- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Gunumu dolu dolu gecirebilsem dolu verimli bir hayatım olsa bir şeylerle meşgul olabilsem çevremde daha kaliteli erkekler olacak belkiBoş olmakla abaza erkeğin birinin mesajlarına kafa yormanin arasındaki bağlantı ne
O zaman buna odaklan sosyal medyadan yazanlara bakma. Ben bir kere 5 arkadaşıma birden aynı sınıftan arkadaşımızın aynı mesajı attığını biliyorum yani. Birimiz düşse kendini akıllı sanacak.Gunumu dolu dolu gecirebilsem dolu verimli bir hayatım olsa bir şeylerle meşgul olabilsem çevremde daha kaliteli erkekler olacak belki
Wpdan engelledim SMS den tyaziyor bi de hxhxjdnsnOrda olsaydın hssnsn
Tek sıkıntım sensin Behçet, yazma deSana sıkıntıların var diye yazıyım dedim belki iyi değilsindir falan
Böyle bir şey yazdı bana.
Bu arada 13 temmuzda konuşmayı birakmistik
23unde yazmaya başladı.
Eziksin lan sen de bi daha hchxhxhWpdan engelledim SMS den tyaziyor bi de hxhxjdnsn
Bi daha si**eler yazmam diyoEziksin lan sen de bi daha hchxhxh
Tamam çıkış sağda bekleme yapma yaz yolla nxnxnxnBi daha si**eler yazmam diyo
Görev tamam.
10 gün gitmiş dolaşmış yapacak bir şey bulamamış sana yazmış. Anlam yüklemeye lazımSana sıkıntıların var diye yazıyım dedim belki iyi değilsindir falan
23unde yazmaya başladı.
En son şey yazmışım aynen kanka sensin tmmTamam çıkış sağda bekleme yapma yaz yolla nxnxnxn
Bne yüklüyorum galiba ya.10 gün gitmiş dolaşmış yapacak bir şey bulamamış sana yazmış. Anlam yüklemeye lazım
Bravo çok geçerli bir sebep.Bugün dedi bunu.
Çünkü evdeyim,bosum
Kanka seviyorsan git konuş benceBne yüklüyorum galiba ya.
O kadar mı ya ajcjxixgxjKanka seviyorsan git konuş bence
Lan şimdi çıkışını imzaladık verdik, oyun mu oynuyosun sen benleO kadar mı ya ajcjxixgxj
Yazmasını istiyorum sanki.
Ama yaa tipi fena değil çocuğun hatta yakışıklı belki deLan şimdi çıkışını imzaladık verdik, oyun mu oynuyosun sen benle
Kim gibi yakışıklı mesela ona bağlı hdjdh, Kıvanç Tatlıtuğ mu, Burak Özçibit mi bxjxj ona göre yorumum değişebilirAma yaa tipi fena değil çocuğun hatta yakışıklı belki de
Ben umutlaniyorum glb ya sanki cocukla çok uyumluymusuz gibiKim gibi yakışıklı mesela ona bağlı hdjdh, Kıvanç Tatlıtuğ mu, Burak Özçibit mi bxjxj ona göre yorumum değişebilirKerem Bursinse salla gitsin hdhdhsh
Henüz sizi tanımadığı için yazıyordur. İnsanları takıntı haline getirdiğinizi söylediniz mi?Sana sıkıntıların var diye yazıyım dedim belki iyi değilsindir falan
23unde yazmaya başladı.