• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

ya emin misin :31::31: bazen diyorum benim neremi beğeniyor da peşimden geliyor diyorum :( bu kadar yakışıklı olduğu için de çok çekiniyorum ondan :( keşke çirkin birşey olsaydı ya :1::1:

yorumun için çok teşekkürler...:71::71::71::71::71: zaar şu anda kendisi benden kaçmakla meşgul, özellikle çıkmıyor dışarı :((((( üzerine gitmeli miyim sence

Ya sen onu gözünde çok büyütmüşsün abartma o kadar. Hatta onu sana karşı kötülemek istiyorum çok fazla büyütme gözünde diye :))

başlıyorum saymaya ;

1 ) Öncelikle giyimi şık deil
2 ) Saçları pek gür deil seyrek seyrek
3 ) Gamzesi de yoktur muhtemelen

daha da sayarım ama bu kadar yeter :64::64::64:

Ya sen onu gözünde çok büyütmüşsün abartma o kadar. Hatta onu sana karşı kötülemek istiyorum çok fazla büyütme gözünde diye :))

başlıyorum saymaya ;

yaaaa amaaa benim hoşlandığım çocukta barış manço sayılmaz yani ilerde kel adayı olur hatta:84::84::84::84::84:

başlıyorum saymaya ;

walla ohoo benim de o kadar çok kusurum var ki...onun hiç kusuru yokmuş gibi geliyor bana :((
ayrıca gamzesi var hem de 2 daneee:52:

yaaaa amaaa benim hoşlandığım çocukta barış manço sayılmaz yani ilerde kel adayı olur hatta:84::84::84::84::84:

Her erkek belli bir yaştan sonra kel olur ama o günler gelene kadar fırça gibi saçların keyfini sürmek lazım :66::66::66:

Not : Bazı erkekler vardır ki 80 yaşına geldiklerinde bile süpürge gibi saçları oluyor . Örnek dedem :66::66::66:

başlıyorum saymaya ;

acaba bizi yakıştırcak mısın çok mrk ettim şimdi:52:

canım senin gibi biri nasıl kendine güvenmez anlamadım... saç rengin çok hoşuma gitti bu arada:1: çocukta yakışıklıymış ama gözünde büyüttüğün kadar değil yakışıklı niye bana baksın diyorsun ama onun yerinde olsam bu kız niye bana baksın derdim heralde

Back
X