- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
- Konu Sahibi falwlessone1
Akşam sende bir mesaj at doğdu ayım diyeO kadar mı ya ajcjxixgxj
Yazmasını istiyorum sansanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam sende bir mesaj at doğdu ayım diyeO kadar mı ya ajcjxixgxj
Yazmasını istiyorum sansanki
Bizim kiyametimiz koptu glb sen ne diyosun.Akşam sende bir mesaj at doğdu ayım diye
Bi daha si**eler yazmam diyo
Görev tamam.
Hangisine inanayımBen umutlaniyorum glb ya sanki cocukla çok uyumluymusuz gibi
İkinciyeHangisine inanayım
Bence de bu ilişkide gelecek var zaten bi kaç aya evlenirsin bileİkinciye
Tekrar yazmasına anlam yuklemeli miyimBence de bu ilişkide gelecek var zaten bi kaç aya evlenirsin bile
E sence? evet tabii ki, unutamamış aklındasınTekrar yazmasına anlam yuklemeli miyim
Boşta ve yoklamak istemiş prim vermeyin.Sana sıkıntıların var diye yazıyım dedim belki iyi değilsindir falan
Böyle bir şey yazdı bana.
Bu arada 13 temmuzda konuşmayı birakmistik
23unde yazmaya başladı.
Unutamamış aklımdasın diyosun da bana çok safsın falan demişti konuşmayı bırakmadan onceE sence? evet tabii ki, unutamamış aklındasın
Ya tipsiz bir çocuk değil ki niye boşta kalsinBoşta ve yoklamak istemiş prim vermeyin.
Ayy ya yanlsi anladım seni sankiUnutamamış aklımdasın diyosun da bana çok safsın falan demişti konuşmayı bırakmadan once
Safsın evet ben de farkettimUnutamamış aklımdasın diyosun da bana çok safsın falan demişti konuşmayı bırakmadan once
Umutlaniyorum işte o da bazen safkiga kaçıyor herhaldeSafsın evet ben de farkettim
20 yaşındayım ve takılıyorum böyle şeylere napimAblacım liseli misin yoksa kafan mı guzel
Yalnız olmasının tek sebebi tip olmak zorunda mı? Kimse tercih etmiyordur.Ya tipsiz bir çocuk değil ki niye boşta kalsin
Diyelim ki kimse tercih etmiyor hiç olmayacağını düşündüğün ya da hiç beğenmediğin bir kıza yazmazsın herhaldeYalnız olmasının tek sebebi tip olmak zorunda mı? Kimse tercih etmiyordur.
bu kız bu işi çözmüşCanım bazı erkekler aynı mesajları herrrkese atıyor zaten önüne gelene düşme böyle şeylere
Erkekler duygusal varlıklar değil eğlenmek yada can sıkıntısından bile yazmış olabilir çok anlam yüklememek lazım.Diyelim ki kimse tercih etmiyor hiç olmayacağını düşündüğün ya da hiç beğenmediğin bir kıza yazmazsın herhalde