kötü değil de her kıza karşı böyle midir erkekler?Tipik yoklama cümleleri
-İçime sıkıntı düştü seni merak ettim
-Rüyamda seni gördüm kötüydün aramadan edemedim
-Senle yaptığımız "×cafede çay" gidince arayım dedim
-Sen üzgündür bi bakim dedim
Kesinlikle uzak durulması gereken sakız erkek modelidir. Ayrılır ama üstüne yapışır. Sıkılıp tek kaldıkça yapışır yapışır. Boşta kaldıkça hortlar. Sevgi ile alakası yok
Abla deli bile dedi bana hdsjsjs
Bugün dedi bunu.E niye hala iletişime geçiyorsun
Boş olmakla abaza erkeğin birinin mesajlarına kafa yormanin arasındaki bağlantı neBugün dedi bunu.
Çünkü evdeyim,bosum
İyi de arayan sensin dümbük demediysen bir miktar kırıldımBenim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok yazdı bi de
Orda olsaydın hssnsnİyi de arayan sensin dümbük demediysen bir miktar kırıldım